Откраднат живот: Финалът тема 107

• 32 735
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм гледала само "Стъклен дом", "Ягодова луна", "Белези" следя и "Откраднат живот" и някой друг филм. "Ягодова луна" беше моят фаворит и още ме държи, че не го продължиха.
Бях започнала "Братя", но го зарязах още в първи сезон.

# 646
През годините съм гледала различни бг сериали, в момента само ОЖ.
Харесвам Столичаните, Денят на бащата, Стъклен дом и Клиника на третия етаж. Smile

# 647
Аз през годините съм гледала много бг сериали. В топ 3 са ми Седем часа разлика главно заради Ваня Цветкова , Връзки там заради Лилия Маравиля и Под Прикритие там може би заради Захари Бахаров и Михаил Билалов. Иначе другите Столичаните, Стъклен дом , Дървото на живота бяха супер , но по едно време станаха скучни.

# 648
Само ОЖ следя от бг сериалите. Опитах се да следя Издирването, но след 4-ти еп. се отказах. Другите или не съм ги гледала или съм ги спряла след 1-ви еп. Smile

На мен също /след неуспешни опити да загледам някои от новите български сериали / ми остана само ОЖ , а него го чакам с нетърпение да свърши Confused
Ще се опитам да не изпусна минисериалчето със скока във времето с Велислав Hands Plus1

По някаква причина , въпреки  спирането на следенето на всички устройства още след  еп. 2-3 , продължава да ми излизат отзиви от кримката с Вергов , чакам просто да се изпише темата....

Днес това  с "правенето" на бебето ще ми е неприятно ... Дано Наков да размисли , после и двамата ще се мразят .

# 649
Е, защо пък да се мразят? Може пък да им хареса. 😁Аз даже очаквам нещо такова, щото по принцип си захаросват всички истории в този сериал.
Ели, излизат ти нови мнения в тема в която си писала, независимо че не я следваш повече. И аз така чакам да приключи текущата тема на Белези(че и него зарязах като Издирването).

# 650
Колко сме различни хората, на мен Отделът ми е най-интересната продукция, която ми задържа вниманието през цялото излъчване на епизода. Другите или не ги гледам, или са ми скучни.

# 651
Хареса ми тирадата на Захариев. Ами така де, млади, здрави, прави хора що да не си направят детенце по естествен път. И понеже няма да стане от първият път и така докато пробват и хоп ще се влюбят и ще влязат в правият път 🤭😁
Отдела може и да е станал хубав, но вече много го изпуснах нямам време да наваксвам.Първите серии не ми бяха ок, гробове, хриптящ Вергов, рецитираща Пападопулу и т. н.

# 652
На Зазу сексът нещо не му се е отразил добре, прихванал е от Куртева сприхавостта и хапенето Grinning

Горкият Марио ще му се съкрати живота с тези проблеми със Зорница и бебето, пък сега и под каратина и далеч от нея Grinning

# 653
Хаха Кирето какъв психо натиск му оказва на Наков!

# 654
  • София
Много се съмнявам лекар да откаже да направи инсеминация или инвитро, е не от днес за днес, но по принцип.

# 655
  • Варна
Много се съмнявам лекар да откаже да направи инсеминация или инвитро, е не от днес за днес, но по принцип.
Мдаа, в частна болница тъй се отказват такива скъпо струващи процедури. Ама айде, сценарий. .

# 656
След репликата на Куртева, че ще каже на всички, че е коцкар - Захариев: Тия пък щото не знаят Joy

# 657
Захариев днес е кретен, а Наков си остана девствен...ей кво нещо е животът Joy

# 658
Много се смях със Захариев-коцкара.
И с двамата сладури с кекса 🤭

# 659
Мале утре ще има екшън. Помните ли някой тук беше качил снимка на една сцена където са уж Романова и Методиев, но май това е Пенев до нея до кабинета на Мазов.

Общи условия

Активация на акаунт