Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 53 508
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Капки за добиване постепенно на изкуствен тен може би?
Какво представляват тези капки, може ли примерен за продукт? Аз съм със същият проблем всяко лято. Никога не си печа лицето, защото ми излизат пигметни петна, и се пазя много, винаги с 50+ фактор. Тялото обожавам да го препичам на слънчице. Със сигурност не ставам шоколадова, но обичам да имам тен. И става една разлика между лице и тяло, която когато съм без грим е много видима и не особенно приятна...

# 166
Здравейте, до момента използвах loreal infallible 24h fresh wear - в последните 2-3 години за мен беше най-доброто от колекцията ми.Пасваше ми идеално на сухата кожа, както и цвета,който откривах само  в нотино, понеже е много светъл - номер 15 порцелан.Нашите магазини не зареждат от този цвят.
За жалост обаче, при последната ми поръчка пристигна новата им обновена версия с 20-ти фактор.До тук добре,но фон дьо тена оксидира страшно бързо и е с един два-тона по тъмен от  старата версия. По-късно мога да пусна и снимки за сравнение.Новият цвят изобщо не е моя и сега съм в търсене на сходен продукт,който има голям избор от цветове.Ще ми е от полза да чуя препоръките ви.

# 167
Здравейте, до момента използвах loreal infallible 24h fresh wear - в последните 2-3 години за мен беше най-доброто от колекцията ми.Пасваше ми идеално на сухата кожа, както и цвета,който откривах само  в нотино, понеже е много светъл - номер 15 порцелан.Нашите магазини не зареждат от този цвят.
За жалост обаче, при последната ми поръчка пристигна новата им обновена версия с 20-ти фактор.До тук добре,но фон дьо тена оксидира страшно бързо и е с един два-тона по тъмен от  старата версия. По-късно мога да пусна и снимки за сравнение.Новият цвят изобщо не е моя и сега съм в търсене на сходен продукт,който има голям избор от цветове.Ще ми е от полза да чуя препоръките ви.

В Парфимо имат все още от старата версия
https://www.parfimo.bg/l-oreal-paris-infallible-24h-fresh-wear-g … ans-15-porcelain/

# 168
Капки за добиване постепенно на изкуствен тен може би?
Какво представляват тези капки, може ли примерен за продукт? Аз съм със същият проблем всяко лято. Никога не си печа лицето, защото ми излизат пигметни петна, и се пазя много, винаги с 50+ фактор. Тялото обожавам да го препичам на слънчице. Със сигурност не ставам шоколадова, но обичам да имам тен. И става една разлика между лице и тяло, която когато съм без грим е много видима и не особенно приятна...
На мен ми харесват тези:
https://douglas.bg/clarins-radiance-plus-golden-glow-booster-043727

# 169
Hazel, съчувствам ти, има наистина малко, които не смесвам, но пък любимците ми ги има и в България. Зависи дали си тъмна или светла маслинка.
Dior forever glow и мат версията, както и Dior face and body имат подтон WO- warm olive в почти целия спектър от дълбочина на цвета,  Криолан, Mac face and body, любимият Urban Decay Stay Naked, Lumene blur, Fenty, Armani, Smashbox 24 hour hydrating, YSL цветовете над 20ти номер имат опция в БГ за beige d’ore, които определено стават за маслинки.
Червенокоска е права, точно това ползвам, като моите смесвам с всичко. Някой назад из темите ги беше препоръчал като заместител на ФДТна- не си спомням кой беше, но при мен не става така- имам си и гадове за прикриване, не е само до цвят. Аз ползвам Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster drops- много подходящи за жълт-маслинен подтон, не дават онзи чуден оранжев цвят на кожата, който се среща с други бронзанти. Почти няма как да се сбърка с тях- смесват се 3-4 капки за по-тъмни дами и 2-3 за по-светли с нощен крем, слънцезащита през деня и изобщо каквото ви душа иска и така 1-2 пъти седмично. Не го правете всяка вечер- на втория ден тенът става по-интензивен, да не стане така, че главата е по-тъмна от тялото... има много такива продукти, на мен този ми харесва, защото не мирише гадно, смесва се с всичко без да оставя петна, не цапа и попива. При мен не предизвиква комедони и пъпки. Аз мажа и лицето, и шията с него- даже когато го смесвам с крем за шията слагам 4 капки, защото тя винаги стои доста по-Бяла от лицето и тялото ми.
Елиа, много як ФДТ наистина, безкрайно ме беше яд, че кожата ми реагира към него. Пак го носех на инат от време на време, знаейки, че на другия ден ще си платя за това. Какъв е бюджетът ти за заместител?
Подобен финиш (малко по-сочен), по-ниска покривност, но надградима има Givenchy  Prisme Libre. В България засега се предлага от Pretty Shop и в София имаше доста светли цветови опции.
Друг, от който ще намериш цвят е Urban Decay stay naked- по-дълготраен, малко по-сух в началото, но много красив- има цвят за всеки.

Агент, този Боби отказа да попие в кожата ми и ми стоеше доста тежко- подарих го на приятелка, която много го харесва. С какво го нанасяш? Може пък пак да го пробвам...
Исках серум ФДТна на марката, обаче е само за светли дами- поне в БГ и в Рим няма опции...
дали ще ти е удобно моля да се жертваш за нас (тук още го няма) и да пробваш и изкажеш мнение за Fresh Wear, но компактния му вариант?

