Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Как се определя размерът на бебето по време на бременност?
Какви са цените и условията за раждане във водно легло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Как се определя размерът на бебето по време на бременност?
Размерът на бебето се определя приблизително чрез измерване на няколко показателя, като дължина на бедрото, обиколка на главата, корема и дължина от главата до опашната кост. Въз основа на тези дължини се изчислява теглото и предполага се как се развива бебето. Разликата между термина въз основа на последния цикъл и термина въз основа на размера може да бъде нормална (+/- 10 дни), а в по-късните седмици може да достигне до 3 седмици. Важно е както инструментът, така и ръката на измерващия, както и тълкуването на резултатите.
-
Какви са цените и условията за раждане във водно легло?
Цените и условията за раждане във водно легло варират в зависимост от болницата. Обикновено се предлага като алтернативна опция за раждане, като цената и условията за използване на водното легло се уточняват при записване за раждане. Важно е да се консултирате с вашия лекар и да изясните всички детайли предварително.
-
Какво представлява следродилната депресия?
-
Какви са препоръките за справяне със следродилната депресия?
. Попита ме какво ме притеснява и аз му казах за луксациите и други травми, които бебо може да получи като се роди седалищно, да не говорим, че "разцепванията" май са по-големи, съответно шевове и т.н. А той пък каза, че главично се чупели ключици, имало отоци и хематоми по главата и тем подобни ужаси. За момент ми заприлича на касапин
. А пък като го знам как праска секцио с повод и без повод - реже ги като краставици
Аз имам малко по-други разбирания за гимнастика, но така му казват

Поне успех да си разреша важен проблем със стипендията. Говорих лично с Декана и той каза, че за като моя случай няма и ще направи изключение. Това, че не съм посетила практиката няма да се зачита. И сега съм спокойна и щастлива. 
, искаше ми се да участвам и аз, снимките са уникални и си мисля, че щяха да ме изберат.
Нищо, следващия път. 

тука го взехме за 200 евро като си представиш 4е го водят икономи4но,ина4е по хубавите са 400
Мойта госпойца миналия вторник беше 750 грама! Но докторката каза, че за възрастта си е тамън, съвсем малко над средното (тогава бях 25 г.с.) И понеже мен в последната седмица са ме гледали на ехограф точно 3 пъти (заради бъбреците, но оглеждат и беба), та мога да ви кажа, че и трите пъти беба беше в различна поза - първият път главично, втория и третия странично, ама единия път от ляво на дясно, втория под някакъв ъгъл. То и аз вече като усетя къде ме рита и си представям горе-долу как е застанала. Та се чудя наща ли мома е шугава и се върти много или кво?