Бебчо рита силно в мама и й казва: "ЯНУАРИ вече ще сме двама!"

• 12 493
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • Willebroek, Belgium
6i6i аз също се 4удя защо няма продължение а е само до 27 седмица newsm78търсих навсякъде да намеря нещо ама нищо не открих.някоя от вас ако попадне на това да каже Heart Eyes
Ним моите съболезнования за слу4илото се Hugразбира се 4е в такива моменти ще си с любимия си и ще го подкрепяш.сега ти си най важния 4овек за него.дано нещята при теб да са се оправили и прегледа да е минал добре.4акаме да кажеш  bouquet
аз днеска свърших хубава работа ама замалко да ме хване дъжда.само 4е не успях да си подам документите за новата ми карта понеже жената беше раздала вси4ки номера за деня.а те се дават само по 10 на ден.за да си вземеш такъв номер се 4ака от 2 4аса посред нощ #Cussing outаз оба4е отидох днеска при жената и и обясних как стоят нещата и я питах как мога да си взема номер4е за утре без да 4акам толкова време.тя понеже ме видя 4е съм бременна и ми вика:виж какво моето моми4е какво ще направим понеже си бременна ела сутринта в 7.30 когато раздавам номерата и ще ти дам първия и ще те приема първа.да ви кажа така се успокох моми4ета 4е поне за4итат бременните жени и им дават предимство.а това рядко се слу4ва тука. Crazyтака 4е съм щастлива 4е ще ми се наредят нещата и най ве4е спокойна.
лека ве4ер от мен и много усмивки  bouquet

# 136
Момичета в университета страшно ме изнервиха като разбрах, че една практика на която аз не бях през лятото се води за не взет изпит и че нямам право на стипендия. Ще подам молба до Декана дано ми уважи причината и да направят изключение, през 3 те години имам успех над 5.50 и всеки семестър я получавам, ще е много несправедливо. smile3514 А и другото което ме раздразни е че сме преместили важни часове за вторник сутринта и няма да мога да идвам на училището, но утре смятам да ги пропусна.  Много съм чувствителна и се ядосвам за всяко нещо. smile3511 Направо полудявам.

Ним, какво става? Как мина прегледа?

# 137
  • София
Момичета, благодаря сърдечно на всички за милите думи и подкрепата в тези моменти. Благодаря много на всички, които ми писаха тук или на лични, или ми се обадиха по тел., както и на тези, които са ми стискали палци!  Heart Eyes
Няма да влизам в болница за сега! Бъбреците ми се повлияват добре от лечението и макар че имало още какво да се желае, личал и напредъкът. Продължавам да си пия хаповете още поне месец, но докторът ме успокои, че стават спокойно за бременни, защото били изцяло на растителна основа. За това и действали по-бавно от другите химии. Естествено продължавам да си следя кръвното всеки ден, както и за отоци. Дано да не се повтарят! Спазвам и безсолна и безконсервантна диета, макар че то това с консервантите е сложна работа - има ги навсякъде.  ooooh! Където ги няма, пък е пълно с нитрати май... Но ще се старая, щом трябва. Докторът ме посъветва и да не пренебрегвам вдигането на краката (тук, естествено, въпреки че се бях спекла и притеснила яко, не успях да се сдържа да не се разхиля, трябваше да си прехапя езика, за да не му кажа, че това с вдигането на краката вече е на 6 месеца почти и допреди малко ме е ритало  Wink ).

Хайде, отивам да полягвам и да си вдигам накрайниците! Благодаря ви още веднъж на всички за милите думи. Аз утре няма да идвам, защото някак не съм в настроение и да не ви смачкам и вашето. Но пък чакам снимки от рисуваните кореми и другия вторник живот и здраве и моя ще е на линия!