# 170
NiaV,нямам ограничение в бюджета,просто си искам perfect match-a който постигах преди и да не изглеждам като съсухрено бабче с моята суха кожа. Stay naked го имах,обаче ми идваше сухичък. Ще пробвам другият, а междувременно ще се заредя от парфимо (дано е в срок,че там чат пат имат кофти изпълнения с годността).

# 171
Благодаря, NiaV

# 172
Здравейте, въпроса ми може да не е за тука но ми е интересно дали някой е пробвал и използва серумите за лице от тази марка или от тези съставки доста известни са из тик ток YouTube имам интереса но искам да знам дали наистина помагат ще кача снимка.
Известни са много преди Tik Tok. Прегледайте темите за Ordinary. Помагат, ако се ползват както и когато трябва.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1297629

# 173
NiaV,нямам ограничение в бюджета,просто си искам perfect match-a който постигах преди и да не изглеждам като съсухрено бабче с моята суха кожа. Stay naked го имах,обаче ми идваше сухичък. Ще пробвам другият, а междувременно ще се заредя от парфимо (дано е в срок,че там чат пат имат кофти изпълнения с годността).
Пробвай Живанши тогава, мисля, че ще ти допадне ако urban ти е сух.

# 174
Агент, този Боби отказа да попие в кожата ми и ми стоеше доста тежко- подарих го на приятелка, която много го харесва. С какво го нанасяш? Може пък пак да го пробвам...

Исках серум ФДТ на на марката, обаче е само за светли дами- поне в БГ и в Рим няма опции...

Dали ще ти е удобно моля да се жертваш за нас (тук още го няма) и да пробваш и изкажеш мнение за Fresh Wear, но компактния му вариант?
Wow! Ния, ти ме хвърли в музиката с "отказа да попие" - да не си имала сериозно количество грижа за кожата отдолу!?! Нали говорим за обикновения СКИН, не за дълготрайния? Първият път нанесох с някаква четка - тип kabuki, вторият мазах с ръце, а вчера все едно съм ти чела мислите погледнах на сайта на Боби с какво препоръчват те да се нанася и се оказа, че или с пръсти или с класическата им четка за ФДТ, която аз нямам, но пък имам друга от същия вид...

Серумът и аз го искам, но сериозното чудене е, при положение, че е за суха/възрастна кожа в кой цвят да го взема, че да ми пасва прекрасно през зимата. Ще изчакам някоя чутовна разпродажба, че текущите -25% и 2 подаръка пълноразмерни не ме впечатляват Grinning Разглезена му работа!

Отивам да намеря новия Fresh Wear, чиято поява съм проспала!
Между другото си смесвам остатъците от Фреш Уеар(а) с онова Ланкомче сочно и резултатът е красота!

PS За това ли говориш?

# 175
Обикновеният, този, Агент. Просто ми стои върху кожата и не сляга някак. Но моята кожа е странна.
Това е обектът на моята молба, да, хайде, пробвай го, кажи ми, че не е толкова добър, колкото МУФЕ. Успокой душата ми 😅

# 176
Ненаситна си, прекрасна, нанаситна Grinning

Ако си намеря цвят ще го пробвам... макар, че ще трябва да доживея до 100, че да си изразходя пудрите... от този тип имам поне 3!

PS Абе не са 3, поне 4-5 са... дано да са само 5!

# 177
Изразходя пудрите от този тип... не те разбирам какво искаш да кажеш 😂.
Ако я докопам първа ще я пробвам и пиша, но с моят цвят- мъка, а пудрата не е така щадяща откъм неточно цветово попадение като течните формули, които носят на смесване. От този тип съм набелязала и JCat Aquasurance, Kosas, Fenty и съм поръчала Gucci за подновяване... май това е, но и при мен се подвизават 2 MUFEта, 2 Laura Geller, 1 Guerlain, който не знам къде е, така че не се брои; 1 Smashbox, 1 Armani, 1 Dolce, 1 Too Faced. Нали не броим минералните, само това са ми ако не ги броим 😇
Аз компактни и стикове обаче често довършвам зимата, ползвам ги вместо бронзър и ефектът много ми допада. Минерални също, а апропо- тази формула е супер подходяща и за бели вратлета през лятото- няма такъв трансфер и свличане чрез потене като при течните.

# 178
Изразходя пудрите от този тип... не те разбирам какво искаш да кажеш 😂.
... Нали не броим минералните, само това са ми ако не ги броим 😇

Аз компактни и стикове обаче често довършвам зимата, ползвам ги вместо бронзър и ефектът много ми допада.
Не броим минералните, не броим и насипните... знаех си аз, че забравям нещо, което ти току що ми припомни Grinning

Да, за лятото са супер като формула тези. А зимата "доизразходвам" по-светлите върху непокривни, полупрозрачни ФДТ, но с много лека ръка и пухкава четка, не както се нанасят лятото!

Нелоши ревюта има за мазни кожи, голяма си подкокоросница!

# 179
Здравейте, въпроса ми може да не е за тука но ми е интересно дали някой е пробвал и използва серумите за лице от тази марка или от тези съставки доста известни са из тик ток YouTube имам интереса но искам да знам дали наистина помагат ще кача снимка
Има още доста видеве

Има тема за марката във форума.
Във връзка с дискусията за цвета на лице/тяло.На лицето и тялото имам горе-долу съвпадащ цвят, но шията е винаги по-светла и е като петно между лицето и деколтето.Голям проблем.Блендвам докъдето мога надолу, ама то много се цапат дрехите.Есенно-зимен и пролетен период е драмата.

Общи условия

Активация на акаунт