Модни консултации - 53

• 46 682
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там
Гледам тези сникъри от доста време.. Чудя им се. Искаше ми се светлите, но останаха само в този цвят моят номер и сега се колебая. Някой има ли наблюдение към тази марка?
Обожавам кецове, но тези не ми харесват.
Ако ти си ги харесваш и ще се вържат с повечето неща в гардероба си ги вземи.
За пролетта лично аз бих избрала нещо в бяло или цветно.
Едни от любимите ми бели са адидас суперстар(бяло и черно) ходят на абсолютно всичко Simple Smile

# 226
Аз харесвам Лиу Джо и купувам, но само на намаления. Редовните им цени са им много за качеството, което предлагат. Напоследък се нося доста скучно откъм облекло и техните обувки ми разчупват аутфита.
Имам от този модел, но друг цвят, леко ми тежат на мен, но иначе са Ок. Тези са ми малко зимни, да не ти е топло с тях?

# 227
Да, моделчето е по - скоро есенно. Светлите са изчерпани в моя малък 36 номер. Нося платформи заради височината ми. Simple Smile. Имам на Bershka с такава подметка и са ми удобни. Simple Smile  Ще ги помисля още малко Simple Smile. И да, намалени са иначе няма да ги поръчам в никакъв случай.

# 228
  • FRANCE
madame, ток, удобство, с опция за чорап (скрит, но удобен или показващ се)... и не на последно място да изглежда добре, разбира се:

Скрит текст:

Много благодаря за показаните разкошотийки. Имаш ли идея от къде са? Благодаря Wine Glass

# 229
Момичета, моля за помощ.

Дъщерята си хареса тези обувки Адидас

https://www.obuvki.bg/obuvki-adidas-tensaur-k-s24033-ftwwht-cbla … dTN7wu8mdykChskao

Накарах я да си измери крака, че не ми се занимава с връщане, като последните и маратонки са 36ти номер.
Тя измерва, а после и майка ми - размер на крака 23см.
Според таблицата трябва да поръчам 37 1/3, че даже и 38ми номер.
Може ли по-запознатите със спортни обувки и конкретно адидас да споделят инфо.
Аз нося поне номер и половина по-голям от стандартния, когато купувам Адидас.
Т.е. вместо 39 стандартен, взимам 40 2/3 или направо 41, това само с Адидас...

(За детските обаче, не знам дали важи).

# 230
  • София
Здравейте момичета,
Дайте, моля, идеи за дрехи за висок слаб мъж (примерно, 187/70 кг).
Носи широки и безформени неща, които се веят по него. В същото време с тесни дънки прилича на..чапла Joy
Аз не разбрах марки ли да препоръчаме или вид дрехи.
Много зависи дали е атлетичен. Някои са слаби с широки рамене, оформени гърди и ръце и никакви крака, други са слаби навсякъде+ корем и т.н.
В общия случай, препоръчвам:
дънки - Uniform Jeans, Томи Хилфигър, Marlboro Classics
ризи: Calvin Klein, Драго и Радо, повечето марки имат слим модел, които са подходящи за мъже без корем
пуловери, тениски: Celio,Томи Хилфигър, Масимо Дюти, реално е най-сложно с тях, защото обикновено са доста широки около корема, а не се посочват специално слим, както при ризи и дънки.

За кецовете адидас - задължително спрямо посочените см за дължина на стелка и стъпало, моят опит е също, че са умалени.

# 231
  • В полите на Пирин планина
Харесала съм си тези обувки от Гидо:

Сивите са ми най-универсални, но...

# 232
Здравейте момичета,
Дайте, моля, идеи за дрехи за висок слаб мъж (примерно, 187/70 кг).
Носи широки и безформени неща, които се веят по него. В същото време с тесни дънки прилича на..чапла Joy
Аз не разбрах марки ли да препоръчаме или вид дрехи.
Много зависи дали е атлетичен. Някои са слаби с широки рамене, оформени гърди и ръце и никакви крака, други са слаби навсякъде+ корем и т.н.
Да, права си - не съм уточнила. Благодаря ти,  че ми обърна внимание.
 Вид/модел дрехи имам предвид. Даже ако може, снимков материал.

По-скоро е слаб навсякъде с (малък) корем.

П.п. от показаните обувки от Lady Brinne - единствено червените за мен не са лелчести.

# 233
  • Варна
Аз не съм доволна от качеството на Гидо, при моята поръчка кожата беше твърде мека, не добре оформена, леко намачкана.
За мен не оправдават цената си.

# 234
Аз преди години взех едни мокасини от Гидо, веднъж ме наваля и подметките им се разпаднаха.

# 235
  • В полите на Пирин планина
Ужас! Тогава не ги харесвам вече... Simple Smile
Благодаря ви, момичета!

# 236
Здравейте, пред дилема съм. Гласувайте Адидаса или  Steve maddena???

# 237
За номерацията на Адидас е спорен въпросът- най- добрият вариант е с мерене. Аз съм 38- ми номер, на Адидас имам 6 или 7 чифта и всички са 38 2/3( т.е. за моите модели не са чак толкова умалени, затова и препоръчвам мерене на конкретния модел✌️).

# 238
  • Пловдив
Steve maddena повече мш харесват.

# 239
За номерацията на Адидас е спорен въпросът- най- добрият вариант е с мерене. Аз съм 38- ми номер, на Адидас имам 6 или 7 чифта и всички са 38 2/3( т.е. за моите модели не са чак толкова умалени, затова и препоръчвам мерене на конкретния модел✌️).
На суперстар съм 37 1/3 знам си номерата на адидаса благодаря ти 😀

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:09 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт