Д-р.Любомир Христов и серклажа Етко тема-3

• 45 403
  • 573
  •   1
Отговори
# 150
Да свързах се каза че била гъба която трябвало да резорбира но е в проблем че в изпаднала,била си свършила работата. Сега лежа до прегледа след две седмици при доктор Христов да видим как са нещата след  ЕТКО. 🙏🙏🙏
Здравейте включвам се притеснение след серклаж етко прави ми го доктор Христов в понеделник вчера ме изписаха всичко беше наред днес сутринта ставам отивам до тоалетната и пада нещо под формата на фуниика като желе и съм много притеснена дали е нормално.   Чакам да стане малко по късно да пиша или звънна на Христов дали е нещо от самата манипулация 😔😔😔😔
Как си?Свърза ли се с доктора?

# 151
  • София
Да свързах се каза че била гъба която трябвало да резорбира но е в проблем че в изпаднала,била си свършила работата. Сега лежа до прегледа след две седмици при доктор Христов да видим как са нещата след  ЕТКО. 🙏🙏🙏
Здравейте включвам се притеснение след серклаж етко прави ми го доктор Христов в понеделник вчера ме изписаха всичко беше наред днес сутринта ставам отивам до тоалетната и пада нещо под формата на фуниика като желе и съм много притеснена дали е нормално.   Чакам да стане малко по късно да пиша или звънна на Христов дали е нещо от самата манипулация 😔😔😔😔
Ох браво!Стискам палци всичко да е наред!

# 152
Благодаря ви много продължавам си лежане ставане само до баня тоалетна храна и прегледи и така. 🙏🙏🙏
Ох браво!Стискам палци всичко да е наред!

# 153
Успех, всичко да е наред!

# 154
  • София
Момичета,при вас как взеха решение за ЕТСО,преди бременността или по време на нея?
При какви показатели ви го направиха?

# 155
При мен преди бременност доктор Христов така реши и в последствие и двата ми направи и етко и макдоналд.

Момичета,при вас как взеха решение за ЕТСО,преди бременността или по време на нея?

# 156
  • София
По време на бременността,къса шийка и късен спонтанен аборт в 26гс.Успешно мина всичко.Резултатабе вече на 5г. Simple Smile Каквото и решение да вземете с д-р Христов е правилното.Стискам палци Simple Smile

# 157
  • София
По време на бременността,къса шийка и късен спонтанен аборт в 26гс.Успешно мина всичко.Резултатабе вече на 5г. Simple Smile Каквото и решение да вземете с д-р Христов е правилното.Стискам палци Simple Smile

Луничке,а в коя седмица го решихте?С каква шийка стартира ?
Помня те аз от преди,но съм забравила подробностите.
Защото на мен сега ми е 4 см,абсолютно затворена шийка,ама тя и предния път беше такава и д-р Христов каза,че като забременея в процеса ще го мислим,а мен това ме ужасява,защото и предния път стана така и се шихме в 21 г.с по Макдоналд и беше доста тежко.Моето хлапенце е на шест и му е време за компания 🙂
Ама страх ме тресе,та знае ли се?

# 158
  • София
    Честно казано не помня,колко беше размера на шийката и мисля,че в 12г.с беше Етко.Толкова здрава работа свърши доктора,че при раждането ме вкараха пак е операционна за да тръгнат лохии.Беше се затворила.Ще вземе правилното решение д-р Христов не го мисли Simple Smile
    list]

Луничке,а в коя седмица го решихте?С каква шийка стартира ?
Помня те аз от преди,но съм забравила подробностите.
Защото на мен сега ми е 4 см,абсолютно затворена шийка,ама тя и предния път беше такава и д-р Христов каза,че като забременея в процеса ще го мислим,а мен това ме ужасява,защото и предния път стана така и се шихме в 21 г.с по Макдоналд и беше доста тежко.Моето хлапенце е на шест и му е време за компания 🙂
Ама страх ме тресе,та знае ли се?

# 159
Здравейте, момичета! Опитах да запиша час за преглед при доктор Христов поради къса шийка, но ми дават час чак за 01.03, а тогава ще съм в 19 гс и не знам дали няма да е късно. Дали има друг начин , по- рано да ме прегледа?

# 160
Пишете на доктора ако нямате номера ще ви го дам. Колко см ви е шийката и в коя седмица сте.
Здравейте, момичета! Опитах да запиша час за преглед при доктор Христов поради къса шийка, но ми дават час чак за 01.03, а тогава ще съм в 19 гс и не знам дали няма да е късно. Дали има друг начин , по- рано да ме прегледа?

# 161
Пишете на доктора ако нямате номера ще ви го дам. Колко см ви е шийката и в коя седмица сте.
Нямам му номера. Сега съм в 15 и довечера съм на преглед при моя лекар. Преди две седмици ми беше 3 см.

# 162
Ако решите да му пишете кажете ще ви дам номера.
Нямам му номера. Сега съм в 15 и довечера съм на преглед при моя лекар. Преди две седмици ми беше 3 см.

# 163
Много ви благодаря , да мине прегледа и при моя лекар да каже какво се случва с шийка и плацента и ще ви пиша.

# 164
Момичета, в коя седмица най- късно може да се направи серклаж.24-та седмица с установена тогава скъсена шийка твърде късно ли е?
Има ли сред вас дами, на които им е правен серклаж в късна седмица.

Благодаря на отговорилите на моите притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт