Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 313
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Туитър ме блокира, каза че съм минала лимита за днес, реших да изброя туитовете 309 туита за 1 час Joy ъхъ , малко съм се отнесла Joy

# 226
  • Пришълец
Марги,
сигурно някои от нашите мъже шпионират темата. Да видят по кого толкова точим лиги цяла седмица и какво гледаме всяка събота вечер... Grinning
Ох, представих си го Joy Joy Joy
Моят човек доста ще има да се смее и да ми се подиграва по начина, по който се прехласвам, а аз ще се изчервя. За пореден път. Не зависи от мен и не мога да го предотвратя Joy

# 227
  • София
Ами... не знам... зарежете край, начало и т.н. Турците да гледат, че ме притеснява тоз тъп рейтинг. Rage

И днес ще сме без лайф. Ама не съм и очаквала друго... покрай случилото се с бащата на Биге. А и Ханде явно не е на сета, щом е на сватба. Wink

# 228
Очаквам все пак хубав край и серия с усмивки. За протокола - и аз гледам онлайн от ден 1 и съм тук пак оттогава, но и мен ме няма в списъка с гледащите. Не съм със скрит аватар.  Не ми е важно. По-важно е да се задържим на гребена на любовта. И утре да се качим малко по скалата, че ми писна.

# 229
БРО, споко, дори Фокс не се вълнува толкова от рейтинга. Ние сме до края на сезона... Важното е в Адба и Сомера да сме добре Wink 883К
Ами... не знам... зарежете край, начало и т.н. Турците да гледат, че ме притеснява тоз тъп рейтинг. Rage

# 230
  • Кърджали
Събирайте се всеки по местата.
Да няма мръднали

# 231
  • София
mi_si, повдигаш ми духа, мерси! Kissing Heart Ама не мога да вярвам в това, докато самите Фокс не го кажат. Simple Smile
Цитат на: mi_si  link=topic=1316373.msg42532542#msg42532542 date=1616264366
БРО, споко, дори Фокс не се вълнува толкова от рейтинга. Ние сме до края на сезона... Важното е в Адба и Сомера да сме добре Wink 883К

# 232
  • София
няма да има фраг...

# 233
  • Кърджали
Очаквано... Тъкмо няма да чакам един час реклами

Жената казва истина, тя е истински служител.
Глупости, Дениз..Добре, играта е много добра, повярвахме, но вече може да кажеш че всичко е игра
Еда, знам че ти идва глупаво, но аз толкова те обичам...Вях безнадежден
Аз с теб сега гомъжена ли съм
Не сте... Адвокатите ми веднага ще уредят нещата. Ако Дениз реши да ни съдейства.Иначе Дениз знаеш идея си нямаш какво може да се случи
Секунда, щом всички сте тук, искам да чуят всички. Еда, аз повече няма да те забравя, ще те обичам до края на живота си... Много те обичам
Аз повече

# 234
Може ли линк за фокс, че се дразня, че в ютуб изоставаме.

Жалко, че няма да има фраг, развалиха традицията.

# 235
Те по ясно от това няма да го кажат, има още 6 сериала плюс един, който чака от 4 месеца. Те и слепите разбраха, че сме връзкари .... Wink
903К
mi_si, повдигаш ми духа, мерси! Kissing Heart Ама не мога да вярвам в това, докато самите Фокс не го кажат. Simple Smile
Цитат на: mi_si  link=topic=1316373.msg42532542#msg42532542 date=1616264366

# 236
И fox изостават...

# 237
  • Кърджали
Жената казва истина, тя е истински служител.
Глупости, Дениз..Добре, играта е много добра, повярвахме, но вече може да кажеш че всичко е игра
Еда, знам че ти идва глупаво, но аз толкова те обичам...Вях безнадежден
Аз с теб сега гомъжена ли съм
Айдан: Не сте... Адвокатите ми веднага ще уредят нещата. Ако Дениз реши да ни съдейства.Иначе Дениз знаеш идея си нямаш какво може да се случиVЗнаеш че това твоето е престъпление, нали.
Секунда, щом всички сте тук, искам да чуят всички. Еда, аз повече няма да те забравя, ще те обичам до края на живота си... Много те обичам
Аз повече

# 238
  • София
Спокойно,цяла седмица чакаме и има няколко добри неща,любовта която е споделена,обединяването за сега на Серкан и Еда ,и великолепна игра.Аз просто ще си се наслаждавам на епизода и не ме интересува това което не мога да изменя/рейтинга/

# 239
Ето защо Керем тренира усърдно... за да носи Ханде на ръце.

Общи условия

Активация на акаунт