Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 012
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ще има ли фраг тази вечер?

# 496
Лъжа е, пак да се повторя. Ако беше истина великата ПР-ка нямаше да чака. Цяла Турция, че и през девет планини в десета щеше да разбере за новината. А и Селин колкото и да мърмори, че обича Серкан, проблемът и е Еда. Да си втора не се преглъща. Тази женска злоба е опасна.

Edit : Фраг няма, евентуално утре ако имат достатъчно заснет материал.

# 497
Ако успеят да сглобят още 4 серии до 40 броя, ще е успех. Но определено гледаме нещо различно от първите 20-тина серии. А скечовете на Ердем са направо за клоунада в някой цирк.
И... Селин не е бременна. Blush

# 498
  • София
Али, Алекс,
благодаря ви за преводите отново! Черпя ви с тази прекрасна сцена и едно от най-романтичните предложения за брак. Всичко беше изпипано, а песента за фон - подбрана идеално. Нека си спомним този момент, за да оправи вкуса ни от разочарованието тази вечер... Heart

# 499
Бяхме обсъждали височината на Керем , очевидно е доста по -висок от Ханде , просто токчетата лъжат Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз забелязах и друго, когато Еда и Серкан танцуваха в апартамента беше на нова песен, на английски беше , но не беше gold или bones , ако някой я открие да пише Blush

# 500
Има ли кандидатки да измерят колко точно е висок Керем Бурсин? Stuck Out Tongue Winking EyeУикипедия май послъгва. Sunglasses

# 501
  • София
Нали си страдам от спортна злоба... Много ще ме е яд, ако ни спрат заради нисък рейтинг покрай този скапан сценарий! Rage

# 502
  • София
Днес през ранните следобедни часове написах мнението си, че използването на хаштага  #WeWantHappyEdser от страна на феновете може да донесе много вреди на сериала! Не знам как са се развили събитията с този хаштаг (нямам акаунт в Twitter), но си мисля след като епизода тази вечер приключи, колко ли още по-ядосани и неудовлетворени от видяното зрители/фенове ще има утре?! Защото не само развитието на сценария е повече от безумно, но и цялата концепция с липсващата връзка между отделните сцени и действия са на моменти алогични! И ако трябва да съм още по-конкретна, колкото и да харесвам магнетизма и химията между Еда и Серкан, дори тя в този епизод не беше на необходимото ниво! С изключение на сцената в началото на епизода в края на една тотално объркана сватба, когато всечки се оглеждаха, ослушваха и се чудеха всъщност кой за кого е женен/омъжен и разходката край морето, на мен ми липсваше онази нежност, пламенни погледи и откровеност от първите епизоди! Колкото до сцената с така нареченото танго, не разбрах смисъла й, да не говорим за изпълнението! Не творческо безсилие, творческа немощ демонстрират сценаристите! Феновете искат да гледат Еда и Серкан и сценаристите, за да ги омилостивят им дават една сцена в която те двамата ще правят опит да танцуват танго, още една докато се карат затворени в един гараж, кратка сцена от дома на Серкан! На мен такива нескопосани сцени между двамата ни главни герои нито ми харесват, нито искам да гледам! Искам да гледам искрящите очи на Еда, дълбоко влюбения поглед на Серкан и то не само в една-две сцени, а поне 2-3 епизода! Очаквам много негативни и гневни коментари утре във всички социални мрежи! След като в нашата тема не прочетох нищо радостно, задоволително и положително, няма как да се надяваме по света феновете на сериала да са видели епизода по различен начин, за съжаление!

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 00:00 от nrgmama

# 503
Тъкмо на финала се включвам пак. Grinning
Изпуснала съм някоя и друга целувка, езици гледам даже сте видели, епизода пускам в ютуб след малко, само се чудя дали да не изпусна финала..А сега ще прочета вас, че мноого съм изпуснала. Благодаря на момичетата, които са превеждали! И на всички за мненията! Hug
Май както очаквахме края не е бил хубав, Еда му отказала без да му каже защо, както той скъса с нея. Ех, даже една цяла серия любов не може да има. Broken Heart
Хоуп, аз по същия начин - първо чета, после гледам Sweat Smile
За целувките може и да беше шега, но коментираха в Туитър, че имало цели 4 в рамките на 10 мин. Joy
За да сме точни:
3 в рамките на 7 минути + още 1 по-късно;
3 по бузата - 2 от Серкан и 1 от Еда;
Дузина прегръдки.
И след толкова хубави моменти бам, бомбата за финал беше огромна.. не беше неочакван, но беше нежелан този финал от феновете. Всички искаме няколко епизода щастие! Много ли искаме? Sweat Smile

