Бебчо рита силно в мама и й казва: "ЯНУАРИ вече ще сме двама!"

• 12 483
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Ivonska и аз вчера разбрах за целия тоя калабалък в центъра и то октомври месец - този не е нормален ама като сме си овце.... Дано поне успееш за четвъртък
Нимче много се радвам за теб миличка, лежи си почивай и дано ти е по-спокойничко в къщи  Hug

# 151
Ним, много се радвам за теб. Знам какво е, когато се притесняваш дали няма да те натикат в болница. Мен от началото на бременността ме заплашват с това. Дори искаха в София да ме хоспитализират, от което мъжът ми беше изпаднал в ужас Simple Smile.Препоръчвам, спокойствие и силна храна (както се казва Wink ).
За сестрата ма мъжа ти, искам да изкажа моите съболезнования. Наистина в такива трудни моменти е добре и най-силния мъж да разчита на крехкото рамо на жена си.

...Вчера док.каза ,че сме в 28-29 г.с.,а аз смятам 27 г.с  newsm78 Каза,че върви едра и вече е сигурен,че е МОМА.Питаше ме дали ще дочакаме Нова година или още за Коледа ще проплаче куклата? baby_neutral
Абе важното е да са живи и здрави,пък като решат да излизат...
Айде лек и спорен ден.

newsm03 , но това е прекрасно! Няма нищо по- хубаво от такъв подарък за Коледа!
Да, нека само да са ни живи и здрави!   

# 152
Тъпата мутра Борисов и на мен ми бърка, да не казвам къде, защото ми е затворил булеварда към къщи. А на всичкото отгоре на него имаше само 2 малки дупчици #2gunfire, не беше нужно изобщо да му се прави ремонт, ама нали така по-добре ще се усвоят паричките #Cussing out
Иначе аз бях на лекар и мойта "козичка" си е седалищна. Така че ще правя гимнастика, за да я обърна. Доки ми каза, че пак ще имам голяяямо бебе, защото сега отговаря на 29-та седмица, а аз съм първи ден на 27-ма. Абе каза че е около 1,600 Joy
Айде весело и стискайте палци да се обърне беба

# 153
Иначе аз бях на лекар и мойта "козичка" си е седалищна. Така че ще правя гимнастика, за да я обърна. Доки ми каза, че пак ще имам голяяямо бебе, защото сега отговаря на 29-та седмица, а аз съм първи ден на 27-ма. Абе каза че е около 1,600 Joy
Айде весело и стискайте палци да се обърне беба

Спокойно има време да се обърне  baby_neutral Вие даже по-едри и от нас вървите.  Hug  Много едри КАКИ ще имаме  bowuuДа са ни живи и здрави...Анджи благодаря за пояснението..
Днес мъжо е в София  Sad и незнам кога ще се прибере-не че е важно,но да си кажа Tired

# 154
  • София
Stiliana, не е ли рано да се каже дали е седалищно бебето??? То нали се върти милото...  Rolling Eyes

# 155
Някои бебета се обръщат часове преди да се родят.
Освен ако самата матка не е обърната по принцип и да няма как да стане.
Моето ме рита по диагонал - горе в ляво и долу в дясно Grinning

# 156
И моето рита по диагонал, но обратен на твоя - горе в дясно и долу в ляво, като движенията долу са по-силни  Wink

# 157
Stiliana, не е ли рано да се каже дали е седалищно бебето??? То нали се върти милото...  Rolling Eyes
Ами честно казано и на мен ми се струва рано за такива заключения, но доки каза след 2 седмици пак да отида, за да види дали се е обърнало. Дъщеря ми се обърна в карая на 8-мия, началото на 9-ия, така че все още не съм се притеснила. Иначе го усещам много ниско долу да ме рита, но сега вече си обеснявам защо е така, защото там са му крачетата.

# 158
  • София; Дружбето
Ivonska познах причината за липсата ти на училището Simple Smile Аз сутринта пътувах по Гео Милев 65 мин до Орлов мост и от там пешачката до Витошка. Ама повече не мисля да правя това упражнение, че сега не мога да сти тоя на краката Sick
А относно бебока, мойта незнам на къде е , рита навсякъде, та ще чакам другата седмица да ми кажат къде и е дупето.  Grinning Но като гледам как се върти надали запазва едно положение повече от няколко часа Crazy

# 159
  • София
 Laughing
Здравейте!!!
Тези доктори смятат по различен начин теглото на бебетата май.  Joy Аз в 28 отговарях на 29-30г.с., но ми казаха, че било около 1,200. Абе аз си знам, че моята докторка нещо грешно ми смята теглото, за Никол беше казала около 3,600, а тя се роди 4кг, така че аз за теглото не и вярвам. Да не говорим, че смятам, че малчо върви по-едър от кака си, а в една книга бях чела, че по статистика най-точно се оказвало мнението на майките, които раждат за втори или следващ път /за това колко тежат бебетата/, на второ място по точност вървели акушерските предвиждания и чак на трето показанията на ехографа  Shocked Shocked Shocked.
Днес ми рисуваха корема на училището, като си взема снимките ще го постна.

# 160
Преди малко имах ужасяваща контракция, коремът ми стана като баскетболна топка, кръгъл и твърд и така ме заболя, че на 4 крака се довлякох до леглото. Т.е. на 3, с ръката си държах корема отдолу. Сигурно десетина минути ме държа.
Дано магнезия и папаверина действат, че да устискаме до януари, или до Коледа.
А бебшора се е разиграл, потропва и подритва, май му стана тясно преди малко.

# 161
На моменти и аз се стресирам от ритниците, които получавам. Малкият направо ме побърква от тези танци дето играе вътре.  И мен ме рита доста ниско долу - и на нас са ни там крачетата, но има време да се обърнем.
А тези контракции са много неприятни и стряскащи.Момичета, ще издържим как иначе.Няма да се предаваме.

# 162
Ехей тия ритниципри мен ли4но са страшно много.  Hug Постоянно има тупа лупа и само в дясно ме рита,пове4е горе в дясно и постоянно на корем4ето ми отпред изска4а нещо кръгло което прили4а на дупенце или глава  Hug ихааааа

# 163
Ним,много се радвам за теб и вярвам,че всичко ще е ок!  bouquet baby_neutral

# 164
Здравите момичета.Не съм писала отдавна само чета вече 2ра седмица съм болна Embarassed и съм изпаднала в голяма депресия ooooh!.И мене ме боли корема много леко но постоянно а бебенце си стои ниско долу и май не мисли да се обръща.Като седя така че корема ми опира в краката ме рита в тях.Аби лежи си пот пъпа дано се обърне че изпитвам ужас от операция Cry.
stiliana1какви са тези упражнения за да се обърне бебето.

Общи условия

Активация на акаунт