АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 19 993
  • 706
  •   1
Отговори
# 495
Обяда само го мачкам, давала съм и цели парчета, палачинки и тн.
Лайка, какви бисквитки си купила? Аз взимам на Холе - без захар.

# 496
Аз не пасирам много ситно. Даже пюрета за 8 м си хапва

# 497
Никога не съм пасиравала храната. Или на парчета й давам или намачкани зеленчуци, които са си на по-дребни парчета. Също така й правя зеленчукови кебапчета, кюфтета, палачинки и мъфини.

# 498
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Моят яде само ако са гладко пасирани, но хич не го мисля това, батко му беше същия, мръщеше се на всякакви по-големи парчета. Но сега си яде кебапчета без проблеми Joy

А тези млечните каши на Слънчо кога се даваха ? Хич не помня ...

Савова, а тази количка има ли друго ниво , да сваля по-назад седалката? Струва ми се, че наклона е много голям и затова се свлича надолу детето. Моят си лежи още на полуседнало, полулегнало положение, но напълно седнал не може много да издържа.

Вечер ни стана ужасен режима...последната 4та дрямка се измести около 19ч, спи 30 минути, и пак се буди и ляга към 21ч..... През нощта се буди и мрънка да суче по няколко пъти. Сутрин спим до 7-8 ч по новото време.

# 499
Взех бишкоти на Плазмон. Пробвах да му дам, но ме е страх да не се задави.
Lore. Lay, аз пък бих казала обратното- който иска да си кряка по детето, да си кряка у тях.
Паркът е място за отдих и почивка.
И без бебе, пак щеше да ми е неприятно да седна в парка и около мен да крякат истерични майки.

# 500
  • Пловдив
Аз затова като нямах дете изобщо не съм стъпвала в парка 😂 твърде много деца и ми пречеха ама сега няма как 😂 ходя с моето и то да е в калабалъка, за да не се чувства изолирано.
Лайка по принцип споделям мнението ти и аз считах , че е така, но последните месеци установих, че надеждите ми нямат общо с действителността. Мислех си, че като излезем и малката ще си спинка щастливо. Ама най- редовно някой крещи до нас, пуска се с тротинетка, вика по телефона, куче лае и какво ли още не.. 😞

# 501
Lovely wife, слагам го на полуседнало положение, но просто се хлъзга на долу и все трябва да го издърпвам. Пробвах да е по- изправен, или по- легнал и все тая. За сега за дълги разходки ще до карам с другата количка а тази само на близки разстояния или на път.

Това с викането и мен много ме дразни. Понякога го вадя навън само за да поспи 40-50 Мин и обикалям около нас. Обикновено е тихо, но оня ден покрай мен мина два пъти една черна и двата пъти говореше ужасно високо по телефона. Първия път успях за бързо да завия и да избегна да мине близо, но втория път мина буквално до мен крещейки и естествено моя веднага се ококори. Направо ми идеше да и забия някой ритник в дебелия и задник. Видя ме и двата пъти, но съвсем умишлено крещеше.

Преди няколко дена пък минавам по главната и бързам да се прибера защото детето заспа и минавам покрай един уличен музикант. Човека видя че се опитвам да мина по- далеч от него, усмихна се с разбиране и веднага спря да пее! Който е интелигентен няма нужда да му казваш каквото и да било.

# 502
Аз се дразня на всички просяци, с които се е навъдил града и улични музиканти. На всяка крачка са - гайди, цигулки, акордеон, хармоника, един непрекъснато дрънка по една китара и пее, даже микрофон е извадил 😑 Ужасно е и само бягам от тях. Отделно просяците, които непрекъснато те връхлитат отвякъде. Уж малък град, а е пълно с такива 😓 Като че ли се появиха толкова много, откакто почнаха историите с короната. А гаменчетата, които крещят и скачат с тротинетки, няма какво да ги коментирам...

# 503
Ако ще е за 1 час въртя около нас или най- много да отида до градинката на близката до нас църква. Обикновено има малко хора, някои с кучета и няколко редовни алкохолика, които кротко си пият на една пейка.

# 504
Котенце в моя град тук в Англия е пълно с пияници и наркомани... аз живея точно на центъра и много пъти съм виждала дори как се бодат до унас.. Нямам против истинските бездомни хора, бих им оставила някоя стотинка, но работата е там , че тук клошарите са наркомани и страшно нахални. Стоят на улицата със спалните чували иначе обути с Найк и с дънки 😁. Направо си искат пари, случвало се е и да ме преследват..

# 505
При мем днес дойде едно цигане на пейката, докато хранех Антонио.
Стотинки да ми иска.
Викам му- моля ти се, остави ме на мира. Стотинки искай на майка си. Моите стотинки ги давам за моето дете.

# 506
Котенце в моя град тук в Англия е пълно с пияници и наркомани... аз живея точно на центъра и много пъти съм виждала дори как се бодат до унас.. Нямам против истинските бездомни хора, бих им оставила някоя стотинка, но работата е там , че тук клошарите са наркомани и страшно нахални. Стоят на улицата със спалните чували иначе обути с Найк и с дънки 😁. Направо си искат пари, случвало се е и да ме преследват..
До нас има един редовен бездомник. Случвало ми се е да му давам цигари и храна. Никога не ми е искал нищо и винаги ме поздравява. Беше изчезнал за известно време и на скоро пак се появи. Оня ден минавайки покрай него се поздравихме и човека ми казва “very cute baby” Grinning.

# 507
Kaya9, може ли да споделиш как и от какво приготвяш палачинките и мъфините? За зеленчуковите кебапчета бяхте писали по напред и май разбрах.

# 508
За щастие малкият нямам проблем със съня на шумни места, но от както е роден е на дандания горкият 😄 Никога не съм му пазила тишина и не съм шепнела покрай него докато спи. А пък парковете са ми любими, мога да седя от сутринта до вечерта.

# 509
Като заговорихте за храна да споделя и аз вчера правих мъфини с банан и боровинки, днес щрудел без захар, Преси много ги хареса. Утре ще му правя принцеси с яйце и сирене (обезсолила съм едно козе сиренце). За обяд мисля да го пробвам с кебапченца от сьомга, утре ще доизмисля още какво да добавя към нея.

Общи условия

Активация на акаунт