Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 069
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Ами аз съм само за висока талия, просто другото не търпя, а и не ми отива.
Сега ще ходя в блузите тогава да се пробвам. Като ми изтрито всичко в любими  сега трябва пак да ги търся и пробвам. Няма съобщение при мен поне да се ориентирам. За намалени става ли или не.

# 271
И аз се оплаках, че са ми изтрити неща, за които съм ровила с часове, за да ги намеря и избера. Писах им и не получих смислен отговор. На всичкото отгоре веднага ми изскочи анкета дали са ми решили проблема. Отговорих, че не. Писаха ми, че съжаляват и толкова. Последният път пак ми беше изтрито всичко и оттогава въобще не им влизам в скапания сайт. Как може на други места да ми стоят по месеци избраните, тука ги трият за 2-3 дена.

# 272
  • Варна
Ами бъг е било. Нищо не ми е трито никога, седят си и в любими, и в кошницата. От години. За мен пък ХМ е един от най-функционалните сайтове. Другите, от които съм пазарувала са Орсей и Зара, и в двата изобщо няма опция Любими, каквото си ровил и харесал другия път го ровиш пак. В Орсей и от количката изчезват, та съвсем няма начин да си запазиш някак търсенето. Та ХМ си е направо супер. Е, случват се бъгове, както с всеки сайт, не се ядосвайте за такива глупости.

# 273
  • Варна
В Зара има и винаги е имало любими.
Отделно има и опция да те уведомят за наличност, когато е активирана за артикула и конкретния размер.

Някой има ли го? Чудя се за дължината да не ми е блузка. Моделът е 172, а аз 175.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 08:18 от eli70o0

# 274
То и на модела му стои като блузка мен, ако питаш Simple Smile

# 275
  • Варна
В Зара има и винаги е имало любими.
Отделно има и опция да те уведомят за наличност, когато е активирана за артикула и конкретния размер.
Напротив, в сайта на Зара няма Любими. Има единствено в приложението, а аз приложения на всевъзможни магазини не желая да инсталирам и ползвам. Колкото до опцията за уведомяване - да, има я принципно, само дето не те уведомяват Joy От всичките десетки заявки, които съм давала ме уведомиха един-единствен път, и то поне седмица след като аз самата бях видяла, че и поръчала, даже дали не си и бях получила поръчката Crazy

# 276
Ще поръчам за дъщеря ми черни дънки.

И аз имам неща в Любими от години, не се трият.
Но в основния профил.
В другите не помня какво слагам и дали стои.

# 277
Моите "любими" изчезват горе-долу всяка седмица... Даже вече рядко си правя труда да вкарвам каквото и да е в "любими".

# 278
При мен обратното.
Прехвърлят се в новите профили, от основния. Simple Smile

# 279
Аз имам само  един профил и нищо не мърда от любими но често ако сложа нещо в кошница отказва да го махне от там докато не купя хахха Пада доста опитване докато се махне и накрая става но трудно.

# 280
Каринка, натисни сърчицето да отиде в любими, когато е в кошницата и искаш да го махнеш, автоматично отпада, пробвай.
При мен до сега нищо не ми е махано от любими, дори ми изписва, че няма място, та ходя да видя и освободя, сега ми е за първи път така всичко махнато. Не , че ми пречи толкова, ама си следях номера и намаления, ако уцеля.

# 281
  • София
Само не мога да разбера, защо в приложението като избереш даден артикул има и надпис за безплатна доставка и безплатно връщане, а реално не е така 😡
Скрит текст:

# 282
Не знам какъв бъг е - защо не ми го оправиха, след като им писах. Имам само един профил. Както и не мога да поръчам до офис, а само с доставка до къщи.

# 283
Пиши на домашен адрес адреса на офис и ще можеш.

# 284
И на мен не ми начислява доставка, https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0939703003.html  каква е тази странна материя....много ми харесва, но се чудя за размер.

Общи условия

Активация на акаунт