Модни консултации - 53

• 47 305
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
И аз днес се сдобих с чудни маратонки, буквално все едно си бос е усещането.
Сега се чудя с каква чанта обаче да ги нося.
Ходя основно спортно облечена на работа, дънки и блуза, риза и яке.

# 271
Ооо аз нося кецове и сникърси със сака, дамски чанти, рокли, поли. Просто показания модел ми идва тъкмо спортен, иначе горните снимки са ми много по вкуса.
И аз ги нося с всичко.

# 272
Здравейте, имам оувърсайз риза от бал лен. Може ли идеи как да я нося най-вече в долната част - с дънки ми е най-удобно, но с какви обувки например?

# 273
Зависи от модела на дънките... вие какви предпочитате?

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 13:09 от Agent Provocateur

# 274
  • Някъде там
Здравейте, имам оувърсайз риза от бал лен. Може ли идеи как да я нося най-вече в долната част - с дънки ми е най-удобно, но с какви обувки например?
Когато нося дънки с риза, обикновено съм с тези обувки.

# 275
Аз пък съм с бели кожени гуменки, спортни обувки, или маратонки.

# 276
оксфордки

# 277
Никой ли няма идеи за съчетаване на тези маратонки, които показах, с някаква подходяща чанта, раница?

# 278
Никой ли няма идеи за съчетаване на тези маратонки, които показах, с някаква подходяща чанта, раница?
Бежовото е неутрален цвят. На практика всички цветове си подхождат с него. Идеален за монохромни съчатиня. Чантата би трабвало да пасва стилово и цветво по-скоро на цялостната визия, не на маратониките.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 16:22 от Sysly

# 279
Essentiall, ето ти още предложения.

# 280
Essentiall, при такива спокойни и неутрални маратонки всяка по - спортна чанта става.
Аз предпочитам велурените. Не си посочила бюджет така че давам няколко произволни примера, без да се съобразявам с цена
Синя, жалко че не се закопчава с цип.
зелена
жълта
виолетова
- в тон с тенденцията на пастелните гами за 2021 г.
кафяво - като по - универсално решение, ако не обичаш да сменяш чанти често и т. н.

# 281
Супер, мерси много на всички, избистрих си идеята в главата. Simple Smile

# 282
Офф, знам, че ще ме обсипите с негативни коментари, нооо здраве да е Simple Smile. Помогнете ми да избера един от трите чифта. И трите са различни, но засега само един мога да си позволя Simple Smile

# 283
  • София
Зависи каква ти е концепцията. Вторите изобщо не ми харесват, заради подметката. Бих избрала третите, но за спортни визии. Първите са най- универсални май, но мен ме дразнят капсите.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт