Професионални серии за коса 146

• 58 018
  • 809
  •   1
Отговори
# 150
Момичета препоръчайте ми серум за скалп ,търсения ефект е растеж на нови косъмчета тъй като все повече ми се набива на очи едно оредяване отпред предполагам от връзването на косата и съответно опъването й. В момента имам Kerastase Specifique Stimuliste , Kerastase Resistance Fondant Extentioniste и серума на Nugella&Sule от последните 2 забелязах че косата ми значително дръпна на дължина но поява на нови косъмчета не. Разни ампули съм ползвала но в момента нямам ,всичко съм изразходвала.  Набелязала съм тоника на Ф  Кингсли ,но приемам препоръки.

Относно кода за Рибката, да става от друг профил.

# 151
Аз напоследък явно си претоварих косата и... си раздразних скалпа. Моля, да ми препоръчате шампоан за чувствителен скалп.

# 152
  • Бургас/Пз
Момичета, тази термозащита https://www.zlatnaribka.com/suh-termozashtiten-sprey-alfaparf-st … -protector-200-ml върши ли работа за ползване на преса. Преди нея ползвам крема на Екстеншънист или Миаманте или коприната на Чи.

# 153
Момичета, тази термозащита https://www.zlatnaribka.com/suh-termozashtiten-sprey-alfaparf-st … -protector-200-ml върши ли работа за ползване на преса. Преди нея ползвам крема на Екстеншънист или Миаманте или коприната на Чи.
На мен ми е много любима.

# 154
  • Бургас/Пз
На мен ми е много любима.
Супер си, благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 155
Коко милк, погледни ампулите на Напура,  мисля, че те дават сгъстяващ ефект на косата.

# 156
  • София
Аз напоследък явно си претоварих косата и... си раздразних скалпа. Моля, да ми препоръчате шампоан за чувствителен скалп.

Серията на Philip Kingsley за чувствителен скалп и задължително тоника

# 157
Изгодно в емаг

Някой с мнение за комплекта? Поръчах преуоша, защото май е съм чела добеи отзиви в темата (освен ако не е ставало дума за друг), а и цената ме примами 😇

# 158
bonibon_,
Ужасни са тези продукти от комплекта.

# 159
bonibon_,

А преуоша струва ли си? Или и той не си заслужава?

# 160
  • Някъде там
bonibon_,

А преуоша струва ли си? Или и той не си заслужава?
Аз не го харесвам, пробвах всякакви комбинации, на суха, като пре уош, косата ми става ра, хвърчаща, суха, ужасна. Мъча го тук от време на време с надеждата, че ще има момент в който ще ми допадне Joy.
Поръчах си от арлен
Много благодаря на Агентче, че сподели и тя за тези продукти. Изчетох доста богове и изгледах много влогове и съм с големи очаквания Simple Smile

# 161
Здравейте! Минавам само да се присъединя към положителните мнения за кремчето  Oright curl. На местата,на които сложих малко повече,наистина клечкосва,но иначе станаха страхотни къдрици. Та трябва да се ползва икономично и няма да има проблем. Отдавна търсех такъв продукт,който не само да оформя къдриците,ами и да ги дефинира/създава. Благодаря за съветите,момичета 🥰

# 162
Момичета, ампула коята се втрива в скалп след баня и е 6 мл, може ли да стигне за две нанасяния? Тънка и сравнително рядка ми е Simple Smile

# 163
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате серия на Kerastase, не мога да се ориентирам в цялото разнообразие. Косата ми е чуплива, никога не е третирана с боя, косъмът варира - имам както доста фини, така и малко по-плътни, като цяло никога не е била гъста, има склонност към frizz, а също и към дребен ситен пърхот и понякога сърбежен скалп.
Страдам от косопад, в момента ползвам отвара от репей, както и ампулите на Kerastase Specifique и всичко това помага.
Чудя се дали да си купя шампоан и маска Specifique или Densifique? Или може би зелената серия за здрава коса? Или нещо различно?

# 164
Restless,
Серията Specifique би била много добър избор. Особено белият шампоан + маската (която може да редуваш с ампулите и да нанасяш не само на скалп, но и по дължини).
За фриза можеш да пробваш с финиш, който да ти реши проблема. Добре е да е хидратиращ.

Общи условия

Активация на акаунт