Откраднат живот: Финалът тема 107

• 32 741
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Не твърдя,че е невинно,ама нямаше да излъже,тя я посъветва. 😁 Нали нейните бакии си е оправила,та взе и в чуждите да се меси.

# 631
Че то в болницата всеки се меси на всеки и пациенти дават акъл на лекари. Wink Страшен сценарий. Smile

# 632
Мм не гледам много задълбочено,но не помня някой да е приканвал пациентите да лъжат и крият. 😁 Както и да е,не ми се спори,за мен е противна и долна.

# 633
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 25

# 634
  • София
Ох, така омазаха този сезон, че сега на Кая и ХХр въобще не им вярвам и не мога да се развълнувам 😏.
А Куртева я направиха нереално шизофренична.
Ще омажат Наков и Кирилова.
Хващат нещо, тръгва добре и после го оплескат.
Димова беше добре започнат образ, но пак прекалиха.
Не знам защо така са претупали сезона 🤔

# 635
Куртева е виновна Петре да отреже Накови за инсеминацията☹️ Сигурно са отишли, след като го е била вбесила вече.

# 636
На мен този епизод ми хареса. Харесвам и Кая и Ххр, просто са ми красиви и си отиват, не че толкова химия има.
Захариев ми падна в очите дето се потдаде на "чара" на Куртева. В кавички защото тази жена е толкова груба и като поведение и като визия.
Мечтаех си Кирилова и Наков да успеят по естествен път, даже и да се влюбят...Някак по естествено е 🤭Ще видим какво ще ни предложат утре.
Мазов и Димова смятам, че биха си паснали.

# 637
Скуката продължава. Чудя се в депресия ли са били сценаристите, друго ли са правили или са пушили нещо, за мен досега сезонът върви по-тъпо и от 7-ми, а това направо си е постижение.
Надявам се да не са изтрещели до там гей и лесбийка да правят секс, за да си направят бебе, дано Наков да спре започнатото.

# 638
Само, ако не му стане😁

# 639
  • София
На мен пък този епизод ми беше за пръв път интересен от много време насам. 😂

# 640
  • София
Има една игра - всеки от компанията пише по едно изречение и накрая го сглобяват и четат. Все едно така са дали на хора от улицата да напишат по една сцена и набързо са сглобили сезона 😜

# 641
  • София
Въобще не помня коя от вас какви български сериали следи, но сравнение с някои други сериали, излъчвани в момента, направо е песен сценарият на "Откраднат живот" 😀

# 642
Само ОЖ следя от бг сериалите. Опитах се да следя Издирването, но след 4-ти еп. се отказах. Другите или не съм ги гледала или съм ги спряла след 1-ви еп. Smile

# 643
  • Sofia
Мазов много бързо прежали Лорчето, доста нелогично, като говорим за сценарий...
А пък майка му в случая си беше права - не му е работа да се замесва с щерката на някого, от когото зависи.

Страшно нелепа ми е ситуацията с Пешко и Куртева, очевидно и за тях ще е така в следващия епизод.

# 644
Ами тя Димова малко е като Лоричка. Ама и Мазов все си ги намира неуверени женички, да ги тормози.

Общи условия

Активация на акаунт