Професионални серии за коса 146

• 57 986
  • 809
  •   1
Отговори
# 210
По повод ккоментара, че пазаруваме от други сайтове, това беше техния отговор на едно мое оплакване, или по-скоро част него:

За съжаление нищо не може да ми замени Пермес, та ще трябва да се занимавма с тях.

# 211
Изключително неадекватен и непрофесионален отговор. Най-прочувстено ми идва думата благодарност, с главни букви...
Значи като клиент е твое задължение, не само да си плащаш, но и да го правиш с признателност и да изпитваш удоволствие, че търговецът ти взема парите и поръчките (особено предвид тежката за бизнеса година). И това е едностранен процес, който следва да протича без значение какво облужване получава въпросният клиент...

# 212
Аня, за съжаление останалата част от отговора е още по-непрофесионална, да не говорим, че изобщо не засегнаха темата, от която се оплаках.
Този отговор получих, след като изпратих напомняне.
Абсурдни са! Затова си търся откъде да си купувам продукти на Барекс, защото е единственото, което ми остана да пазарувам от там.

# 213
Благодарност?!?!?...... За какво? За обърканите поръчки, за никакви мостри подарък към тях, за забавяне, за надути цени, за все по-малко отстъпки, за некомпетентно обслужване, за манипулирани коментари на продуктите на сайта им, липсващи с месеци продукти без яснота кога ще бъдат доставени ?! За какво им благодарят тези хора искам да попитам ?..
При последната ми поръчка не ми бяха добавили кода за - 5% като чинно и изрично им го бях написала в коментар. Получавам мейл в 17.55ч (примерно) за доставка и виждам че има грешка. Веднага им звъня "Ами съжалявам работното ни време свърши утре ни се обадете" Обаждам се на другия ден "Аз", не те на мен както трябва да бъде, защото грешката е при тях, ане при мен, не аз трябва да си напомням че трябва да отделя време за да оправя тази бъркотия и още 100 разправии за една поръчка. И не, не ме интересува че тези 5% свалят някаква нищожна сума. Интересуваме че е важен принципа и клиента да е доволен! Дават кодове, а после "Ами системата ни не ложе да приеме два кода, пишете ги като коментар, пък нище ще ги добавяме" Да, виждам как ги добавяте. Също така когато има допълнителни кодове за отстъпка е помярско първо да направиш - 20% и после върху редуцираната сума да добавиш още 5%. Рибка, яко сме ви набрали и не знам дали на вас ви се увеличават клиентите, но аз лично след тези последни фиаска нямам намерение да поръчвам от вас, а от поне още 4 магазина които са ви конкуренция и предлагат не само същите продукти, но и същите отстъпки, че и много по-добро обслужване. Така че нямате никакво предимство пред тях!

А относно Филип Кингсли и това че аз ги обичам, а само вие предлагате, искам да ви напомня че съвсем спокойно въпреки Брекзит могат да се поръчат от Англия и често имат - 25% което с доставката ги прави пак по-евтини отколкото ги продавате вие!

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 20:44 от Lale_Lili

# 214
Благодарността е с главни букви, защото оплакването ми беше, заради тяхна служителка ме изгони най-безцеремонно от магазина на Витошка.
Писах им за цялата ситуация, след напомняне, явно трябваше да им благодаря, че ми спестиха едни пари😁
Дано Арлен сключат договор с Барекс😁

# 215
Lollaа* на Витошка са супер нелюбезни. А знаеш назад в темата има постоянни оплаквания от обслужването във физическите им магазини. Аз нямаше и да стъпя в тях, ако можех да си ползвам точките он-лайн! Вече видях и по себе си що за качество е обслужването там. Моят лош опит е с консултантка от The Mall и от Витошка. Скандални са просто, а този дето пише отговорите живее просто в някое друго измерение явно!!

# 216
Реших, че е по-добре да купя от физически магазин, тъй като последните ми 5 поръчки бяха объркани.
Както и да е. Явно са извисени хората, ще покоряват света с надценки и магазини, откривани с Алекс Петканова, вместо да вложат тия пари в обучения на тези невежи души.

Купих наскоро тонираща сметана на Милкшейк в студено кафяво. Бях забравила колко обичам сметаната. Ефектът след изсушаване е мн приятен, плътен цвят, обаче на втория ден вече яко червенее. Много странно ми стана.
Някой друг опит с тях има ли?

# 217
Здравейте, търся някакви продукти за сгъстяване на коса, нещо и за късаща се коса, както и за някаква пяна или спрей, който да придава някакъв обем в корените, без да омазнява допълнитрлно.

# 218
Рибите вярват ли си изобщо на легендите, които пишат... Кой толкова им е благодарен и за какво... С поведението си само ни настройват срещу себе си и ни стимулират да пазаруваме от конкуренцията им. Ако искат да им останат все пак клиенти, е редно да направят сериозни промени в политиката си на обслужване и предлагане.
Бубубу на предната страница Магнолия описва серията Напура Стаминген точно за сгъстяване на косата.

