Д-р.Любомир Христов и серклажа Етко тема-3

• 45 398
  • 573
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  на всички, влизам да се отчета как вървят нещата при мен. На 16.02 ми направиха хистероскопия ето и резултата вчера стана готов. В петък бях на преглед при доктор Христов и се разбрахме като излезне резултата да се видим за да обсъдим серклажа кога ще ми го слага. Каза също, че цикъла не се влияе от хистероскопията, но от снощи много ме болят айчниците и имам зацапване, та сигурно ще ми подрани с 6-7 дни, но си мисля че след интервенция е нормално и гледам да не се шашкам.Blush

# 136
Момичета, може ли някоя,която скоро е правила серклаж при д-р Христов в Надежда да ми пише. Благодаря!

# 137
Здравейте, момичета
Искам да се извиня предварително ако молбата ми не е уместна за тази тема.
Предстои ми серклаж при доктор Христов,но след това търся специалист за проследяване на тази рискова бременност, моята е и след инвитро.
Можете ли да ми препоръчате лекар, от който вие сте доволни, защото няма смисъл да казвам колко притеснена се чувствам заради извървения път.

Благодаря на отзовалите се!

# 138
Здравейте, мили борбени момичета!
Имам нужда от съвет и напътствие! Извинявам се , ако въпросът ми не е за тук!
Търся лекар, който следи рискова бременост и прави "стабилен серклаж"
Накратко преди няколко месеца бях бременна, със обикновен серклаж бях от 13 г. с. , но както може би се досещате не удържа до финала и в 27г.с родих преждевременно и малко по-късно загубихме нашето момченце!
Та търся лекар, с когото да се консултирам за евентуална следваща бременост! Може ли повече информация за д-р Христов, как се случват нещата при него и т.н?
хубав ден на всички!

# 139
Накратко преди няколко месеца бях бременна, със обикновен серклаж бях от 13 г. с. , но както може би се досещате не удържа до финала и в 27г.с родих преждевременно и малко по-късно загубихме нашето момченце!
Та търся лекар, с когото да се консултирам за евентуална следваща бременост! Може ли повече информация за д-р Христов, как се случват нещата при него и т.н?
хубав ден на всички!
Може да си запишеш час през приложението на "Надежда" или по телефона да си запишеш час същюо става. Отиваш на преглед ще те прегледа и ще ти каже за какъв серклаж си и какво ще правите, но той е само по серклажите и шийките за проследяване на бременост не е твоя човек по простата причина, че не проследява брменост.
Аз съм със същия случай като твоя бях със серклаж от 13 г. с. и в 23+5 родих преждевременно.
Сега чакам хубава микробиология за да сложим серклажа с Др.Христов Simple Smile

# 140
хубав ден на всички!
Може да си запишеш час през приложението на "Надежда" или по телефона да си запишеш час същюо става. Отиваш на преглед ще те прегледа и ще ти каже за какъв серклаж си и какво ще правите, но той е само по серклажите и шийките за проследяване на бременост не е твоя човек по простата причина, че не проследява брменост.
Аз съм със същия случай като твоя бях със серклаж от 13 г. с. и в 23+5 родих преждевременно.
Сега чакам хубава микробиология за да сложим серклажа с Др.Христов Simple Smile

Може ли да пиша на лично, за да не спамя темата

# 141
  • София
Момичета,вие с д-р Христов кога решихте какъв серклаж ще слагате?
Още преди бременност,или по време на бременността се реши?

# 142
Здравейте някой да е правил серклаж при доктор Христов и да се следиш на друго място друг град например Пловдив. Ходи ли се сле серклажа при доктор Христов или може и при следящия аг. Благодаря

# 143
Здравейте някой да е правил серклаж при доктор Христов и да се следиш на друго място друг град например Пловдив. Ходи ли се сле серклажа при доктор Христов или може и при следящия аг. Благодаря
Според мен най-добре с др. Христов да си говориш за това.

# 144

При мен знаех че е къса шийката заради конизация и го направих преди опити за забременяване.

# 145

При мен знаех че е къса шийката заради конизация и го направих преди опити за забременяване.
с абдоминален ли си?

# 146

с абдоминален ли си?

Да

# 147
Не се ходи при него. След серклажа даже ми пуснаха МБ и излезе бактерия. Попитах тук ли да дойда за контролна МБ след лечението и той каза "Няма смисъл да биеш толкова път. Следящия АГ ще я направи и ако има нещо, ще те лекува, но винаги си добре дошла, ако имаш желание Simple Smile". И аз съм от Пловдив.

# 148
Здравейте включвам се притеснение след серклаж етко прави ми го доктор Христов в понеделник вчера ме изписаха всичко беше наред днес сутринта ставам отивам до тоалетната и пада нещо под формата на фуниика като желе и съм много притеснена дали е нормално.   Чакам да стане малко по късно да пиша или звънна на Христов дали е нещо от самата манипулация 😔😔😔😔

# 149
  • София
Здравейте включвам се притеснение след серклаж етко прави ми го доктор Христов в понеделник вчера ме изписаха всичко беше наред днес сутринта ставам отивам до тоалетната и пада нещо под формата на фуниика като желе и съм много притеснена дали е нормално.   Чакам да стане малко по късно да пиша или звънна на Христов дали е нещо от самата манипулация 😔😔😔😔
Как си?Свърза ли се с доктора?

Общи условия

Активация на акаунт