Откраднат живот: Финалът тема 107

• 32 731
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
На Зазу сексът нещо не му се е отразил добре, прихванал е от Куртева сприхавостта и хапенето Grinning

Горкият Марио ще му се съкрати живота с тези проблеми със Зорница и бебето, пък сега и под каратина и далеч от нея Grinning
До максимум два епизода Марио ще е нахлул при нея и ще си мине карантината в болничната стая Joy

# 661
Тирадата на Захариев беше толкова измислена. Само и само да ги накарат да се е... Сценаристите са голяма работа. Smile
Пешо за кво заговори на Вие на Лили? Голям използвач, тя го била подтикнала.
Това с плацентата и ковида на Зорка също много измислено. Ей, измислиха как да я оставят в болницата. Аман. Smile
И последно Фотев все ми напомня на датския Филип на Антоанет Пепе. Smile

# 662
Хора, Антон не каза ли на Наков преди една седмица, че не е женен и няма никой до себе си!? Сега и син, и дъщеря, и жена 😯

# 663
Антон май ще се окаже и шизофреник. Smile

# 664
Ами според мен Захариев вече съжалява за случката с Куртева. И понеже му стана ясно, че това е жена която ще злоупотребява със служебното положение и близостта си с него и побърза да се отърве от нея. Смятам, че си сложи "таралеж в гащите". Докато я защитаваше пламенно Куртева, сега му стана ясно че другите са били прави за нея.
Антон каза, че като затвори очи и вижда друг свят т. е. това са мечти.

# 665
Просто реши да не се замесва с нея. И той е достатъчно оплетен, за да се занимава и с нейните каши.

# 666
  • София
Абе хора, това Антон го каза със съжаление. Че можеше да е истина, ако имаше правилните приоритети навремето. И да подтикне Наков
Иначе аз точно казах "Те пък щото не знаят" и Захариев го каза Simple Smile Много беше сладко

# 667
Сори, бях се поразсеяла, и не съм разбрала.😏

# 668
Къде се разсея ти? Наков дори не се съблече. Smile

# 669
🤣 вкъщи беше малко дандания, замалко и кекса да изтърва.😁

# 670
Куртeва какво толкова може да му направи, освен да му сервира, че е бременна, нищо друго не може да гътне Зазу, макар и с това да има огромен опит Joy
А реплика от днес е много  добра, като една от минал сезон, където Марио му каза, че не искал да взима точно от него съвети за отношенията с жените и той промърмори "Щото  ми завиждаш" Joy

Радвам се, че сценаристите не изтрещяха до там Наков и Кирилова да правят секс.

Моски, той ще прави детската стая, кога ще му се отдаде толкова време, пък и жена му няма да се пречка Grinning

# 671

Радвам се, че сценаристите не изтрещяха до там Наков и Кирилова да правят секс.

+100

# 672
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 26

# 673
Ама пък бяха готини като не правиха  секс Joy

# 674

Иначе аз точно казах "Те пък щото не знаят" и Захариев го каза Simple Smile Много беше сладко

И ние вкъщи така реагирахме 😃, знаем си го наш Петре.
Наистина си сложи таралеж в гащите с Куртева.

Общи условия

Активация на акаунт