Изправяне на коса

• 340
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!

Искам да я направя права и да постигна по-чист, гладък вид, но досегашните ми опити не се получават. Пробвах със стандартно сресване, но тя просто става пухкава и още по-голяма. Да отбележа че съм мъж.

Конкретно ме интересува:

Има ли начин да я изправя сам вкъщи, без да я изгоря тотално? (Имам сешоар, но не знам дали ми трябва преса или нещо друго).

Какви продукти трябва да използвам, за да не се накъдри обратно веднага щом изляза навън или при най-малката влага?

Има ли някакви по-трайни процедури при бръснар/фризьор, които реално работят при мъже с много къса и силно къдрава коса?

Ако някой е минал по този път и е намерил работеща схема (продукти, техника на сушене или конкретна вакса), ще съм много благодарен да сподели.

# 1
  • София
1. Хубава преса и предпазващ спрей.
2. Трайно изправяне при фризьор
3. В момента къдравата коса е на мода.

# 2
Ако си с тънка коса, не съветвам за трайно изправяне, ще седи много сплескана и зализана. Най- добре си купи преса, хубава термозащита, и попитай в някоя от дрогериите за спрей против frizz ефект. Иначе може и да я минаваш леко с лак след пресата, но не е много добре за косата, изсушава я.

# 3
  • София
Ако си с къдрава коса, те съветвам да отидеш при фризьор, който разбира от този тип коса и косъм и да оформите прическа, с която тя да изглежда добре с естествения си вид.
Приятелят ми е много къдрав и преди беше голяма мъка. Откакто е подстриган според типа му коса и използва правилните продукти, изглежда съвсем друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт