Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Ха, Дениз при лемурите в Мадагаскар ли ще бяга Joy

# 121
HeartHeartHeart

По Нова тв дават "Десет неща, които мразя в теб" Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 122
От Туитър
Ще танцуват целия епизод ли?
Съгласна съм, купивам го , харесва ми, очарована съм, умирам, пискам, плача и всичко останало
ПОМОЩ

Испаноговорящите масово пишат, че ще подкрепят хаштага! 🤗❤️

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 16:13 от lady laura

# 123
От Туитър
Ще танцуват целия епизод ли?

Да не би хаштага да е танцналюбовта и да ни подготвят за това, съдейки по снимките Rolling Eyes

# 124
# 125
  • София
Вили и аз попаднах на тези снимки на въпросният Мурат. Приятелката му в момента била в чужбина и той бил тагнал едно сърчице на нейна снимка. Опитах се да вляза в неговия профил, но той е поверителен. Иска потвърждение от негова страна.

Тази медийна анализаторка Тугче днес сутринта направи на мат и маскарад въпросния псевдо-журналист Ариф. Възмутена е от неговото поведение. Каза, че това е непрофесионално и тенденциозно. Пита, къде са доказателствата, за които той тръби от няколко дни. Твърди, че след изказването на Ариф, че ще качи интервю с Ханде не е спала цяла нощ. Очаквала видеото и отговорите на Ханде. След това, което е видяла направо е бясна.

Аз пък питам:
Кой и защо има интерес да се разпространява тази за мен напълно скалъпена интрига? От къде и защо идва тази нечиста атака към това прекрасно момиче?

Тази тема не бива да остане така и да замре във времето. Защото тя малко или много подронва името и авторитета на Ханде Ерчел. Да не говорим, че може да направи така, че приятелството и с Керем да се съсипе.

Лично Тугче, от няколко дни се опитва да проследи, от къде идва тази атака към Ханде. Проследила е точно каква е връзката на Ханде с този Мурат. Тя обяснява, че те се движат в един и същи кръг от познати. Сестрата на Мурат, Джансин  е приятелка с Гамзе, сестрата на Ханде. Той пък е познат със зетя на Ханде. Твърди, че лично Гамзе е запознала сестра си със сестрата на Мурат. Качила е една снимка, на която се вижда и бившият на Ханде, Мурат Далкалъч с неговата бивша жена Мерве Болур. Въобще много преплетени приятелства.  Разгледала е профилите на приятелите. Повечето са хора от висшето общество в Турция.

Всички ние виждаме, че Ханде е много красива жена. Нейната популярност расте. Гони почти 2 милн. последователи. Участва в много реклами. Стана известна и в чужбина. А сега с новият сериал, заедно Керем са двойка, която предизвиква невероятен световен отзвук. Тугче потвърждава, че те са двойка и в живота, но продукцията не им позволява да го кажат открито. Дори коментира вчерашното видео на Ханде на излизане от Център за красота. Тя отбеляза че улицата на която се намира този център е била на 5 минути от офиса на Керем. Той по същото време е бил в офиса и е чакал там Ханде. Тя твърди от сигурни източници че двамата живеят заедно от 19 февруари. Поздравява Керем за поведението му.
Накрая задава риторичен въпрос: "Все още ли вярвате, че има връзка Ханде-Мурат?
Керем може да е джентълмен, но той е мъж с достойнство. Ако наистина е имало нещо такова, той няма да се унижава и да търпи такива неща.

И пак се пита в задачата, кой има интерес от всичката тази помия, която се изля върху Ханде?

Цитат
Скрит текст:
Преди малко слушах песента на Емил Димитров"Ако си дал" ,та точно там той казва,че , ако си чул клюката и я повториш поне веднъж , дали е трябвало изобщо да се раждаш,но аз ще я повторя..Миналата вечер  на телефона преди да си легна разглеждах коментарите за поста на тази Берсен в туитър.Между впрочем тя го изтрила след като феновете са я нападнали още същата вечер.И коментарите бяха,че този Мурат има приятелка и даже бяха качили снимки.На другия ден исках да прочета повече подробности, но всичко беше изтрито.Бях направила скрийншот и ще ви го споделя.

Защо започнах да пиша, въпреки,че не е правилно? защото гледам, че пак продължават с тази тема..Качили са ето тази снимка,където са един до друг Мурат 1 и Мурат 2,т.е били близки..Еми,какво от това..Важното Ханде да е щастлива,а дали имат нещо обща,времето ще покаже..

Извинете за спама..Казвам ви го само за информация..
Сетих се и още нещо,че точно тази Бирсен не долюбвала Ханде, а харесвала някаква си Бургул ли във сериала,който е конкурентен на нашия и затова пишела така..

# 126
И още една снимка от сватбата..

Скрит текст:
на ето тази девойка..
И един Серкан за равновесие..

Скрит текст:
В сети появилась информация, что Ханде подала в суд на Акифа Ямана (журналист) не только за вторжение в её личное пространство, но и за то, что он разместил её адрес в интернете. т.е. Ханде ще съдела този Акиф не само за нарушаване на личното пространство ,но и че поместил адреса ѝ в интернет..

# 127
Първо Честито на рождничката. Да е жива и здрава и да има много поводи за усмивки. Simple Smile Cake Champagne

За бунтът на фандома си мисля, че ще е докато не кажат хаштага. Според мен 1 милион ще се направят, което пак си е много и абсолютно недостижимо за другите сериали. Разочаровани сме и с право, но това е положението. Примирила съм се, че не зависи от нас и се радвам на двойката ни.

Представете си, че сте посочена за най-красивата жена. Най-желана сте за реклами, пише се за колосални хонорари. Участвате в един от най-успешните сериали за миналата година, че и тази. С партньора ви химията ви е на друго ниво, несравнимо с останлите. Колегите ви обичат, всеки говори с добро отношение за нея. Как да не се завижда?
Която и друга турска актриса да ми сложат до Ханде ще ми бледнее, а покрай Вас ги научих повечето. Smirk И без да съм гледала турски сериали вече съм в час.  

Керем да ни пази Ханденцето от лоши очи. Да отидат да снимат на някой тропически остров 2-3 епизода. Да се успокои целият фандом. Trollface

Та днес сме на вълна черно бели снимки, нека не изоставам. Purple Heart

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 16:36 от midnight__sun

# 128
https://youtu.be/AGbhbY-ZWkE

Вижте снощи какво ми изкочи, има превод на руски. От къде излиза тази информация и
                           дали е достоверна. Еда щяла да забременее и чак тогава баба й щяла да престане да  им
                           пречи.

Фили, бъди жива и здрава, обичана и благословена. Да не се отървеш от щастие и успехи.Flowers Hibiscus
                                                                                                                                                                                                  Flowers Four Leaf Clover                                                                                                                                                                                 
                                 Честит празник на именниците да бъдат живи и здрави.Flowers Tulip

# 129
  • Кърджали
Че тя баба ѝ отдавна не им пречи. Че даже акциите ѝ прехвърли, за да е равностойна и в брака и във фирмата (само дето не се ожениха). То не е и нужно баба ѝ да им пречи. Те сами си го правят допускайки грешни хора в обкръжението си и влияейки се от тях.

А видях линка на Танита, рова е за друга, стара серия, 32ра (макар че тя и тогава си беше събрала и самочувствието, и власта и претенциите и се беше прибрала в Мардин.

# 130
Фили, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscusщастие и късмет! Birthday
 Здравето да е винаги с теб, а пролетното настроение Flowers Tulip , с което си се родила, никога да не те напуща! Gift Heart

# 131
Честита пролет!🌼🌷🍀

Колко странно е това! / да бъдеш жив / под цъфнали череши. - Кобаяши Исса, поеми

Фили, Честита да си!
Винаги търси, мечтай, откривай !

Честит Тодоровден!
Магия, paterina да са здрави и щастливи   вашите близки!

Марги, тези страхотни рози от твоята градинка ли са? 🌼

# 132
  • София
На Керем косата от сторито на Алиджан е покъртителна. Joy Като тупе стои. Grinning

# 133
Хаштагът на епизода е: "Голяма любов"

# 134
  • Кърджали

Хаштага е büyük aşk - Голяма любов.

Общи условия

Активация на акаунт