Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Sob Гледах финала на клипче... Sob Sob

# 601
  • София
Аз пък гледах / четох нов прочит на финалната сцена, който повече ми харесва:
- Еда, ще се омъжиш ли за мен? Този път наистина. Heart Eyes
- Ех, Серкане, щом този път ще е наистина... тогава не! Smiling Imp
- Ама Еда?! Scream
- Първо се подстрижи и тогава пак ме попитай! Trollface

# 602
Аз пък гледах / четох нов прочит на финалната сцена, който повече ми харесва:
- Еда, ще се омъжиш ли за мен? Този път наистина. Heart Eyes
- Ех, Серкане, щом този път ще е наистина... тогава не! Smiling Imp
- Ама Еда?! Scream
- Първо се подстрижи и тогава пак ме попитай! Trollface
Ами тъй де, що за прическа? 😂😂😂😂

# 603
  • София
Прическа ала Хектор. Joy Ама доколкото знам, Серкан / Керем не е йоркширски териер или е?! Thinking Все пак този миг ще остане запечатан най-малкото на снимки - Серкан не може да се ожени в такъв вид. Да не говорим Керем на какво подлага публиката и фенките си - не знам дали осъзнава, че това е най-гледаният и най-популярният му сериал, а той в 80/20 от епизодите е с тази малоумна прическа. Grinning

# 604
Всъщност се оказва, че въпросната прическа е доста модерна. На мен взе да ми харесва и така Серкан, не винаги, но има моменти, когато е чок харизматичен и с нея... Heart Eyes

# 605
  • София
 А не е ли възможно този вид прическа да е свързан със следващата му роля,все пак след този филм ще снима друг,и визуално трябва да се подготви.

# 606
  • София
Ами... не знам дали има общо с роля, честно казано. Вярно е, че всяка роля си изисква определен външен вид. Вижте Бурак откога ходи като султан. Припадам с неговата прическа... Grinning Керем, например, за ролята си на Серкан Болат е доста обран, спретнат, бих казала, че и прическата е един вид “скучна”. В началото беше по-къса, но и сега е една такава пригладена, подредена. Физически мисля, че също е по-слаб - не толкова мускулест имам предвид. Защото все пак играе архитект - бизнесмен. Самият Керем е много здрав физически. По едно време е бил бая напомпан, съдя по публикациите му в Инстаграм. Отива му. Супер е! Но за ролята на Серкан Болат според мен е отслабнал малко. Понамалил е масата. Wink

# 607
Здравейте дружки Hug , мерси за поздравите вчера Heart Eyes
Изписали сте света Grinning ,ще се върна да ви прочета Simple Smile

Изгледах епизода , това с бременността ме дразни , дано измуслят нещо по различно и да се реши бързо . Или няма бебе , с е постановка ( кой доктор казва такова нещо на друго лице ) , или ако има да е на Дончо Стражара , не на Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye
Защо си мисля ,че Дениз , който никога не съм харесвала ще помогне на Еда ? А може и по лош да стане , да играе с Кокоша Angry
Отивам да ви чета Smiley

# 608
  • София
Аз пък друго си мисля - кога Селин каза на Еда, че Серкан е баща на детето?! Така де... каза й да не му казва, че ще отгледа детето си сама, далеч от тях, че заминава, но аз не чух да твърди, че детето е на Серкан?! Та си мисля, дали е възможно Селин да е забременяла от друг в Дания, преди Серкан да й се обади. Затова й ставаше лошо в последните епизоди. Тоест наистинна да е бременна, но бащата да не е Серкан. Сега въпросът е какво ще решат сценаристите - дали Серкан ще си е лягал с нея или не. Защото, ако е спал с нея, може да се породят съмнения в него, че той е бащата. Но, ако знае, че не са били интимни, тогава ще му е пределно ясно, че няма как той да е бащата. Селин е чиста от ситуцията - бременна е, но не е казала на Еда “Серкан е бащата”. Да видим сега какво са решили сценаристите. Колко време ще го търкаляме това “недоразумение”, докато се разбере истината. В крайна сметка поне един епизод ще се развива и разкрива тази сюжетна линия. Което си е нещо. Така де... ако се борим за повече епизоди, това си е поредният пълнеж. Simple Smile

# 609
В приповдигнато настроение съм днес и ви написах стихче. Кратко, но от сърце. Който съм пропуснала да ме извинява.

След епизода снощи,
все още не и е добре на Гости.
Али и Алекс преводи ни подаряват,
а Славена и Супер Катя иронично забавляват.
За статистиките Миси бързо информира,
а чаршафа вече никой не изпира.
На Есенна магия музата се скри,
но ще се завърне и недей се коси.
Маргарита и Благавест в Ханкер до последно вярват
и лъжа да е, няма да повярват.
Бърборанка понякога очилата си забравя,
а Налбантова разкрепостено го раздава.
Фандома искаше любов и горещи нощи,
но от седмици само пости.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 12:26 от midnight__sun

# 610
Ако Селин е бременна от Серкан фендома ще линчува сценаристите, няма да посмеят.

# 611
В приповдигнато настроение съм днес и ви написах стихче. Кратко, но от сърце. Който съм пропуснала да ме извинява.

След епизода снощи,
а Налбантова разкрепостено го раздава.

Бравооооооооооо !!!!!

# 612
  • Пришълец
midnight__sun, Hands Clap

След епизода снощи,
а Налбалтова разкрепостено го раздава.

По-скоро Лейди Лаура и БлагаВест, аз всеки път изказвам различно мнение по въпроса и често усещам как си противореча Joy
Тези целувки и докосвания не знам, подвеждащи са ми. Тъкмо си кажа в моята глава е и те като се нацелуват едно хубаво, заприличват си ми баш на двойка в реала, която се вживява и на екрана Joy

# 613
  • София
Е, страхотни са! Heart Eyes
Вдъхновяват ме поне да правя свежи колажчета с тях... Heart

Миднайт,
супер се е получило! Hands Clap

От Керем:

Пу, че хубавец бе!!! Kissing Heart

# 614
Midnight_sun страхотно е, браво!
Керем и в туитър е активен днес

Общи условия