АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 205
  • 706
  •   1
Отговори
# 435
На нас пък това с новото време ни дойде супер ,не става в 6 а в 7 😂 и не заспа в 7.30/8 вечерта, а към 8.30 замрънка и в 9 заспа. Направо китка 😂😂😂

Тъкмо щях и аз да се похваля със същото 😄

# 436
По обяд го изкарах с проходилката зад блока, че вчера на вилата много беше щастлив да тича с нея.
И днес много се радваше.
Дано сега да се е изморил и да направи един хубав дълъг сън...

# 437
Ей, оказа се много трудно да си поръчам бебешки пюрета по интернет. Няма един доставчик, който да предлага каквото искам, а то не е много. Или не предлагат някоя марка или нямат точно каквото ми трябва. С двете деца да обикалям без да знам дали го има това по магазините из кварталите не ми се нрави. Някой ползвал ли е Палчо- онлайн магазин до сега? Там има най-много от нещата, които ми трябват май.

# 438
Аз два пъти съм поръчвала пюрета от Палчо. Първия път липсваха някои неща, вторият всичко, което ми беше в поръчката пристигна Simple Smile

# 439
Смяната на времето предния път ни се отрази много зле и доста време се будеше в 6. За сега няма проблеми дори тази сутрин стана в 8 вместо 7, но това пък обърква дневния сън и днес ще бъде само с 2 дрямки. Дано поне да са по- дълги.
Снощи си легна по- късно от обикновеното заради смяната на часа, но си спа както винаги и с едно ядене в 3.30.
За храненето, от няколко дена ми отказва да яде твърда храна повече от веднъж на ден.Още докато види бурканчето и стиска устата и почва да реве. Май това захранване ще се окаже доста дълъг процес.

# 440
И аз съм поръчавала от Палчо,  ако липсва нещо звънят да кажат. Може и поръчката да откажеш, може и без продукта който липсва да ти я доставят.  Читави са.

# 441
Хареса ни новата количка. Сега се разходихме и мъжът ми, който е почти 2м висок, каза, че дръжката му е по-удобна.
Засякохме се с едни комшии от отсрещния блок и с жената се разбрахме утре да се поразходим с децата. Тяхната дъщеричка е само 2 седмици по-малка от Антонио, а нашият изглежда огромен в сравнение с тази фина дама.
На други прители детенцето сега ще прави годинка и нямало още 10кг и носи същия размер дрехи като Антонио, че се изненадаха като им казахме, че проходилката вече му е малка.

# 442
На нас пък това с новото време ни дойде супер ,не става в 6 а в 7 😂 и не заспа в 7.30/8 вечерта, а към 8.30 замрънка и в 9 заспа. Направо китка 😂😂😂

Тъкмо щях и аз да се похваля със същото 😄

И аз, и аз😄

# 443
Аз пък смятам да ну дам няколко дена да се адаптира и си минаваме на стария режим с лягане към 7.30. Вечер съм ужасно уморена и предпочитам да си ляга по- рано.
Днес дрямките бяха 2, но общо 4.40 часа! Ох дано си остане поспаланко, че нищо не ме ужасява така както липсата на сън.

# 444
Аз гледам да не показвам, че има промяна. Слагам го в същите часове да спи.

# 445
При нас спанетата си останаха същите заспива към 8 и нещо вечерта и се събужда сутринта към 7 и нещо 8ч. Ние вече сме с лятната количка, другата ми количка сенника не й е оригинален и беше с един друг и само падаше и количката си беше и тежка, та й теглих майн**е 😀 Е с лятната количка се родих само 7 кг е, чиполино рокси, спечели ме с огромния си сенник, който е най-важен за нас тъй като малката е вампирче, като види слънце и реве и се дразни. 😀

Момичета черпя ви и виртуално вчера най-накрая си взех дипломата за висше образование. Като се замисля колко бързо минаха тези 4 години и как лятото се явих на 2 държавни изпита в 9тия месец, приличах на хипопотам с огромния ми корем. Ех май ще ми липсва университета беше много забавно и на лекциите и в кафето като бяхме в почивки, ще си запазя хубави спомени, даже ми стана носталгично. 😀 Сега още обаче се колебая каква магистратура ще пиша тази година. 😀

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 09:09 от Kaya9

# 446
Честито, Кая Hug
И аз успях да взема една магистратура по между другото.
Всъщност 9ч никак не е лош час за заспиване и събуждане.
Сутринта имах време да си пооправя, да се изкъпя, да си направя маска.
Вечер пък баща му също се занимава с него като се прибере към 8ч.
Иначе той се прибира и детето спи.

# 447
Честито, Кая!

Официално и аз приключих с поредната магистратура, на есен мисля още една, последна.

Арас снощи заспа в 19.15 до 7.45 тази сутрин. Ако махне и нощното хранене, ще съм на 7мото небе 😬🤭🤭

ПП Лайка, вашата количка не беше ли лятна? Нещо такова ми се върти в главата, ако е така, вашата е доста по-лека.

# 448
Кая, честито!
Верчи, завиждам благородно! Дано махне и храненето. Ния започна да спи много зле. Буди се нощем за по 2 часа да си будува. Като нагласим дневния сън и спанетата ще отмине, но ми е трудно да стоя будна всяка вечер по 2 часа. После да се събуждам и да я храня сутринта. И ранно ставане... Grinning
Дано днес не духа, за да можем да излезем на разходка. Вчера духаше много и само имаше сополи, които бършех. Grinning

# 449
Борис си има проходилка и започам да обезопасявам. Започна да бърка в контактитец да дърпа всичко, което види😃Аз в началото бях против проходилките, но щом ортопедът каза, че няма проблем за здрави деца мисля да го слагам за по 10-15 минути по няколко пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт