може би е защото аз си го гледам постоянно, но просто си мисля, че никой няма да го гледа, както аз си го познавам и се грижа за него
да, ужасна съм. Ама баща му е доста невнимателен и понякога се притеснявам дори на него да го оставям без да изнеса реч на вратата... Аз засега не планувам да имам други деца, а пък дълго мечтаех това да ми се случи (баща му се забави с появата си😁 да, аз си мечтаех за бебето преди да познавам баща му 😁) и сега ми е простено поне като е малък да съм по-така
Иначе имам намерение да възпитам мъж, не мамино момченце, бляк. 
Ей, как ще се смея след 20 години на писанията си.. Имам късмета той да обича да е при други хора и да е комуникативен, но търси мен или баща си след някакво време, няма как.
Днес взех проходилка от безизходица. Оставих го за 3 секунди, буквално се обърнах на 2 метра от него с гръб, обръщам се, а той се надигнал на крака, хванал се за дивана и ми се хили доволно. На следващата секунда тупна по дупе и така се чу, сякаш ще пропадне при съседа
е, не рева, защото аз се правих на маймуна ама... Страх ме е много, той не седи на едно място. Та, сложих го в проходилката в магазина да я пробва и всички лелки ахнаха по него, така чаровно им се усмихваше и се закачаше
. Два косъма да имам да ми стърчат и веднага ще хи хване. Аз му казвам, че ме боли а той ми се смее. В леглото пък колко юмрука съм изяла не е истина. Понякога когато не му обръщам внимание и ме перва с ръката си по лицето!