Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 089
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Винаги смс.
Имейл не знам..че са фалшиви.
С тия фалшиви мейли като почнах и аз и каква случка през януари, слагам в скрит текст: 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Звъни ми една вечер телефона, непознат номер, вдигам, отсреща жена пита ме аз ли съм еди коя си, че получила мейла от h&m 'за някакви блузи там', че са поръчани, пък после, че са изпратени... Пък този мейл го ползвала само за нещо определено и като видяла мейлите, то ми пише и номера и ми звъни 🙈 аз се направих на ударена, че съм сбъркала една точка при въвеждането явно и така е станала объркването 🤣
Б* късмета, а?!? 🤣

# 196
Kalista благодаря, това е панталона
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0779781007.html
Според мен си отговаря, нося 36 и такъв поръчах

# 197
Ако едно нещо се изчерпи днес,така кога горе долу може пак да е налично?Докато се набуткам и натуткам ми купиха гащите .

# 198
Никой не може да каже, Бобчи.
Може скоро, може и никога.
Дебнеш.

# 199
Аз също не получавам смс, проверявам в профила, моята се бави нещо.
Наличности изскачат непрекъснато, две неща бяха изчерпани и по спомен още след ден или два бяха налични.

# 200
  • Варна

Уголемен ли е модела или просто стои широк на модела М размер.
Нося С, но искам да е по-прибрана.
Да пробвам ли с ХС или да си взема моя размер?

# 201
Момичета, в момента заплаща ли се връщането?

# 202
Момичета, в момента заплаща ли се връщането?
Не

# 203
Здравейте, момичета Heart Heart Heart В  търсене съм на сутиени, които са подходящи за голяма чашка и малка обиколка...Примерно, 80-85 Д-Е. Нещо такова Simple Smile

# 204
Блонди! Heart Heart Heart
Не мога да ти помогна, но се радвам да те видя тук Simple Smile

# 205
Дева Heart
Мислех си за Пепко, защото и там не им е лошо бельото, но презрамките им започват да се отпускат много бързо.

# 206
Този е малко уголемен - може да е подходящ: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0855080011.html
П.п. Не е много по темата, но Пепко бяха писали във ФБ, че временно затварят (заради ковид мерките). Търсих поста им, но сега нещо не ми излезе това съобщение.

# 207
eli70  не съм я виждала на живо, но от снимката ми се струва доста голяма, аз бих заложила на ХС
Някой има ли тази рокля. Отдавна я дебна и най-накрая я поръчах. Дали е уголемена? Дано не е 🙂

Тази има ли някой, в отзив пише, че е много уголемена и отворена подмишниците, а ми харесва като цвят и кройка

И последно 😊 от спортните якета дето се коментираха по-рано и някои си взеха отговарят ли си? Упорито следя за размер и да знам

# 208
ооо, може ли арт. номер за роклята Heart

# 209
Отговаря си и ми е супер комфортно Relaxed
И последно 😊 от спортните якета дето се коментираха по-рано и някои си взеха отговарят ли си? Упорито следя за размер и да знам

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт