АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 19 957
  • 706
  •   1
Отговори
# 570
Взех най-обикновено гърне от левчето 🤣

# 571

Ето на това се спрях аз. Поръчвах разни играчки от Комсед и реших да взема и гърнето от там. С една доставка, каквото ми беше нужно за в момента. Ама ще почакам и аз затоплянето, че да започнем употребата му.

# 572
Ей, а аз да се похваля. И двата подаръка на баткото от Алиекспрес пристигнала точно на рождения ден. Вчера в парка с неговите приятели беше супер. Времето беше с нас.  Голямо лудуване.
Аз обаче съм разглобена  от всичко хахаха
Дъждът си го обичам, обичам и разходките на дъжд.  Плюс е ,че няма и много друго хора по  улиците.
На времето имаше едно.....обичаш дъжда, но се пазиш с чадър като излизаш,  обичаш  снега, но си стоиш на топло.....не знам какво да си мисля като казваш  ,че ме обичаш...хахаха
И аз ползвам фито  екоклийн от ....5 години, за масата, прозорците, мебелите.

# 573
  • София
Аз с друго не мога да се похваля, освен че днес за втори път сутринта свърши голямата работа в гърнето и с баща й ръкопляскахме като луди в 7:30 Joy

Сирене давах няколко пъти в овесени ядки с банан или царевична каша с масло. Забелязвам, че не са й проблем парчетата, а вкусът. Не е фен нещо на пюретата, изяжда по 10-тина лъжички и до там, за заместено хранене не мога и да мисля. Също установих, че дозата мляко за 24 часа я изпива почти всичката през нощта на 2-3 хранения, което ме побързва. Затова реших 3 дни само на мляко, спирам пюретата и увеличава интервалите на хранене и да видим дали нещо ще се подобри в съня й.

ellocin, как приготвя ювката? Вариш си я нормално като за големи и после намачкваш/ пасираш ли я?

# 574
loewin, да, варя в като за нас. На пакета пише 3 минутки. После слагам масло. Малко намачквам, но не се престаравам, защото е мека. После слагам сирене. Това е единствената храна, от която изяжда цяла порция без протести.
4 нощи не се будеше изооообщо. Снощи пък пак будува. Явно не я бяхме уморили достатъчно през деня. Любимото и нещо е да маха играчки и предмети от рафтове. Днес ще ходим до един магазин за дървени играчки, защото са и любими.

# 575
  • Пловдив
Взех най-обикновено гърне от левчето 🤣

И нашето е такова,, но още не е изпробвано Simple Smile
Бяхме да гласуваме днес и с малката излезнахме да се разходим- в Пловдив не валеше и видях много хубав магазин с дървени играчки точно срещу кукления театър. Беше затворен, но мисля да мина тия дни оттам да разгледам. Ако някой има отзиви, нека сподели.

# 576
Ако детето има зъбчета и навика да гризе, не бих взела дървени играчки. Моя всичко гризе и ме е страх да не си счупи зъбките.
Имам няколко дървени играчки, но за сега няма да ги давам и без това за сега интереса му към тях е само колкото да ги гризе.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 15:35 от G.Savova

# 577
Някой направи ли ги тези бисквити от споделената идея във ФБ? С оризовата каша. Нещо пропорции? 😊

# 578
Здравейте, момичета.
От няколко дни Преслав си търка очичките доста често. Баща му го е забелязал, на мен ми направи впечатление вчера. Днес вече виждам, че са подпухнали (торбички под очите). Преди пет дни започнах да давам жълтък. А вчера имахме инцидент и падна. Аз се филмирам да не е в следствие на падането. Но падането е било на телцето, нямаше зачервяване по главичката, нямаше данни да го боли нещо, всичко си е наред. Четох много стара тема, че така подпухвали, ако спят по корем, а Преслав спи вечно по корем или със забита глава в обиколниците. На някой от наборчетата случвало ли се е?

# 579
Здравейте, момичета.
От няколко дни Преслав си търка очичките доста често. Баща му го е забелязал, на мен ми направи впечатление вчера. Днес вече виждам, че са подпухнали (торбички под очите). Преди пет дни започнах да давам жълтък. А вчера имахме инцидент и падна. Аз се филмирам да не е в следствие на падането. Но падането е било на телцето, нямаше зачервяване по главичката, нямаше данни да го боли нещо, всичко си е наред. Четох много стара тема, че така подпухвали, ако спят по корем, а Преслав спи вечно по корем или със забита глава в обиколниците. На някой от наборчетата случвало ли се е?

Да не е алергия? Търкането и сълзене на очите е знак за алергия по принцип. Горкото Преси , дано разберете какъв е проблемът по-скоро 😍

# 580
Здравейте, момичета.

Да не е алергия? Търкането и сълзене на очите е знак за алергия по принцип. Горкото Преси , дано разберете какъв е проблемът по-скоро 😍

Благодаря. Няма сълзене поне. От две седмици все нещо има и сме през ден при педи, а за нея всичко е нормално и не зням изобщо дали ще го отрази. А миналата седмица бяхме на алерголог.... но тогава нямеше този проблем.

# 581
И излезнахме. Валеше леко на решихме, че няма да ни сплаши. Но е мрън мрън, ако има как да е държа цял ден. Вече не вярвам да е зъби, че ги чакам три месеца и ги няма, май си и липсва по голямата разходка. Ще и спретна по дълга баня, да поиграе в коритото, че да се умори за нощния сън поне.
Антоанета и аз мисля, че нещо го дразни, за да ги търка постоянно.  Да не си сменила изващото или някой крем.? Може пък и да спреш жълтъка, да видиш ще се успокой ли и след седмица пак опитай, ако е от него ситуацията ще се повтори!?

# 582
И излезнахме. Валеше леко на решихме, че няма да ни сплаши. Но е мрън мрън, ако има как да е държа цял ден. Вече не вярвам да е зъби, че ги чакам три месеца и ги няма, май си и липсва по голямата разходка. Ще и спретна по дълга баня, да поиграе в коритото, че да се умори за нощния сън поне.
Антоанета и аз мисля, че нещо го дразни, за да ги търка постоянно.  Да не си сменила изващото или някой крем.? Може пък и да спреш жълтъка, да видиш ще се успокой ли и след седмица пак опитай, ако е от него ситуацията ще се повтори!?
Хм, ами смених крема, мажа с Биодерма за атопична кожа. Той жълтък яде два пъти по мънички, вчера и днес не е ял.
И аз чакам зъбите три месеца и нищо. А признаци сто.... Ще си ги чакаме явно

# 583
Имахме бели венци, вече не. Имахме тонове плюнки, вече не. Единствено всичко което допре е в устата. Дори се навежда на стола за хранене и се опитва да гризе таблата. Ръкавите си дъвчи, чорапите си сваля и си ги дъвчи. На баткото излезна първия зъб на година и месец та сигурно и тя няма да е по назад.

# 584
От днес си имаме пробиващо зъбче! Най-накрая! Не, че ми е спешно, но признаци и при нас имаше доста. И от месеци. Обаче какъв кисел беше до преди малко - плаче и се опитва да каже нещо с неговите си бебешки срички. Късаше ми се сърцето. Никъде, нищо и никой не му допадаше. Панадола май спаси положението.

И да се върна на бисквитките 😊 Никой ли? А толкова мераклийки имаше 😀 Явно ще се импровизира.

Марая - завиждам благородно за заобикалящата те природа! ❤

Общи условия

Активация на акаунт