Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Тъкмо влизах да споделя за намалението и аз 😉
Пристигна ми рокличката. Точна ми е, харесва ми 😊

# 256
  • София
Уф в петък е дошла в офиса поръчка от 15% на детето с едно яке и колежката я е взела. Сега отварям и якето е размер 8-10г. вместо 2-4 години. Ако беше поне следващия размер щях да го оставя, ама сега ще трябва да се занимавам да връщам за първи път, че и код за дрехи имах и той изгоря Close
Аз бих им се обадила/писала. Може да ти го сменят без да ти изгори ваучера. Или поне да ти дадат нов код за отстъпка, за да поръчаш наново. Грешката е тяхна. Ако си платила доставка, настоявай за безплатна доставка на новото яке.

# 257
  • Пловдив
Пуснали са намаление на дамски дънки, блузи и ризи. Поръчах си черни дънки за 14.39 лв, и понеже имаше и други неща над 50 лв в кошница въведох код 0405, после като ги махнах БД пак си остана. Simple Smile
А пък детските к-кти намалени от 19.99 на 17.99 изобщо няма да ги коментирам....
кои са дънките?
Аз такава цена не виждам...

# 258
кои са дънките?
Аз такава цена не виждам...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0899749001.html
Като ги сложиш в кошницата, цената се намаля.

# 259
Явно има някакво намалени и БД, защото сложих само тези дънки и автоматично ми ги намали и даде бд

# 260
  • Пловдив
Мерси!
Атези що за модел са? Такова заглавие сефте виждам...https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0914441001.html

# 261
Деси, чудна е рокличката, много добре ти стои честито.

# 262
Явно има някакво намалени и БД, защото сложих само тези дънки и автоматично ми ги намали и даде бд

Когато в кошницата има артикул от офертата дава БД, махне ли се - начислява
Благодаря fenyx

# 263
Пуснали са намаление на дамски дънки, блузи и ризи. Поръчах си черни дънки за 14.39 лв, и понеже имаше и други неща над 50 лв в кошница въведох код 0405, после като ги махнах БД пак си остана. Simple Smile
А пък детските к-кти намалени от 19.99 на 17.99 изобщо няма да ги коментирам....
И аз поръчах черните и бели от този вид дънки. Благодаря за споделенето, не бях видяла да има нещо. Идва лято, взех и белите за 14 лв мисля е супер.
Реших да видя (на мен не ми показва намаление преди да ги сложа в кошница) с този модел и ми излезнаха 28 лв от 35лв се намалят
взех светлосин този и черен (ми..да не изпусна), има и други цветове, ако някой си търси да знае на 28лв пада цената
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0706016067.html

Деси, много добре си с рокличката. Гледах я и аз, ама съм шишко малко, та не съм за късо. Ти колко си висока да се ориентирам докъде би ми дошла. Бяха намалени и изгодни, ама..

# 264

Деси, много добре си с рокличката. Гледах я и аз, ама съм шишко малко, та не съм за късо. Ти колко си висока да се ориентирам докъде би ми дошла. Бяха намалени и изгодни, ама..

Благодаря, не е много къса според мен. 167 съм 😉

# 265
  • София
Момичета, а бански може ли да се връща? Не съм убедена, че ще нацеля номерът на детето.

# 266
Може бански.

# 267
  • София
Мерси, Дева!

# 268
Аз пък понеже ми нервно нещо и съм полегнала да цъкам и гледам , мъча се да разбера какво е туй намаление. На дънките, ако не бяхте писали тук нямаше и да разбера, щото нищо не ми се отразява , нито има съобщение, а чак в поръчката. Та реших да видя за други неща-рокли най-вече еми...пращам в кошница и после ходя да видя какво има в нея , ама йок...нищо не е намалено. Как да разбера на кое ще хване не знам. Не, че нещо ми трябва толкова, ама ..Да се оплача, че и моите неща в любими е всичко изтрито, минала е метла, не знам как и защо.

# 269
Фани, ама то рокли няма намалени.
Само дънки, ризи/блузи май.
Нищо не съм поръчала, няма от моя модел, само висока талия.

Общи условия

Активация на акаунт