Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Пришълец
Слънце /надявам се, че може така за по-кратко/, пропуснах да ти кажа нещо във връзка с поезията: ти и да искаш няма как да включиш всички. Все ще пропуснеш някоя. Не се наемам да ви изброя поименно, ама сме доста. Сигурно всичко общо - случайно преминаващи (в смисъл с 2-3 включвания) и постоянно пребиваващи сме около 100 човека. Joy Hug

# 616
midnight__sun, благодаря за стихчето, радвам се да съм част от него, искрено ме усмихна! ❤
Не ми се изчезнала музата, но в последно време не знам какво толкова да напиша, което да се обобщава в 2-3 изречения, отделно имам и много работа и използвам всяка свободна секунда 🤯  Радвам се, че съм направила ярко впечатление с присъствието си! Всяка една от нас допринася за красотата на темата и блести със собствена светлина, което прави нашата къщичка уникална. ⭐ На моменти съм се чудила не какво ще правим без сериала, а какво ще правим без обсъжданията, дискусиите, забавлението и разбирателството на темата. Тук си създадохме едно мини sçk семейство, което е толкова хармонично, че просто не знам какво би било да станеш сутрин и да няма статистика от Миси, розови очила от Бро, закачки от Налбантова, кафе за добро утро от Гости, преводи от Алекс и Али или пък сутрешни цветя от Марги. Не искам да ви изброявам по имена, просто знайте, че сте ми много специални! ⭐❤
Това е малко отклонение от мен.

# 617

Страхотно е Wink
В приповдигнато настроение съм днес и ви написах стихче. Кратко, но от сърце. Който съм пропуснала да ме извинява.

След епизода снощи,
все още не и е добре на Гости.
Али и Алекс преводи ни подаряват,
а Славена и Супер Катя иронично забавляват.
За статистиките Миси бързо информира,
а чаршафа вече никой не изпира.
На Есенна магия музата се скри,
но ще се завърне и недей се коси.
Маргарита и Благавест в Ханкер до последно вярват
и лъжа да е, няма да повярват.
Бърборанка понякога очилата си забравя,
а Налбантова разкрепостено го раздава.
Фандома искаше любов и горещи нощи,
но от седмици само пости.

Керем:

# 618
  • София
Поздравявам всички дами в темата - пишещи, четящи, преминаващи... Revolving Hearts

“Обичам те”, тихо ми шепни...
В твоите прегръдки да се изгубя, ми позволи...
С целувки сълзите ми изтрий...
Любов от сърцето ми отпий...
Тръгвай сега, не се обръщай...
Боли ме, но не се връщай...
Нека споменът завинаги остане...
За тази любов време ще настане...
Дотогава, любими, недей страда...
Тук съм и чакам тази наслада...
Аз и ти щастливи по пътя да поемем...
Всичко от този живот да вземем...

# 619
Слънчице, Бърборанке - страхотни сте! Hands Clap Hands Clap

# 620
  • София

midnight__sun  Няма грешка, точно така си е! Не искам да вярвам и няма да повярвам докато те самите не ме опровергаят.
Ха дано да съм права. Толкова си подхождат двамата, че ще бъде несправедливо, ако не са заедно.
До този момент това е втората екранна турска двойка, която съм заобичала още веднага. Дано и тя завърши така щастливо както първата.

Цитат
Цитат на: midnight__sun в нд, 21 мар 2021, 12:16
В приповдигнато настроение съм днес и ви написах стихче. Кратко, но от сърце. Който съм пропуснала да ме извинява.

След епизода снощи,
все още не и е добре на Гости.
Али и Алекс преводи ни подаряват,
а Славена и Супер Катя иронично забавляват.
За статистиките Миси бързо информира,
а чаршафа вече никой не изпира.
На Есенна магия музата се скри,
но ще се завърне и недей се коси.
Маргарита и Благавест в Ханкер до последно вярват
и лъжа да е, няма да повярват.

Бърборанка понякога очилата си забравя,
а Налбантова разкрепостено го раздава.
Фандома искаше любов и горещи нощи,
но от седмици само пости.

# 621
# 622
  • София
Преди малко попаднах на една реклама за подплънки на бюст. Та се сетих, че тук се коментираше, какво слага нашето Ханде, за да не й се налага да носи сутиен.
Ето ги вълшебните лепенки. Наистина са много практични.

# 623
  • Плевен / София
Харесва ми настроението тук днес. Очаквах да е много минорно, но забелязвам, чв никой не обсъжда епизода, а всички се шегувате и закачате. Ей така ви искам, момичета любими! 😀❤
Че то има ли какво да се обсъжда по епизод "позитивна нула"....За да не кажете, че съм лоша...черпя ви следобедно....

