АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 168
  • 706
  •   1
Отговори
# 300
Определено минаваме към две спанета през деня. Сутрин към 9.30 около час и на обед от 1.30 до 4. После в 8 директно заспива от раз, но продължаваме да ставаме всяка сутрин в 6.30 🤪

# 301
Определено минаваме към две спанета през деня. Сутрин към 9.30 около час и на обед от 1.30 до 4. После в 8 директно заспива от раз, но продължаваме да ставаме всяка сутрин в 6.30 🤪
Михаил е със същия режим

# 302
Точно щях да пиша, че от два дни дремките на малкия са 2 😅

# 303
Антонио се буди на 40мин и край.
Не мога да го оставя буден от 2 до 7,30.
Затова спи и трети път.

# 304
Ние на обяд докарваме два часа та и половина, но вкъщи. Като е навън се буди.  Затова гледам обедния сън да не е навън. Мен това ме устройва. Не обичам адските жеги и лятото ще се гушкаме и двете на обед.

# 305
Утре вечер ще спи у свекърите и обикновено деня след това спи като пън вкъщи през деня.
Ще им го оставя в 17,30 и на другия ден ще си го взема предиобяд, така че дневните спанета ще са му вкъщи.

# 306
Ако спи по 3-4 часа през деня няма значение дали са 2 или 3 дрямки. Моя все още спи по 3 пъти, тъй като и аз като Лайка няма как да го оставя буден повече от 2.5 часа. Тази вечер малко закъснях с вечерния час и почна да крещи и да нервничи.

Rrr3, ако спи до 4, преспокойно вечерта ще ти заспива в 7-7.30 и сутринта пак ще ти се буди по същото време, но поне ще си е легнало по- рано и ще имаш 1 час в повече за себе си Wink.

# 307
Добре де, как го правите с това заспиване в 19.30-20 ч.? На нас това ни е дрямка около 40 мин. и се буди. Готова е за игра, започва да се оглежда за баща си, върти се..... После към 23.30 ч. вече й се доспива безцеремонно.
Друг е въпроса, че като се разбуди сутрин към 5-6 я натискам на гърда, тя заспива, а аз на пресекулки изкарвам до към 9-10 ч. с нея.
През деня спи 3 пъти (излъгах без да искам в предишен пост) - около 2.5 ч. след ставане, после към 4 и към 7-8 вечерта.
Може да будува по 3-4 часа, а вече всеки път се храни на 4 часа. Имам чувството, че някъде бъркам генерално....

# 308
ssd, щом спи до 10, тогава е разбираемо защо си ляга в 23. Събуждай я в 7, започни режима от толкова ч и за седмица и нещо ще го изместите и ще си ляга по-рано.
Шушулка днес спа само 2 пъти, защото имаше дълги дрямки и после дремна 15 минутки в раницата вкъщи, точно преди къпането.  По принцип не я нося в нея, но днес искаше да се гушкаме и да я нося доста. Много се радвам, че се получи така, защото я гушках докато спинкаше и ми беше много мило. Heart

# 309
Аз все още настоявам, че всяко дете е различно. Моето ляга към 21:30 и ако не цъфне в 7, става между 8 и 9, ако имам щастлив ден - след 9, бе всеки ден различно 🤣 Преди бяха кошмари и истерии да я приспивам по-рано и в крайна сметка се напаснахме така. Тъпото е, че пак ще сменяме часовниците 😑 Тая простотия от години искам да я махнат и уж щяха да я махат, и пак не я махат...

# 310
Сигурно съм го казала И тук. Но!
Голямото ми дете беше така. Ставаше в 10. Даже понякога аз го вдигах в 10 иначе щеше да иде целия ден. Следобед спеше най- късно до 17 и лягаше към 22-23.
Това се промени като тръгна на ясла Wink
Ей го, днес , например, стана преди мен.

# 311
Ssd_ ако ти изнася такъв режим не е проблем, че ляга толкова късно. Ако не ти изнася правиш както ти каза Ellocin.
Моя до скоро лягаше дори в 6 Joy, но успях да го изместя към 7.30. Даже някои вечери и по- късно но на мен не ми изнася тъй като дали ще си легне в 7 или в 9, сутринта става винаги по едно и също време. След това будува към 1.5-2 часа и хоп първа дрямка.

Съгласна съм, че всички деца са различни, но заспиване в 23 часа е късно. Сънят е много важен за развитието им, а и сънят преди 24 часа е по- качествен. Казват ( научни изследвания) че деца които си лягат по- рано спят по- дълго.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 23:17 от G.Savova

# 312
Ssd_ Катерина още от началото я слагах към 19:30-20ч да спи и от тогава си ляга в толкова и като си заспи се събужда на сутринта към 7 и нещо 8. Наистина пробвай лека полека постепенно да й изместиш ставането сутринта по-рано и дрямките й през деня и след 1-2седмици според мен ще заспивате по-рано. Айде "Братя" ми свърши и аз се присъединявам към спящите. 😀😀

# 313
Уффф от сега виждам как се очертава тежка нощ. Втори зъб е на път и малкият е ужасно,ужасно крив и неспокоен. Сложа го в кошарата и след 20 минути почва истерично крещене. Явно отново ще спи върху мен.  Дано този път избие по-бързо зъбчето, защото ще откача 😄

# 314
Не даваш ли нещо за зъбите?
Преди няколко дена излезе първия зъб и вчера гледам и втория се показал. Постоянно ръба нещо и като видя че се нерви много му мажа венеца с едно течно, което е като местна упойка.

Общи условия

Активация на акаунт