# 138
  • В офиса
Страхотна новина, Ним  Hug
Вътрешно бях убедена, че няма да се налага да оставаш в болницата.

# 139
  • София; Дружбето
Много се радвам Ним Hug почивай, вири крака, каквото каже доки Mr. Green Важното е, че си добре, ще ставаш по-добре, пък то след месец няма да е останало Joy

# 140
  • Willebroek, Belgium
Ним радвам се 4е вси4ко е наред Hugсега си по4ивай и прави това което казва док  bouquet

# 141
Ним, моите съболезнования!
Добре, 4е поне на тая история с бъбреците и се види края  Hug Пожелавам ти солидна доза спокойствие и сили, за да подкрепи6 мъжа ти в тоя момент.
  bouquet

# 142
  • ville de Quebec
Ним, моите съболезнования, аз също мисля, че трябва да дадеш изцяло подкрепата си на мъжа ти, това е невероятно тежък момент за него и той я очаква и има голяма нужда от нея.

Много се радвам за добрата новина, че няма да влизаш в болница и аз някакси не вярвах, че ще се стигне дотам. Пий си лекарствата щом ти се отразяват добре, вдигай краката и си почивай Grinning

# 143
  • София
Ним, моите съболезнования. Ужасно е, когато млад човек си отиде.

Някои купил ли си е количка вече?
И какви пари са?
а някои да си е взел от ТСМ количка?

Не съм, само за да не и тече гаранцията без да я ползвам. Тази, която си харесах ще дойде към 300 лв с порт бебето и дъждобрана. Пепино е. Преди няколко дни в един ТСМ магазин пробвах триколката и ми се видя доста лека и удобна, но аз нещо не съм фен на триколките.

# 144
Здравейте   bouquet Сега се прибираме от гостито при мама.Количката е много сладка,но забравих да я снимам. ooooh!
Днес с момата бяхме на консултация-доста е едра:1.495кг. и по неговите изчисления съм в 28-29 г.с.,а аз смятам(линията на бременността също),че трябва да съм в 27 г.с.  newsm78 Дори сега се рових във Развитие по седмици и нашето тегло отговаря за 31 г.с.  #Crazy Бая ми е едра момата-окончателно смята,че е момиче  bowuu
 Айде лека и утре повече,че ми се спи,а съм на работа сутринта....

# 145
Ним, страхотна новина!  newsm10
Вече го давай по-споко. Пий си лекарствата щом трябва и почивай максимално.

Хайде сега ЛЕКА! И аз отивам да спя   sleepuu

# 146
Добро утро, мами!Радвам се, че при Ним не се е наложило да остане в болница.Сега да си почиваш  и да се пазиш.
А за количките, аз все още не съм си харесала.Гледах разни по магазините, но още не съм се спряла на нещо конкретно.

# 147
Добро утро и от мен   bouquet
НИМ радвам се ,че всичко е ОК,дано вече си спокойна  Flutter
А нашата бъдеща мома ще се вози в в много сладка количка-незнам дали ви писах,но тя е на братовчедка ми ,а макоия само два пъти е стоял в количката и повече не е искал,та си е чисто нова  Party Комбинирана е ,а това ме устройва идеално.
Да ви питам-отговаря ли развитието на бебешоците ви на седмиците ,в които сте?Вчера док.каза ,че сме в 28-29 г.с.,а аз смятам 27 г.с  newsm78 Каза,че върви едра и вече е сигурен,че е МОМА.Питаше ме дали ще дочакаме Нова година или още за Коледа ще проплаче куклата? baby_neutral
Абе важното е да са живи и здрави,пък като решат да излизат...
Айде лек и спорен ден.

# 148
Мими, в 28та си, имаш една пълна 27 и 4 дни от 28та, значи доки е прав Grinning и бебата си е точно на възрастта, миличката Simple Smile

# 149
  • София
 smile3511 Проклетата мутра Борисов е затворил едновременно за ремонт бул Мадрид и Шипченски проход и аз от Слатина не можах да отида на у-ще...  newsm45
Освен това ми написаха и акт за 3 точки когато се опитах да пресеча Шипченски проход за да се натъпча в задръстването на Цариградско...
Така е, когато мутри се занимават с несвойствена работа...
А, за капак си разлях капучиното отгоре!!!  Mr. Green

Е, хубав ден и на Вас...  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт