Бебчо рита силно в мама и й казва: "ЯНУАРИ вече ще сме двама!"

• 12 459
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро! Много спите, бе! Аз ли съм първата за четвъртък?!

lina78, честит мъж!   bouquet

Галина, стискам палци и чакам отчет от Мазнейкова!  Simple Smile

# 211
  bouquet

Пу , аз да съм втора.
Станали сме рано-рано,ама ни мързи да гледаме,а да не говорим за писане  Tired

Аз съм вече на работа и ей сегичка ще сипусна кафенце и ще излезна на мохабет с колежките от другите магазиниии

# 212
  • София
Абе аз от 1 час съм станала, ама ми се струваше рано за писане.  Laughing

# 213
Добро утро на всички Simple Smile!

Лина, много се радвам че ще имате палавник, честито! Ами, нека да има и мъже за нашите девойки! newsm53

Ние вчера ходихме при Док и той каза, че ще имаме МОМА  smile3522! Е, предния път беше казал, че може да е момче... ама този път се произнесе: "Еми..., няма нищо между краката!" А бебока така се беше прикрил, че едва я видя, че е девойка. Ох, ще бъде срамежливка, като майка си  Embarassed
Таткото каза:  "Направили сме бавачката  newsm68, а другият път ще е момче!" Не си признава той, ама щеше да се фука, ако се беше оказало, че ще имаме мъж  newsm62 gydi

# 214

този път се произнесе: "Еми..., няма нищо между краката!"

хахахаха,такива бяха думите и на нашия док. hahaha И аз му отговорих"Ако няма нищо м/у краката по-добре да е момиче,че ако е момче и нямам нищо отдолу само срам ще бере и ще се излага" Joy

# 215
  • София
 Laughing
Сега се сещам, че за Никол докторката я гледа, гледа и вика "Абе аз защо нищо не виждам да има между краката!??" И една такава, почти разочарована ...и аз викам, понеже вече друг док. ми беше казал 100% девойка "Ами защото е мома, как защо!" hahaha Joy Много ми беше смешно!!!

Пуснах снимки на новите неща за бебето. Крайно малко ми се виждат, трябва да понапазарувам.

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 10:14 от Klemy

# 216
АГ - Русе, те на това болница ли му викат??? Една тоалетна за 25 човека! Да не би да е казарма?! И няма топла вода, казваш  smile3516, как ще изкарам 5 дни там  smile3511?! От сега ме побиват тръпки! 

Ами те в панделата са по-добре - по двама в килийка със санитарен възел....  Thinking

# 217
Laughing
Сега се сещам, че за Никол докторката я гледа, гледа и вика "Абе аз защо нищо не виждам да има между краката!??" И една такава, почти разочарована ...и аз викам, понеже вече друг док. ми беше казал 100% девойка "Ами защото е мома, как защо!" hahaha Joy Много ми беше смешно!!!

Пуснах снимки на новите неща за бебето. Крайно малко ми се виждат, трябва да понапазарувам.
  Браво на лекарката!Дано, го е казала на шега,иначе.............. newsm78 нямам думи

# 218
  • София
 Rolling Eyes
Ами де да знам и аз, не беше шега, може би защото тя има син и така реагира, явно очаква всяка мама да е с мъжко.  Mr. Green Иначе сега пък го гони малкия до последно да му снима мъжкото достойнство и то всеки път, нищо че вече ми е дала снимка доказателство.  Crazy иди я разбери!

# 219
    Е,Кlemy,добре,поне,че ВИЖДА това,което снима!Не го измисля...
    Аз,пък,вчера наново констатирах,че не мога да се доверя на един лекар на 100%.Преди да разбера,че съм бременна смучех едни хапчета ТРАХИЗАН за гърло.Като разбрах за бременноста си веднага споделих на гинеколога си какви лекарства съм взимала,в това число и за ТРАХИЗАНа.Тя каза,че няма никакъв проблем с това лек-во.А вчера,от фармацефт в една аптека,разбрах ,че ТРАХИЗАНа никак не се препоръва за бременни,защото имал някаква вредна съставка.Ами сега??????Аз ако не бях го попитала....?А тъкмо щях да си лекувам гърлото пак с него(нали гинеколожката каза,че няма проблем!)

# 220
  • София
За гърло можеш да пиеш Стрепсилс. Аз в самото начало на бременността го пих 2 дни, след като се консултирах с Джи Пи-то си (педиатър) и с гинеколожката.
И, естествено, чай с мед и лимон. Аз понеже лимони не обичам, ги замествам с ябълки. Някъде ми беше попаднала статия, в която се казваше, че в ябълките има повече витамин С, отколкото в лимоните!  newsm78

Клеми, комплектът за изписване много ми харесва. Би ли споделила колко и от къде? Аз бях решила, че няма да купувам комплект, а ще си го сглобя, ама този наистина ми хареса!

# 221
  • София
ejkajujka, фармацевтите ако ги питаш НИЩО не може да пие бременната жена, освен чай с мед и лимон.  Laughing Ти си слушай гинеколога, не аптекарите, щото ако /недай Боже/ зазлееш и се стигне до антибиотик...те ли ще го пият, или ти? Защото понякога няма мърдане. То ина лекарствата за задържане пише, че не са за бременни, ама знаете ли колко бебета нямаше да се родят, ако майките не ги пиеха? Отворете си листовките на но-шпато и папаверина и вижте дали се препоръчват за бременни  Mr. Green. Не винаги може да се пребори една настинка с чайове само. Гинеколозите преценяват по-малкото зло и така, слушайте тях, това е моят съвет.
_Ним_, комплекта е от Ямбол, 11 части, мисля че беше 29 лв, но с намаление, че бил от миналогодишната колекция на фирмата.  Crazy Mr. Green Обаче е целия само памук и то тънък, така че аз още не знам дали ще го изплозвам за изписването, или ще е с едно по-дебело гащеризонче, ще видим.

# 222
  • София
Привет и от мен!

Благодаря на всички Ви за мненията за количката! Утре ще се разходя и по магазините в Пловдив, прегледах и тук, в Кърджали и ще реша, но (Галче) аз не съм фен на триколките... Изглеждат ми смущаващо, а и не вярвам натъпкани с бебе и багаж, че ще бъдат устойчиви колкото ''четириопорните''. Пък и надали могат да поемат същото количество багаж - чувала съм, че това е доста съществено.

А за отношението в болниците: аз признавам само частните клиники, които работят със здравната каса! Вече има такива. Верно - доплащаш, но ето, че и в другите явно се налага доплащане: защо тогава да търпя циганките (sorry!) и грубостите????

# 223
Да,вярно е,че в листовката за НОШ-ПА така пише.И аз забелязах!
  Не знам кой,какво и как преценява.Личната ми лекарка каза,че не трябвало да пия ФЕРВЕКС,а само хапчета ПАРАЦЕТАМОЛ в случай,ако имам настинка.А фармацевт ми каза,че ФЕРВЕКС си е чист парацетамол и нищо друго,и затова само той се препоръчва на бременни!Пак разминаване!
   Иначе ми посъветва да ползвам спрей BIOPOROX-за гърло,в който изрично пише,че е безвреден за бременни и кърмачки.И хапчета за смучене на д-р Тайс ANGI-SEPT.
   Някое мамче да има мнение за тези препарати?

# 224
  • София
Аз преботих моя грип с хомеопатични за смучене + остилококциум (или както-там-се произнася...) Според мен не е нужно да се концентрираме САМО в конвенционалните решения. Защо да се рискува?

Общи условия

Активация на акаунт