# 504
  • Пришълец
Бърборанке, споделям напълно тази част от мнението ти:
Цитат
Аз продължавам да гледам само заради Ханде и Керем. И ще гледам докрая заради тях. Но съчувствам на целия екип, че участва в това. Похабяват таланта на актьорите и потенциала на сериала за нещо много по-добро от един посредствен ромком, превърнал се в драмеди...
Усещам ги нещата по абсолютно същия начин. Няма го вълнението ми, от два  епизода насам гледам единствено сцените с Еда и Серкан, но в събота вечер съм тук заради вашата компания. Позволявам си дори и да се включвам неподготвена без реални наблюдения върху серията Joy

Магия, точно това ми прави впечатление, че не пускаш анализ от твоите вече трета-четвърта поредна седмица.
Нещо повече - от ”проза” преминахме на ”поезия”, Joy преобладават шеги и закачки (което не е лошо, де), но сякаш няма над какво да се замислим истински напоследък. Аз поне. Чарът на сериала се загуби, само химията между Ханде и Керем си е все така истинска, но и те са безсилни да спасят положението.

Как е при второстепенните герои в други ромкоми нямам представа, но от нашите наистина съм разочарована. Joy
Вместо комедия -пародия. Ами не ми е по вкуса, прескачам на места, спестявам си раздразнението.
Както и да е. Продължаваме. Чакаме по-добри дни за ГГ Joy

# 505
  • София
nrgmama,
подкрепям! За да съм честна, единствената сцена на ЕдСер, която откровено ми хареса и ме усмихна, беше, когато той я заведе в апартамента си, каза й “добре дошла вкъщи”, извини й се, танцува с нея, целуна я. Тогава усетих тази химия и магнетичност, за която всички говорим. Другите сцени с тях ми бяха като трохички, подхвърлени ни от сценаристите, за да задоволят мераците на феновете за ЕдСер сцени. Wink

# 506
Толкова добре сте написали всичко,че няма какво да допълня-поредното разочерование.До първите реклами беше добре,макар че ми се струва,че Серкан е доста убран в изразяване на чувствата си-може би защото не всичко си е спомнил.Но после с този дебил Ерден-как може да му постави такава отговорна задача  точно на него?
Селин-ако не е бременна-дано да е така-шапка и свалям за гениалния план.Всичко е обмислила до последната подробност-как да стигне информацията до Еда и нейната реакция.Ако пък е...Струва ми се,чеСЦ  много обичат образа на Селин-непрекъснато го надграждат и той става все по-лош и по-лош.Селин каза,че докато е жива тези двамата няма да са щастливи.Е,ние сега какво...
И последно-несподелянето  на проблемите.Поредното клише.Дано Еда все пак обясни своя отказ на Серкан, а не премълчи  за бремеността.И хайде цоп пак в драмата.

# 507
Благодаря за компанията и тази вечер 🤗Аз лично няма да  приема Серкан и Селин да са имали интимни отношения, даже да знам😂, че те са в реда на нещата. Ще ми се развали магията на нашата любов. Ако сценария се окаже такъв - спирам да гледам и само ще ви чета 😊.
Сега могат да направят една хубава история покрай Кемал и Айдан, но сигурно отново ще се изложат сценаристите. Харесва ми този Кемал, с интерес бих гледала една разказана хубаво връзка между тях.

Така ми се иска Айше Кутлу да се завърне 😇, да внесе малко свежест и добри диалози, да разгърне подобаващо второстепенните герои, толкова много можеха да ни дадат и с интерес да ги гледаме. Този сценарий  похабява сериала ни 😥. Толкова ли няма хора, които да пишат красиво🤔 ?

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 00:07 от Ninika

# 508
... Толкова ли няма хора, които да пишат красиво🤔 ?

Има, но не искат от бг мама. Joy
По бодро момичета, това все пак е сериал, гледа се за разпускане, а не напрягане особено преди сън.
Лека от мен.

Само да попитам, Еда откъде взе синята пижама като спа на дивана Rolling Eyes

# 509
  • София
BUSHRA: “И хайде цоп пак в драмата.” То, ако цопвахме в драмата - добре. Нали сценаристите ни уж имат опит с драми, може по-добре да пишат тях... Но обикновено след такива драматични обрати при нас се случва следното - Еда и Серкан започват да играят на куче и котка, да се заяждат и дразнят един друг... Ама това вече сме го гледали толкова пъти, че загубих бройката. Та, пак ли?? След всичко преживяно, пак ще се заяждат, пак ще се ревнуват, пак ще си правят напук. Йок артък! Много ще ме е яд, казвам ви, много, ако рейтингът падне още и ни спрат. А натам отиват нещата с този “гениален” сценарий. Wink

Общи условия

Активация на акаунт