# 219
Рибите вярват ли си изобщо на легендите, които пишат... Кой толкова им е благодарен и за какво... С поведението си само ни настройват срещу себе си и ни стимулират да пазаруваме от конкуренцията им. Ако искат да им останат все пак клиенти, е редно да направят сериозни промени в политиката си на обслужване и предлагане.
Бубубу на предната страница Магнолия описва серията Напура Стаминген точно за сгъстяване на косата.

Дааа, видях, чета ви редовно.Проблемът ми е, че съм в Англия и тук няма никакви продукти на Напура, или поне аз не ги намирам...

# 220
Ако не беше раздухано чак толкова за кода от Теленор /TNZR1620/ сигурно още щеше да е действащ.
Лале, а ти върху коя сума искаш да ти прибавят 5% допълнителна отстъпка /върху първоначалната ли/?
Питам защото в Арлен при вече намален продукт кодовете им за отстъпка, които изпращат с поръчката не могат да се прибавят.

# 221
Здравейте, моля, за препоръка за добър протеинов шампоан за изрусявана коса (всеки месец). За маските ми е лесно, защото не ги нанасям в корена, но шампоаните ми дразнят скалпа и там е по-сложно.
Също някой ползвал шампоана и балсама Olaplex може ли да сподели мнение?

# 222
  • Някъде там
Включвам се мнение за серията за дълга коса на Редкен.
Шампоана измива добре не заплита и не пресушава косата.
Балсама го усетих лек, после нанссеох терапията(крема)
Разресах косата с лекота също така заглади фриза.
Косата изглежда плътна, по върховете.
Не е копринено мека както става от серията за дълга коса на Керастаз.
За сега не са нещо уау, ще видим в дългосрочен план как ще се отразят на косата.
Може би трябваше да взема серията за дълга коса на Керастаз.

# 223
Също някой ползвал шампоана и балсама Olaplex може ли да сподели мнение?
Много ги харесвам и двата продукта. Ш се ползва малко количество, т.к. прави богата плътна пяна. Едно измиване е достатъчно за да почисти. Не ми заплита, нито пък стои лигава косата. Не бута цвета. Сред любимите ми шампоани е. Балсамът е с консистенция на маска, гъст и икономичен. Оставям го повече време, за около 10-15 минути, т.к. само за 3 мин ми е недостатъчен. Не дава богата хидратация, поне при мен. Но и не сплесква косата. След тях косата е с блясък и обем. Ароматите са леки и незадържащи се. Определено бих подновила отново шампоана. 
И като сме на тема за Олаплекс - ще имат нов продукт маска.
П.с. косата ми е тънка и боядисвана в корените всеки месец, но не ползвам продукти за тънък косъм,т.к. косата ми става ужасна след тях.

# 224
  • Варна
Ако не беше раздухано чак толкова за кода от Теленор /TNZR1620/ сигурно още щеше да е действащ.
Лале, а ти върху коя сума искаш да ти прибавят 5% допълнителна отстъпка /върху първоначалната ли/?
Питам защото в Арлен при вече намален продукт кодовете им за отстъпка, които изпращат с поръчката не могат да се прибавят.

На мен са ми прибавяли код за 5% при пазаруване в магазина,което си признавам,че не го знаех. Тогава ползвах точките плюс 5% намаление от поръчка онлайн. Няма как да се направи повече от една отстъпка върху първоначалната сума. Всяка следваща отстъпка се прави върху предходната получена-това всеки занимавал се някога с търговия ще ви го каже. Така работи всяка една програма.
 Кристалче категорично не съм съгласна с това прословуто пазене на тайни в тая тема. Много себично ми се струва макар,че лично се съобразявам когато ме помолят.
 Относно егото на Рибите- това е прастара тема.Grinning. Едно време си имахме една госпожа Виолетова,която редовно ни хранеше и нареждаше ако посмеем да похвалим друг магазин или сакън кажем нещо против Рибите.
  Скоро не са ме изкарвали от кожата ми,но и рядко купувам нещо от тях напоследък. Чакам да намалят Напура,че всичко ми е изпосвършило,но като гледам няма да дочакам.
 Благодарение на една форумна фея Heart се сдобих с пробички/доста големи/ на новите Шу за блондинки тониращия Ш и маската и днес ги тествах за пръв път. Добри продукти са определено,но ще изчакам и ще напиша ревю след поне още едно две ползвания.Направи ми впечатление,че маската е с преобладаващ син пигмент,а Ш с преобладаващ лилав. Двете в комбинация дават перфектен баланс на цвета и наистина матират без да причиняват сини и лилави оттенъци, в което не съм се и съмнявала при такъв клас продукти.

Общи условия

Активация на акаунт