Модни консултации - 53

• 46 695
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много харесвам Рийбок, но конкретния показан модел не си го представям със сако, иначе е хубав и бих избрала него от трите.

# 256
  • София
Рийбок и от мен, този модел е хубав, удобен, но е маратонка.
С панталон и сако си предствям нещо по-скоро като кожени кецове, примерно като показаните тъмносини СК.

Витаминче, слаби мъже изглеждат добре в ризи,  ръкави до 7/8,  със и без сака. Тениски и памучни блузки - не.
Панталони и дънки в слим вариант, панталон с басти и ръб. Къси панталони - пак до под коляното. Пуловери с остро деколте или големи яки.

# 257
И аз тук с питане за кецове.
Класическият ми черен Converse е за смяна и сега се чудя пак ли същия модел...., друг ли да бъде... Помогнете на близнак на кръстопът.

Скрит текст:
1.

2.

3.
Добрата стара класика.
Искрице, черните. Ако имаш други в черно-бяло, тогава червените.

# 258
Подобни модели имат Томи Хилфигър и Ралф Лорън. За вторите мога да кажа, че са мега удобни! Имам 3 чифта😁
Виж в сайта на answear

# 259
Момичета, такова мислене му удрям за тия дрехи, ако така мислех за всичко, доста проблеми щях да съм си спестила в живота! От няколко години имам решение да пазарувам рядко (примерно на 2-3 месеца по нещо), като правило да е качествено и наистина да имам нужда от него, а не да отлежава в шкафовете.
Дилемата сега е за пролетни мокасини - имам нужда, но няма да ходя на работа до септември присъствено. Заради което се чудя, къде точно ще нося елегантна мокасина, като не ходя в офиса и дали не е по-добре да си купя едни маратонки, на които им се каня от доста време.
По същата логика реших да не вземам тренч, а оувършърт (сега са много модерни, ако все пак напусна кухнята скоро). Тук се колебая за цвета. Моля за мнения.

# 260
Kalitea, аз съм за вторите.

TeoYo, откъде са мокасините?

# 261
Много харесвам Рийбок, но конкретния показан модел не си го представям със сако, иначе е хубав и бих избрала него от трите.
Абсолютно! Сако с маратонки ми е ....
Тези маратонки са за клин/анцуг и разходка в парка, а не с блуза и сако...
А пък маратонки + дамска чанта никога няма да приема.
Това е моето мнение, но ти си в правото си да си ги вземеш и да сложиш и сако, и чанта. 😊

# 262
На мен ми харесват повече черните мокасини, а за овършърта, който и да избереш е все хубав Simple Smile

# 263
Ризата не ми харесва! Обожавам оувърсайз ризи (дрехи) ,но точно този модел не ми допада. За мокасините също съм не! Хубави, класически мокасини са,но маратонки на този етап са по-добрата инвестиция. И готина раничка към тях!

# 264
И двата цвята мокасини ми харесват. По-скоро ги съобрази с това, което вече имаш.
За оувършърта нямам мнение, тъй акто не ги харесвам.

Относно кецовете по-рано, прилагам снимки, кои имам предвид:
От тези имам 3 чифта, мега удобни и качествени

Другите, които имам предвид са тези:

# 265
Момичета, дайте ми съвет каква рокля да си ушия от шарено трико за лятото, платът изгледжа тежичък и разтеглив, искам да стои секси, гледам в нета, но много бабешки ми изглеждат моделите, искам да е нещо до коляното като дължина, с подчертано деколте и не много описващо тялото като линия

# 266
Kalitea, аз съм за вторите, подметката е интересна.
TeoYo, май сама отговаряш на въпроса си за мокасините. По думите ти пазаруваш практично, за да не трупаш вещи...В този случай взимай маратонките. Иначе мокасинките са много хубави, аз съм за черните. Ризите не ми допадат. По принцип не харесвам овърсайз модели, за мен хич...не нося такива...На слаби момичета съм виждала модели и ми харесват, но аз не бих носила и не мога да дам съвет. Цветово ми допада първата повече.
Сако с маратонки или дамска чанта с маратонки виждам, че доста се носят. Аз не мога да се пречупя, но нерядко се случва да ми допадне вариант на някоя мацка навън. Предполагам, че има вариант да се носят със спортно сако или подобно, за да не се бият стиловете.
temir, нагоре по тялото със изрязано подчертаващо деколте, без ръкав. Надолу тайор- леко широко, не по тялото. Много зависи десена какъв е. Повечето, които виждам по сайтовете и на мен ми изглеждат малко бабешки.

# 267
Ковърс-а – първите. Вторите с тази плитка подметка ми изглеждат като снадени от два модела, а и ще се чистят трудно тези подметки.

Мокасините – черните. Ризата – жълтата.

# 268
  • Някъде там
Абсолютно! Сако с маратонки ми е ....
Тези маратонки са за клин/анцуг и разходка в парка, а не с блуза и сако...
А пък маратонки + дамска чанта никога няма да приема.
Това е моето мнение, но ти си в правото си да си ги вземеш и да сложиш и сако, и чанта. 😊
Така е, с кеф ще си ги нося така
Вместо черни си поръчах бели естествена кожа.
За мокасините ми харесват повече черните.

# 269
  • София
Ооо аз нося кецове и сникърси със сака, дамски чанти, рокли, поли. Просто показания модел ми идва тъкмо спортен, иначе горните снимки са ми много по вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт