Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 298
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Ох, и аз искам такава любов... такова щастие, хармония... Такава истина! Любов ли бе, да го опишеш... Heart

# 301
  • Кърджали
Обаче при такива хубави сцени между тях двамата, после ще трябва да ме събират с парцал от земята....

Butterfly:3, те успяха вече и да се скарат.

Селин не се била чувствала добре. Подготвят ни за "новината"

# 302
mi_si, само аз ли виждам къде са пръстите на Керем???????? Палецът по-точно 😆😆😆 колко ли км е навъртяла Ханде с това тичане 🤔
Тези реклами ме хванаха неподготвена... Както казват турците - "Дано е за добро"...

# 303
  • Плевен / София
И аз реших , че нещо сайта на фокс се бъгна като почнаха реклами Joy
Дано ранните раклами са знак, че рейтинга е добре...
Селин е някакво подобие на едноклетъчно, което няма грам мозък...Едно си баба знае, едно си бае....Ако тя не беше вкарала бръмбари в главата на Дениз, той беше готов да се откаже от брака..."Влюбената" Селин обаче щом е нещастна трябва и целият свят т.е. разбирай Серкан и Еда да са нещастни. С пилешкият си мозък , тя не може да разбере, че и без брак щом са заедно Еда и Серкан могат да бъдат щастливи....

# 304
  • Кърджали
Гости, Селин пак си пее старата песен : Докато аз съм жива, те няма да са щастливи"...Това е вманиаченост, не е любов..Трябва да я вкарат една серия в "Невинност", там сред толкова психологически недобре хора, ще си е баш на мястото

# 305
  • Плевен / София
Гости, Селин пак си пее старата песен : Докато аз съм жива, те няма да са щастливи"...Това е вманиаченост, не е любов..
Трябва и усмирителна риза....

# 306
Дано рекламите са за добро. А възможно ли е да ги има, защото епизодът може да е по-кратък. Така и не се разбра свършили ли са изцяло снимките.

# 307
Селин ще се окаже накрая в клиника, Еда ще е бременна от днес, Серкан ще се пообърка когато се окаже син на Кемал...Сериал да има. Рекламите ми се струва, че са заради гледането в интернет. Май тези туитове и милиони са си казали думата.

# 308
  • София
Ох, дано сред вас няма фенове на Нургюл Йешилчай, но тази жена много ме дразни като говори. Има някакъв странен говор, произношение ли е, говори през зъби, съска там нещо. Grinning

Както и да е - дано всичко това е в главата на Селин, за да нарани Еда. Да се надява, че Еда няма да каже на Серкан, а ще го остави. Нещо такова. Защото няма да мога да преглътна това Серкан да си е легнал с кокошката. Йок артък! Иначе... че лъже за бременността, съм сигурна. Wink

# 309
Те феновете точно на това наблегнаха, че нарочно така я е подхванал, да се знае "моето си е - мое " Wink
mi_si, само аз ли виждам къде са пръстите на Керем???????? Палецът по-точно 😆😆😆 колко ли км е навъртяла Ханде с това тичане 🤔
Тези реклами ме хванаха неподготвена... Както казват турците - "Дано е за добро"...
1.07М

# 310
  • Кърджали
Днес май имаше снимки че почват снимките на следващата серия.
Дениз не ме притеснява, корона дебне от всеки ъгъл, Африка ще му остане за друго време.Накрая в последния момент ще подпише...Пък и ако тняма кой да му пълни главата с глупости е почти безвреден.
Селин е за страх

# 311
Момичета, от любовта не само се размазах, но и се разтекох, точно както каза Алекс.
                                   Сега ММ ще ме събира с парцал, тази двойка ми взе акъла така да знаете.

# 312
  • София
Предполагам, че със заснемането на епизодите всичко е ок, след като днес имаше толкова много снимки и информация, че снимат 37 епизод! Трябва със снимките на 36 епизод да са приключили преди неочакваните събития покрай смъртта на бащата на Биге и отсъствието на Ханде заради сватбата на приятелката й!

# 313
Сега успях да седна да гледам.  Като ви чета май съм била права, че Селин е правила всичко от чиста и истинска обич Rolling Eyes, да бе аз пък съм кенгуру Joy

# 314
  • София
И аз съм сигурна, че Дениз накрая ще се появи и ще подпише. Затова ще е и партито “По-добри заедно”. Серкан сигурно ще предлага отново, официално сдобряване, а-у... ама... Селин - хамиле, бомба гиби... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт