Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 42 970
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Имам разни захабени бикини, чудя се да ги слагам ли и тях, или направо да хвърлям... Сега си реорганизирах шкафовете и се събраха още ненужни и стари неща...

# 661
Днес бях в мола и видях точно такива цифри някакви на етикета,с цветен химикал написани.Нещо си тяхно е сигурно.
Бикини не съм връщала,но чорапи да.Само обувки и чанти май не приемаха.
Аз торби билла или кауфланд нося,днес имах две долници и една жилетка на мъжът ми,точно пълна торба беше

# 662
Скрит текст:
Това според вас, пълна торба ли е, или трябва да тъпча до горе?

# 663
Имам разни захабени бикини, чудя се да ги слагам ли и тях, или направо да хвърлям... Сега си реорганизирах шкафовете и се събраха още ненужни и стари неща...

Бельо не може. То си е малко гнусно да си дадеш старите бикини.

# 664
Е, аз не им давам мръсни неща. Освен това някъде пишеше, че можело стари и скъсани чорапи - и това не е много по-различно.

# 665
Ами чорапите не си ги слагаш на Д-то.

# 666
А, на мен ми е все едно дали специално тези неща ще им ги дам, или ще отидат в кофата до блока (събрах цяла купчина тениски, анцузи и подобни, които не ми трябват). Просто след като ще ги мелят и ще правят нови тъкани от тях, предположих, че и за тях може да е без значение какво е.

# 667
pppqqq торбата е идеална

# 668
И бельо слагам, и чорапи, и скъсан някакъв текстил, изпрани естествено. Избирам нарочно малка торба, например от Май Маркет, Лидл и не препълвам-напротив-рехаво. Приемат ми ги без оглед.

Ppppqqqq, постъпи както намериш за добре, ти си решаваш.

Нещо не успявам да си харесам неща, то май , защото няма код.

# 669
За стари дрехи пишеше някъде, че не може бельо.
Аз не съм връщала никога. Чак пък и гащите да връщам, няма нужда. Все за някой парцал ще ги ползвам.
Чорапи може, връщала съм.
За торбата - аз сгъвам хубаво дрехите и ми са уплътнени торбите.

# 670
Блазя ви момичета, при мен всичко отива в коша тайно, че мъжа ми все мрънка, че хвърлям дрехи.

# 671
Здравейте,
Получих си пратка от H&M и нещо се загледах в етикетите, видях, че на вътрешните тези от плат етикети на две от нещата са надписвани на ръка с молив някакви цифри?!? Това не бях виждала, нещо при шиенето ли си отбелязват знам ли, друг път има залепени кръгчета с цифри, това съм виждала, ама на ръка драскани върху вътрешен етикет? Случвало ли ви се е?
Да, много пъти. Не се притеснявай. Мисля, че шивачите си отбелязват нещо.

Благодаря! Simple Smile

# 672
Сезонното намаление започна! Simple Smile
Мнение за тези дамски кецове https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0907506001.html
Аз ги поръчах вече, ама пак да питам.

# 673
Кога почна, кога се изчерпаха...

# 674
  • София
Аз бях напълнила кошницата с детско и вчера в 22:50 се сетих и пуснах, пак на време де. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт