Бебчо рита силно в мама и й казва: "ЯНУАРИ вече ще сме двама!"

• 12 481
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, мами.
И моето бебочество е седалищно. Доктора каза, че било важно за раждането да се обърне. После допълни, че напоследък в нашата болница изключително често се раждали седалищно бебетата. Само за миналата седмица били 10ина "Имало нещо"  newsm78. Попита ме какво ме притеснява и аз му казах за луксациите и други травми, които бебо може да получи като се роди седалищно, да не говорим, че "разцепванията" май са по-големи, съответно шевове и т.н. А той пък каза, че главично се чупели ключици, имало отоци и хематоми по главата и тем подобни ужаси. За момент ми заприлича на касапин  devil. А пък като го знам как праска секцио с повод и без повод - реже ги като краставици  #Crazy Sick #Crazy.

# 166
  • София
Преди малко имах ужасяваща контракция, коремът ми стана като баскетболна топка, кръгъл и твърд и така ме заболя, че на 4 крака се довлякох до леглото. Т.е. на 3, с ръката си държах корема отдолу. Сигурно десетина минути ме държа.
Дано магнезия и папаверина действат, че да устискаме до януари, или до Коледа.
А бебшора се е разиграл, потропва и подритва, май му стана тясно преди малко.

И на моя зверюга му беше додеяло днес от нерви, задръствания и седене... Сега ще го ''полагам'' на леглото и аз...

А ти обясни на твоя бебок, че разполага с това пространство и хич да не търси начина - малък е още!  Laughing

# 167
stiliana1какви са тези упражнения за да се обърне бебето.
Ами казаха ми да си наредя възглавници - една, след това 2 и накрая 3,така че да се получи 30 - 40 градуса ъгъл. След това лягам по гръб и си слагам краката на възглавниците и си седя Joy Аз имам малко по-други разбирания за гимнастика, но така му казват Simple Smile

# 168
Мамчета, току-що се връщам от покупки и съм много щастлива. Харесах креватче за бебето, купих му обиколник и много сладки спящи звездички, които светят в тъмното за да ги залепя около креватчето  Party

# 169
Момичета, аз пак се прибирам изморена и изтощена от учебния процес.  smile3523 Поне успех да си разреша важен проблем със стипендията. Говорих лично с Декана и той каза, че за като моя случай няма и ще направи изключение. Това, че не съм посетила практиката няма да се зачита. И сега съм спокойна и щастлива.  newsm44
Ним, не позна за конкурса "Най-чаровна бременна" не успях да участвам, защото момичето което трябваше да ми донесе снимките закъсня и вече бяха определили победителката. Много бях разстроена  smile3518 , искаше ми се да участвам и аз, снимките са уникални и си мисля, че щяха да ме изберат.  smile3534Нищо, следващия път.
Поне съм доволна, че си намерих педиатър на бебчо. Д-р Ралчева която днес водеше лекцията се оказа, че работи в 15 Поликлиника в Дианабад, което си е моя район и се разбрах с нея да я потърся в кабинета. Много е готина и съм 100 % убедена, че ще е тя.  smile3521
В четвъртък съм на преглед при д-р Мазнейкова и вече нямам търпение.

# 170
Доби, много ти е порастнало коремчето! Исках да кажа, че съм шкафчето с плота за преобличане е подобен на този който аз съм си харесала, моя е комплект с леглото. Мисля, че ще е много практично. Между другото също са производство на гръцка фирма, която копира модели от Италия. Малко ме притеснява това, че като отвориш плота и не можеш да използваш най-горното чекмедже, трябва преди това да си приготвиш дрехите отгоре. Ако е удобно да ми кажеш колко струва?