# 624
Ново от Керем на сета:

# 625
  • Кърджали
Пиша това по повад изречението на Серкан към Еда от сцената в неговия дом:  "Много съжалявам, че отново те нараних!"! Няма извинение, само съжаление! Съжаление и извинение са две думи, които често се бъркат поради сходните значения, които те предават, но които имат коренно различен смисъл!
Оставям ви с пожелание за приятни сънища! Sleeping
Тук грешката е била моя, в снощното ми криво състояние съм направила грешен превод, неправилен подбор на думи. Точно "Много се извинявам, за това че отново те нараних" са думите на Серкан. Сутринта видях поста ти, но чак сега имах време да седна и да видя  отново клипа. Даже редактирах поста. Съжалявам за грешката в превода

# 626
  • София
Дори само заради тези моменти, които носят невероятен заряд и емоция, си заслужава да се гледа...

# 627
Днес от сета:

# 628
Здравейте, момичета! 🌹
Последните серии гледам само онлайн с вас. Чистосърдечно споделям, че вие сте по-забавните, по-идейните, по-оригиналните, по-интелигентните сценаристи. Благодаря за всичко, което споделяте: -чудесно оформени теми, преводи, мнения, оценки, статистика, гифчета, стихчета, музика🎶, колажи, усмивки, настроение. 💐
Филмът - добър или лош, винаги ни провокира. Това  е чудесно. Харесвам темата така жужаща, креативна, пълна с живот. 💋
Марги, благодаря за редакцията на последния ми пост! С телефона не се справям добре. Мога само да пиша, греша, и досаждам. Напоследък все такива мисли населяват главата ми - за преходното в непреходността, за болката и това как ни променя, за психическата устойчивост, за срещите със собственото си его, за разминаванията между очаквания и реалност, за възможността вместо да стовариш кръста на гърба си - да го прегърнеш....
❤ В този ред на мисли цитатът днес (Мики, извинявай!) е от "Копелето на Истанбул" на Елиф Шафак:
"Каквото и да пада от небето, не го проклинай. Включително дъжда.
....
После обаче, щом последните капки достигнат земята, а много други са се закрепили едва-едва по измитите от праха листа, в онзи незащитен миг, когато и ти, и самият дъжд не сте съвсем сигурни дали най-после е спряло да вали, в онзи промеждутък всичко притихва"

Миг на тишина, лекота и  безвремие - ти си част от чудото около теб.
Усмихвайте се! Може да бъдете слънце за някого! 🌞

# 629
  • Кърджали

Скрит текст:
С: Добро утро!
Е: Серкан…Серкан..
С: Еда
Е: Не искам да се събуждам без теб изобщо
С: Но ако е така, няма да можем да си приготвяме закуска.
Е: Хммм…Тогава заради закуската може да обмислим изключение.
С: Какво беше значението на закуската?
Е: Щастие
С: Щастие…Това, което най-много обичам
Е: Още малко ли да поспим?
С: Най-много това бих искал, но днес за съжаление, не може да мързелуваме
Е: Защо?
С: Нали трябва да се свърши това анулиране на вашият брак, трябва да се подпише
Е: Аз напълно бях забравила.
С: Да
Е: Изскочило ми е от ума.Телефона ми?
С: Тук е
Е:Мело?
М: Ало, Дада, къде си?От сутринта ти звъня, не отговаряш?
Е: Бях му изключила звука
М: Няма значение.Сега, моля те, бъди спокойна.Става ли? Сега ще ти кажа нещо, а ти като затвориш телефона се отпусни спокойно и се обади на Дениз.
Е:Много се напрегнах в този момент.
М: Не се напрягай.Няма нищо за напрягане.Всичко ще се подреди, ясно ли е.
Е: Какво трябва да направя?
М: Трябва да се обадиш на Дениз.Ще се обадиш на Дениз, виж, остават ви 8 часа за подписите
Е: 8 часа ли? Невъзможно!Ние току що станахме.Невъзможно.
М: Моля те ,успокой се, единственото което трябва да направиш сега, е да останеш спокойна.Хайде, после ще се чуем.Бай бай
Е: Добре.
С: Проблем ли има?
Е:Няма проблем. Надявам се и да не възникне.
С: Какво означава това?
Е: Имам фобия
С: Към какво?
Е: Да се състезавам с времето
С: От кога?
Е: Сега ми се появи.Сега.Днес.Сега.
С: Но ако искаш малко побързай.8 часа не са много време.
Не подписвай онзи документ

Скрит текст:
С: Дениз?
Д: Селин…Ела
С: Какво правиш тук?
Д:Чакам
С:Какво?
Д:Да отида и да подпиша анулирането на брака за който се изложих пред толкова хора.
С: Дениз, не си го причинявай.
Д: Какво да не си причинявам, Селин?Изложих се като някакъв идиот.Какво очаквах?Еда ми се хвърли в ръцете ли?
С: Дениз, ти не си направил нищо грешно.
Д: Как да не съм направил нищо грешно?Измамих жена, която не ме обича и така се ожених за нея.Повтарям. Измамих жена, която не ме обича и така се ожених за нея.
С: Но ти го направи от любов.Трябва да стоиш зад действията си.
Д: Не говори глупости, Селин. Няма зад какво да стоя.
С: Не са свършили нещата, които може да направим.
Д: Сънуваш.
С: Наистина.Сигурна съм.
Д: Селин, как може да бъдеш сигурна?
С: Няма начин те да бъдат щастливи.Ако ние сме нещастни, и те ще бъдат.
Д: Добре, а какво искаш от мен.
С: Не подписвай онзи документ за анулиране.Така делото ще бъде дело за развод.А една жена не може да сключи брак 300 дни след развода.Тоест Еда няма да може да се омъжи 300 дни.Така ми каза адвоката.
Д:да, така било, но защо ти е това.
С: Ти сега изчезни за един ден.Не подписвай онзи документ.Повтарям ти, ако ние сме нещастни, и те няма да бъдат щастливи. Ще вдигнеш ли?
Д: Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт