Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 318
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
По-големите сестри така трябва да подкрепят. Само да отбележа, че Гамзе и мъжа и те се облажиха с последователи покрай сериала, Ханде и Керем.

#büyükaşk
783K Tweets

Благавест, това е фотошоп. Иска ни се, дано дойдат и такива дни. Smiley
Не е важно дали е фотошоп, по-същественото е това, че Керем го е качил в профила си и е с много ясен подсмисъл...

Не виждам да го е качил някъде. Rolling Eyes

810К
Да разбрах, че наистина е творение на феновете. Много добре изработен фотошоп. Но иначе  е много вярно.

# 211
  • Кърджали
Служителката:Минута, станало е недоразумение.Това еистинска сватба и тези двама души се ожениха наистина законно
Еда: Извинете? Не разбирам, какво е това
Дениз: Жената казва истината, тя е истински служител

# 212
# 213
  • Плевен / София
И реклами.....За закъснелите....
20,557 watching now в ютуб върви още озет....

# 214
  • София
Козел, дори не се опита да лавира...

# 215
Аз пак гледам със закъснение още не е свършила предната серия, вървя си с 15 мин. назад. Тъкмо ще ви чета.

# 216
Привет ! От доста време не съм писала ама ме напъва да си го кажа...умирам си в този момент Серкан да му “светне” един между очите на този противняк Дениз 🤬
    Служителката:Минута, станало е недоразумение.Това еистинска сватба и тези двама души се ожениха наистина законно
    Еда: Извинете? Не разбирам, какво е това
    Дениз: Жената казва истината, тя е истински служител

# 217
    • Пришълец
    Приятно гледане на всички, аз както винаги ще ви чета с удоволствие.
    Налбантова нещо ми се губи напоследък, да не замина да оскубе брадата на Козела без да ни каже.Stuck Out Tongue Winking Eye

Между другото на балкона и миналата седмица ми направи впечатление мъжкото присъствие. Лошо няма, но мислех, че сериала задържа интереса само на дамите. Грешката е моя явно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 218
    • Кърджали
    Аз още не мога да го разбера на какво се надява с този истински брак. Че Еда ще остане с него... Малоумно...

# 219
    • София
    Да ви призная... направо ме е страх да гледам! Имам чувството, че ще ни поднесат много романтичен епизод, с много любов и ЕдСер, със забавни сцени покрай търсенето на Дениз и накрая... бомба гиби. Misc Bomb

# 220
    # 221
    • Кърджали
    Да ви призная... направо ме е страх да гледам! Имам чувството, че ще ни поднесат много романтичен епизод, с много любов и ЕдСер, със забавни сцени покрай търсенето на Дениз и накрая... бомба гиби. Misc Bomb
    БРО, няма да им е за първи път.
    Серията върви ли хубаво, очаквай ужасен край.
    Серията върви ли ужасно, очаквай двойно по-ужасен край.
    Хубавият финал на серията е изключение, което потвърждава правилото

# 222
    • София
    Марги,
    сигурно някои от нашите мъже шпионират темата. Да видят по кого толкова точим лиги цяла седмица и какво гледаме всяка събота вечер... Grinning

# 223
    Гости, благодаря ти, но нямаше нужда. Направи го за да ме зарадваш ли?
                                           Златна си ми ти, благодаря ти още веднъж.

# 224
    • Плевен / София
    БРО, няма да им е за първи път.
    Серията върви ли хубаво, очаквай ужасен край.
    Серията върви ли ужасно, очаквай двойно по-ужасен край.
    Хубавият финал на серията е изключение, което потвърждава правилото
    А ако на нас ни хареса серията, рейтинга е надолу....

Общи условия

Активация на акаунт