# 171
  • Willebroek, Belgium
Гале то на мен корем4ето ми расте с всеки изминал ден все пове4е и пове4е Joy hahaha
шкаф4ето и на мен много ми хареса и затова си и го купих Mr. Greenина4е аз не мисля да държа отворен постоянно плота.когато ми трябва ще го отварям и така ще си ползвам и горното 4екмедже.а цената тука мног ясно 4е е по надута.представям си колко е евтино в бг #Cussing outтука го взехме за 200 евро като си представиш 4е го водят икономи4но,ина4е по хубавите са 400 #Crazy #2gunfire

# 172
  • София
Уф, днес цял ден лежа и чета една кримка и чак сега се надигам да ви видя!

Абе много са ви големи бебетата, бе!  Whistling Мойта госпойца миналия вторник беше 750 грама! Но докторката каза, че за възрастта си е тамън, съвсем малко над средното (тогава бях 25 г.с.) И понеже мен в последната седмица са ме гледали на ехограф точно 3 пъти (заради бъбреците, но оглеждат и беба), та мога да ви кажа, че и трите пъти беба беше в различна поза - първият път главично, втория и третия странично, ама единия път от ляво на дясно, втория под някакъв ъгъл. То и аз вече като усетя къде ме рита и си представям горе-долу как е застанала. Та се чудя наща ли мома е шугава и се върти много или кво?  newsm78

Гале, съжалявам за пропуска на конкурса! Обаче съм убедена, че следващия път ще спечелиш, само да участваш! И това не е комплимент, убедена съм!

# 173
Здравейте, моми4ета! И моето зверче ме рита от 2-3 дни бая яко - без зна4ение дали е денем или но6тем!  #Crazy Сяка6 ударите и ритни4етата му станаха по/силни от раз! сладурите растат и стават хем по-силни, хем по-активни и разу4ават границите на временната си къщурка. А и много от сетивата им ве4е са се развили, сире4 са още по-чувствителни на "дразнители" от вън.

# 174
  • София
Добро утро, майчета!

Харесах си количка, пуснала съм въпросче в общите теми + Небесна добави и линк със снимка; моля и за Вашите коментари... Много съм й се навила, а ми се иска някой да сподели ако я е ползвал...

Иначе е 2 в 1, кошницата за кола се монтира в посока към мен, струва ми се удобна и лека, а дизайна.... ах, дизайна... Rolling Eyes
Да не говорим, че може да се ползва зиме, лете, с кола, а е ... 530 - 550 лв!

# 175
Ето ме и мен (нас). И при мен ритниците се засилват с всеки изминал ден.Какво ли ме чака докрая? newsm78
Ivonska, сега ще отида да разгледам предложението ти за количка и ще си кажа мнението.ОБЕЩАВАМ.

# 176
Харесах си количка, пуснала съм въпросче в общите теми + Небесна добави и линк със снимка;
Добро утро мами, аз нещо не мога да чатна къде да я видя количката т.е къде са тия общи теми?

# 177
Здравейте.И на мен не ми е ясно къде да видя количката. newsm78
   Stiliana 1,честита прическа,възхитителна промяна!Макар и с малко закъснение се обаждам с поздрава..................
   NIM,радвам се,че не си в болница!И си подкрепила мъжа ти в трагедията му.Така трябва.И затова се създават семействата,да сме един до друг в каквато и да е жизнена ситуация.
    Добито,имам идея за нова темичка.....
       ДОСТА НАЕДРЯВАТ НАШИТЕ ТЕЛЦА,ЗАЩОТО В ТЯХ ИЗГРЯВАТ ЯНУАРСКИ СЛЪНЧИЦА!
    ХИ-Хи,ако това харесва на участничките на форума ,разбира се....Може и да звучи смешничко на някой! Laughing Laughing Laughing

# 178
Ivonska миличко, там пише че няма наличност. Не я виждам отзад, но май е "триколка", а аз да си призная имам повече довение на 4-колесните. Аз ще си търся с по-големи колела (заради дупките по улиците и евентуалната киша по онова време).
Но като изглед е готина. Ти ще я ползваш - ти решаваш Simple Smile Гледай като се сгъне дали ще ти влиза в багажника  newsm78

# 179
  • София
http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=2608

Четириколесна е, в синьо разбира се и я има налична, но не точно в този магазин...  Това е само за инфо...

Общи условия

Активация на акаунт