Бебчо рита силно в мама и й казва: "ЯНУАРИ вече ще сме двама!"

• 12 798
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Забравих да ви кажа, че днес си купих масажно олио против стрии на Икаров. Намазах се и си правих масаж с антицелулутния ми масажор и в момента краката ми са като нови, че целулита започва да се показва. smile3511 Много добре ми действа олиото на кожата, а съчетано с масажа е нещо неописуемо. И накрая се намазах с Виши. И сега ще спя. Приятни сънища! smile3524

Мила ми Галче, не е моя работа, но не се мажи с никакви антицелулитни кремове!!! Не само, че са бла-бла и няма да те спасят - обзалагам се; и второ защото е вредно за бебето! Това, което се пропива през кожата ти ДОСТИГА до бебето!
Няма нищо, което не може (горе-долу) да се поправи, а всички знаехме, че бременността носи със себе си някои странични ефекти(дефекти)  Hug
Плюс това, внимавай със стимулирането на кръвообращението чрез всякакви-те-там-масажи... Не е нужно да се довериш безусловно на думите ми, но все пак ги имай предвид и се поинтересувай лично.

# 91
  • София
Добро утро мили мамета,

Отдавна не съм ви писала, ама бях една седмица в Пловдив на панаира, после много работа, но ето най-накрая си взех отпуск и съм много щастлива.То всъщност отпуска е да се готвя за сватбата, която е след 2 седмици,та ще видим.Поръчах си роклята - ама съм като камбана- хем се радвам, хем ми се реве като се погледна.

Най-накрая и аз ще мога да посетя училището - кажете вие към колко горе-долу ходите, има ли много бременни?

Аа, вчера ходих и аз в този Хиполанд, но честно казано, не съм нещо очарована...

И аз бях на панаира от сряда до петък!
Я за роклята не се трови - по красив сватбен аксесоар от корем с бебе от младоженеца НЯМА!!!!! Mr. Green

За у-ще се събираме към 9 часа и сме групичка от около 6-8 януарки, красиви и бойни, ще ни откриеш най-отпред, при отличниците...  Twisted Evil Ще те чакаме, пък и всяка друга мама, която успее да се измъкне от ангажиментите си!  Hug

# 92
Добро утро! Party До сега спах и се чувстват много отпочинала. На дъжд най-добре спя. newsm46 Много ми се излиза, дано да спре да вали.  Wear Umbrella

Ивонска, благодаря ти, но не си ме разбрала, не се мажа с антицелулитни кремове, а правих само масажи. Не знам дали е препоръчително, но се почувствах много добре. За кремовете знам, че вредят, но аз се мажа с тези против стрии.

# 93
На моя масажор против целулит пише, че не трябва да се използва при бременност. Той е от тия с вакума и двете валячета. Честно казано не мисля, че може да ми навреди, но понеже ме мързи да се масажирам си го ползвам за извинение...  Blush

# 94
И ние с майка ми бяхме развихрили едни батални сцени тая седмица.... а точно преди 10 мин  свекъра ми продава фасони защо само сина му е отишъл в Търговище (където те живеят), а аз - не!

Бе я марш на всички, то нема уйдисване с рода и очаквания!!!! Аз съм бременната, аз решавам! Нинище, и за тебе сестро се отнася! Naughty

Mr. Green

Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала, но бачках като за последно та си докарах 1 седмица на легло!!!  И сега  в понеделник сдавам и от вторник съм в болнични та до края.
Май всички ни тресат абсолютно едни и същи проблеми! Ивонска, съвета е чудесен, но ...
 Аз вчера се сдърпах със свеки - искаше да купува всичко и и казах, че няма да пазарувам повече с нея, тя може и да се  е обидила, но първото нещо което вземам за бебето си не искам да е отнея. Ама това е бял кахър в сравнение с изминалте дни, в които ми обясняваше как ще се нанесе вкъщи. На което и отговорих, че ко икатда ме вкарат в лудницата - добре са дошли. Наистина, не могат ли да е съобразят с положението!!!!!  #Cussing out

# 95
Момичета моята девойка май ще се окаже младеж!!!! На 18 съм пак на лекар, да видим тогава. Въпрос - може и да има някъде отговор, за което се извинявам, че пак питам - за болки в гърлото, освен чайове друго пиете ли???
Пожелавам ви много спокойствие и дано се оправяте с роднините по-добре от мен    bouquet

# 96
  • София
Момичета моята девойка май ще се окаже младеж!!!! На 18 съм пак на лекар, да видим тогава. Въпрос - може и да има някъде отговор, за което се извинявам, че пак питам - за болки в гърлото, освен чайове друго пиете ли???
Пожелавам ви много спокойствие и дано се оправяте с роднините по-добре от мен    bouquet

Има разни хомеопатични за смучене, аз с такива се сеферясах... Успех!

# 97
tina_cute добре дошла в отбора на Януарските мами!!! Hug  Най-накрая някой на моя термин, от кога си чакам компания. Laughing

Хи хи хи, много благодаря за приветствието! И на мен ми е приятно, че няма да съм сама Simple Smile. Виждам, че девойка чакате, и на нас по всички таблици ни излиза момиченце, но аз ще изчакам Док да се произнесе по въпроса Wink .
А за покупките за бебока не е ли раничко още? Ние сме решили аз да си избера нещата, да ми ги запазят в магазина, а когато беби се появи живо и здраво, таткото и бабите да отидат да ги платят.

