Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 086
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
0938286001 заповядай Блонди гледам, че се е появила и в сиво
Благодаря vils88

# 211
  • Пловдив
Отговаря си спортното яке...взех си бежавкото, М р-р.

# 212

Тези дънки поръчах аз,един номер по-голям обаче.Не знам защо реших така,от четене на много отзиви сигурно.И предполагам ще са по-твърди и уж да ми е удобно .Някой има ли ги?

# 213
blondyberry дълго време търсих подходящ сутиен с голяма чашка и малка гръдна и открих едва след като забременях и си купих от сутиените им за кърмене 😅 Сега вече нося само такива.

# 214
Дори вече си харесах 2 модела Simple Smile А сандалите им с дебел ток дали са удобни??

# 215
  • София
Привет. Има ли активни кодове за отстъпка? Искам да взема обувки на детето.

# 216
Дойде този комплект за тийна, много хубаво му стои:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0763988004.html
Доволна съм и от моята тениска и къси гащи.

# 217
Привет!! Исках да поръчам нещо с нова регистрация, сумата е под 50лв и ми начислява доставка! 🤨 От кога е това нововъведение?? Или просто съм с късмет???

# 218
  • Варна
Въвеждаш ли код за нов потребител?

# 219
# 220

Момичета, трябват ми размери на тази чантичка. Има ли я някой? По телефона не можаха да ми кажат.

# 221
Има някакъв бъг.
Не може да е приет кода и да начислява доставка.
Пък знам ли ги, може и да решат да махнат БД.

# 222
Звъняла съм с казус за начислена доставка при използван код: казаха ми да махна доставката до офис на Еконт и да заложа доставка до адрес. Направих го и доставката стана безплатна.

# 223
Звъняла съм с казус за начислена доставка при използван код: казаха ми да махна доставката до офис на Еконт и да заложа доставка до адрес. Направих го и доставката стана безплатна.
Благодаря! Оказа се, че е точно това! Извинявам се!

# 224
  • Русе

Момичета, трябват ми размери на тази чантичка. Има ли я някой? По телефона не можаха да ми кажат.
Доста я заглеждах в сайта, но миналата седмица я видях в магазин и ми се стори доста малка. Иначе е супер симпатична. Съжалявам, че не мога да помогна с размери.

Общи условия

Активация на акаунт