Професионални серии за коса 146

• 57 974
  • 809
  •   1
Отговори
# 225
Много ми се иска да съм блага и деликатна като prinzesata, но не съм. За пръв път чувам, че на някого може да му хрумне да си къта отстъпки/кодове, за които той е разбрал, но предпочита други да не се възползват... Що за дребнавост?
И то да кажеш жестоките кодове за по —20%...
Благодарна съм на всички, които споделят и опит, и находища за хубави и изгодни оферти. Продукти ще има за всички...

# 226
Здравейте! Има ли някакъв работещ код за Арлен в момента?

# 227
Да снощи видях това ,той този код май постоянно се върти

# 228
Да снощи видях това ,той този код май постоянно се върти

Благодаря! Simple Smile

# 229
Този код и на мен постоянно ми излиза, но вече на две поръчки не ми хваща Sad  (за Арлен).

# 230
Този код и на мен постоянно ми излиза, но вече на две поръчки не ми хваща Sad  (за Арлен).
Сега го пробвах с произволен продукт при мен работи

# 231
Отговорът на рибите е ужасен, много, много грозно впечатление прави.
Купувам от тях, понеже са ми най-удобни те в Пловдив. Иначе, пазарувам и от други места.

# 232
Ш и б Олаплекс са ми в топ 3 любими продукти. Нагоре някой ги беше описал подробно. Аз само ще добавя, че когато искам хубав резултат и не съм сигурна с какво да измия, се обръщам към тях. На мен балсамът ми е абсолютно достатъчен като хидратация, но и косата ми не е много третирана.

# 233
  • на земята
От двете серии на Керастаз за блондинки,новата или старата е по добра.Трябва ми по скоро за матиране на цвета ,на ниво 5-6 съм,искам да ми убива жълтото и червеникавото по косата.Дали ще е добра.Клоня към новата серия шампоан и маската?
Благодаря много.

# 234
Ш и б Олаплекс са ми в топ 3 любими продукти. Нагоре някой ги беше описал подробно. Аз само ще добавя, че когато искам хубав резултат и не съм сигурна с какво да измия, се обръщам към тях. На мен балсамът ми е абсолютно достатъчен като хидратация, но и косата ми не е много третирана.

Вики, това номер 4 и 5 ли са?

# 235
  • София
От двете серии на Керастаз за блондинки,новата или старата е по добра.Трябва ми по скоро за матиране на цвета ,на ниво 5-6 съм,искам да ми убива жълтото и червеникавото по косата.Дали ще е добра.Клоня към новата серия шампоан и маската?
Благодаря много.

Новата серия не е с матиращ ефект, така че ако търсиш такъв по-добре се насочи към старата или към др лилав шампоан от типа на Fanola No yellow или на montibello

# 236
Mélisande,
Имаш ли вече наблюдения за сравнение между двата нощни серума на Kerastase?

# 237
От Олаплекс харесах само стъпка #3, другите няма да ги повторя.

# 238
Здравейте момичета, Hands Wave

За първ път ще поръчвам от боята за коса Permesse, той като изчетох доста положителни менения. Имам малко колебания кой цвят да избера, може ли да ме посъветвате? Боята е за майка ми, която до сега е използвла Palette Deluxe, 750 Chocolate Brown и съм се насочила към 5.8 светло кестеняво шоколадово, 6.8 тъмно русо шоколад. Корените са бели, така че според препоръките в сайта ще взема 6% оксидант, но идеята за цвета е да не става прекалено тъмно кафяво.

# 239
Принцесо, друго имах в предвид, а именно да не се коментира в няколко поредни коментара! За криене въобще не говорим! Wink
Аня Филипова, всеки излъчва и показва, това което е вътре в него. Не се учудвай, че не можеш да си, като Принцесата!

Общи условия

Активация на акаунт