# 98
Момичета, я кажете остра болка в областта на десния яйчник дали се води контракция? Днеска следобяд нещо много ми натежа на стомаха и сега взеха да се появяват някакви такива прорязващи болки. Пих Магнерич и Папаверин по инструкции на моя гинеколог и сега лягам да видя дали ще спрат. Confused

Елеонора според мен е най- добре да идеш на лекар и той да прецени дали е яйчник. Знам, че е възможно да е апандисит, по време на бременността тези проблеми се изострят. За да си сигурна, иди да те прегледат. (Е, ако нямаш апандисит - иди пак за всеки случай Wink )

# 99
Здравейте коремчета  preggo
ОХХХ как ми се спи  newsm46  а сега идвам на работа.   typeuu  Пуснах си едно кафенце ,да виидм докога ще се рзсъня...  Coffee
Днес както се случва много рядко спах до 10 ч.   sleepuu  направих закуска и хапнахме с мъжо   food002 и айде пак в кревата.Следваше да си взема душ   bath и да се погрижим семейно за вечерята-много обичам ,когато двамата със Слънцетоо готвим   food002 след тази процедура,айде пак  smile3524   та затова ми се спи ощее и главата ме боли ... от много сън  Joy
Елеонора и аз имах болки в яйчниците,ама беше рано-трети - четвърти месец и от Магнерот и Но Шпа ми минаваха.Сега имам много рядко,но пак си пия профилактично като ме приболи...
Ние пък вече сме почти готови с покупките за бебчо-само креватчето и аксесоарите свързани с него останаха-  newsm07 ,просто нямам търпение и като харесам нещо веднага го купувам  newsm71 Честно казано колкото ме е страх от неизвестното което предстои ,толкова искам вече да гушкам бебо  breastfeeding 
Айде стига съм ви надувала главата,че и мойта още ме боли.. bambam

# 100
  • София; Дружбето
На мен ми остана креватчето и ваничката, но за сега не давам зор за тях и без това няма къде да ги държим Rolling Eyes И аз цял ден лежа и нищо не правя, направо съм като плазмодий Crazy Отивам пак да се излегна, докато милото дойде да сервира вечерята Mr. Green

# 101
Гали, аз имам една бабешка рецепта за гърло, която не е особено приятна, но пък е много ефикасна.
Аз поне така се лекувах. Ако искаш пробвай, не вреди.

В равни количества: мед, олио и ракия. (Аз за 1 доза смесвам по 1 чаена лъжичка от всичко)

Надявам се да съм помогнала  Grinning

# 102
Сега се обадих на Милия ми ,защото във видеотеката беше спрял тока-та да ми прави мохабет,де.И той ми каза,че ще хапва от вечерята ,която готвихме и сега само тавата с яденето ми е пред очите  #Crazy И знаете ли как ми е новия прякор:Малка мечка hahaha,бях Булдозерче и Хипопотамче и Дунда и Бузанка,а сега МЕЧКА-ама поне съм малка мечка  Shocked Само ме бъзика за размерите на всички части по тялото,ама карай да е весело  Joy
Ох,незнам кво ще правя до 23 ч. искам да си ходя вече  Rolling Eyes да гушна мъжо и да хапна и да полегна..... Tired

# 103
  • София/Варна
Приветче от Боровец, тук е мъгливо и вали ... над 140 чужденци ми ходят по петите за да ми задават тъпи въпроси и ми иде вече да удуша някой...
mimi_81 не се тревожи за прякорите - кума ми накрая викаше на кумата "дирижабъла" Wink, а аз си купих вече и блузе с хипопотамче и надпис "Hip chick".

# 104
Здравейте, момичета. Добре дошла tina_cute  bouquet
Ох, това дъждовно време ме измъчи. Днес ме налегнаха някакви депресиращи мисли и току ревнах. Мъж ми ме пита "Защо плачеш?" а аз не мога да му отговоря. Накрая реших, че плача от притеснение и страх от това, което ни предстои с бебо. Като остана сама се поуспокоя, но като видя физиономията на мъжа ми - една такава загрижена и пак рев...  smile3518. Накрая звънна и майка ми от Италия и като затворих пак  newsm45 Не знам какво ми става но явно това е пред-родилната депресия. Иска ми се да си намеря някакво занимание, което да отвлече мислите ми в друга посока. Опитах се но в крайна сметка пак си легнах. На всичкото отгоре съм натежала - не мога да стоя. 64 кила съм, вече 10 отгоре - никога не съм била толкова тежка, направо усещам гравитацията. Трудно лягам, трудно се изправям, а имам още да дебелея badscale Хващам се, че не мога да контролирам апетита си и то за всевъзможни боклуци, то да беше нещо здравословно ами...  cook. А това, че ми се качва храната в гърлото и аз го усещам отдавна. Абсолютно мазохистична история - наплюскам се преди лягане (най-вредното нещо на света), легна и се въртя, ама въртене с усилия. И киселини... и газове... Няма заспиване по 2 часа. Като поседя малко повечко пред компа пък ми се натъртва опашката. Абе трудно ще си намеря място през идните месеци.
Ох, голямо оплакване му ударих - като черна станция съм. Поне съм сигурна, че сред вас винаги мога да срещна разбиране, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт