Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Кърджали
БРО, да мина да се направя на учителка (докато гледам Асланту), шспката е хубава, ама dokunamaz (с z накрая)
Sana benden başka kimse dokunamaz

# 61
  • София
Ще го оправя - уж от Гугъл го взех... Пфу!
Благодаря. Kissing Heart

Редактирам се - оправено е вече. Wink
БРО, да мина да се направя на учителка (докато гледам Асланту), шспката е хубава, ама dokunamaz (с z накрая)
Sana benden başka kimse dokunamaz

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 01:56 от Бърборанка с розови очила

# 62
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви една ползотворна събота, изпълнена с много настроение Wink

И ако има именички, да сте живи и здрави и много много късмет!

# 63
Добро утро ☀️!
Благодаря за новата тема🌼!
Пожелавам довечера един много хубав епизод ,изпълнен с много любов и комедия и по- малко драма,а сега отивам на работа.
Лек и ползотворен ден от мен 😁!
П.с.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 07:55 от Антония Симеонова 675288

# 64
Добро утро, момичета! Heart Coffee
Марги, много благодаря за новата тема Hug Heart
Ако не ми излезе нещо непредвидено, довечера съм на линия с вас. Hug

# 65
Добро утро слънчеви момичета!  Днес е събота!  С нетърпение очаквам вечерта, да съм с вас и с нашия филм! Дано епизода да е изпълнен с повече положителни емоции!
Успешен ден!
Честит имен ден на именниците! Много здраве и сбъднати мечти!

# 66
Здравейте, момичета! Рядко се включвам, но сега попаднах от предната тема на "интервюто" на този смешник. С цялото ми уважение към професията "журналист" не мога да разбера как можеш да навлизаш в личното пространство на човек по такъв насилствен, груб, нагъл начин. Вижда се, че момичето не желае да говори. Поздрави ги от учтивост, ако пък не беше щяха жива да я одерат. Не мога да го разбера аз това нещо. Че си и съчиняват. Тия дето пишат жълтите новини кка живеят в хармония със себе си, как спят спокойно. За това много от т. нар. звезди прибягват до успокоителни, алкохол и други субстанции. Този непрекъснат натиск е ужасно натоварващ.

# 67
Добро утро в събота. Чакана и желана. В очакване на неочакваното. Все така става. Хубав ден  и честит празник. Бъдете здрави.    

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 09:24 от st_ina

# 68

Добро утро и от мен, момичета! 💙
Желая ви слънчев и усмихнат ден!
Приключвайте с работата и домашните задължения по-рано, защото днес е събота и всяка от вас си има запазено място в киносалона! 🌼 Ще се чакаме пред екраните, за да се насладим отново на една прекрасна серия на любимия сериал. Пожелавам ни епизод изпълнен с романтика, забава и малко драма за цвят!

Честит празник на всички именици! С пожелание да си носят името със здраве и гордост и да го чуват само по хубави поводи! ❤🌸

Почерпете се за моя именик - баща ми! 💙

# 69
Мики това всъщност е четвъртата шапка! Побъркахме горката Марги и тя ни се връзва на глупостите! Явно сме доста отегчени!
Я да ви пусна един секси Серкан за успокоение!

Чуди ни се момчето! Heart Eyes Blue Heart
Animal Unicorn Пак идвам да пожелая весел празник на празнуващите днес! Animal Racehorse
Бърборанке, + 1 за мнението ти и за шапката с тази реплика. 🤘 Тези двамата са като торнадо, помитат всичко и раздават емоции и добро преживяване! Flowers Rose Hug Heart

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 09:10 от Ели-mama

# 70
  • Плевен / София

Утре е нашия ден за кино и аз ще участвам, но не разбирам защо всяка събота гледам
                                      онлайн, а в списъка ме няма, не че е толкова важно, но ми е интересно.

Желая ви една хубава вечер с много щастливи моменти.Flowers Hibiscus

За да бъдеш в този списък, в момента на "отчитането" трябва да си се логнала  в бг мама, в темата да си влязла, за да бъдеш отчетена, като потребител или гост....
Ако все още не сте пили кафе...

Спорен ден...
Честит празник на всички празнуващи днес

# 71
Добър ден и от мен!

Честит имен ден на всички именници!

Водя ви и един коняр по случай празника

# 72
Здравейте, момичета !☺🌹🍀

Благодаря за новата тема, в която се чувствам уютно и за възможността да намеря толкова интересни коментари,мнения,снимки,клипчета и да срещна много съмишленици ! Специални благодарности на Марги за усилията и старанието да ни събере под общ покрив !

На именниците, честито ! Да бъдат здрави,щастливи и благословени!

Flowers HibiscusМомичета , днес в 11.38 часа настъпва астрономическата пролет ! Честита първа пролет! Бъдете свежи и красиви като пролетни цветя ! Flowers Hibiscus

Не можем да кажем на пролетта: "Ела по-скоро и остани дълго." Можем само да и кажем: "Ела, благослови ме с твоята надежда и остани колкото можеш."

Паулу Коелю

# 73
  • София

Flowers Four Leaf Clover Усмихната събота, момичета! Flowers Four Leaf Clover
Kissing Heart До довечера. Kissing Heart

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 10:19 от Бърборанка с розови очила

# 74
  • Кърджали
😊Добро yтро в денят на  SÇK!😊🌺
Ако имате именици, да са живи и здрави💐
Днес настъпвала пролетта, нищо че времето навън не показва, нека да стопли сърцата ни!🌻🦋🌼
Привършвайте задачите си бързо днес, за да си заемете местата навреме. Запазете ми едно местенце и на мен, ако не гомиграя шофьор (или приключа по-рано) ще се шмугна при вас

Общи условия

Активация на акаунт