Професионални серии за коса 146

• 57 978
  • 809
  •   1
Отговори
# 240
Ш и б Олаплекс са ми в топ 3 любими продукти. Нагоре някой ги беше описал подробно. Аз само ще добавя, че когато искам хубав резултат и не съм сигурна с какво да измия, се обръщам към тях. На мен балсамът ми е абсолютно достатъчен като хидратация, но и косата ми не е много третирана.

Вики, това номер 4 и 5 ли са?
Да, те са Simple Smile

# 241
Здравейте момичета, Hands Wave

За първ път ще поръчвам от боята за коса Permesse, той като изчетох доста положителни менения. Имам малко колебания кой цвят да избера, може ли да ме посъветвате? Боята е за майка ми, която до сега е използвла Palette Deluxe, 750 Chocolate Brown и съм се насочила към 5.8 светло кестеняво шоколадово, 6.8 тъмно русо шоколад. Корените са бели, така че според препоръките в сайта ще взема 6% оксидант, но идеята за цвета е да не става прекалено тъмно кафяво.

6.8 ми се струва по-подходящо, особено ако не искате да става много тъмно. 6% оксидант е точен за ситуацията. На мен ми покрива идеално белите коси. Обикновено използвам 6.1 или 6.73 с 6%.

# 242
Здравейте! Искам да ви попитам, в България продава ли се "It's a 10" miracle leave-in product?
https://images.ulta.com/is/image/Ulta/2218072?op_sharpen=1&r … i=800&fmt=jpg

# 243
  • София
Mélisande,
Имаш ли вече наблюдения за сравнение между двата нощни серума на Kerastase?

Още не съм го отворила тъй като в момента съм по-скоро в групата на оранжевокоските.
Чакам да стана пак руса къмкрая на месеца и тогава ще го ползвам и ще напиша отзив.
От много матиране с мудта 8ца и син коректор станах постоянна 8ца, което се опитах да оправя но никак не стана.
Отделно последното боядисване със силноизсветляващите на oway ми фокара ужасяващ оранжев цвят в корена и направо не бях за гледанее.
Онзи ден използвах маска с витамин ц за да сваля от 8цата  и сега се разсхождам само по пигмент докато ми дойде часа за боя.
Прилагам снимкии
Това е преди маската с витамин ц (косата ми е мазна и несресана на снимката ама не намерх др а и нали целта е да се види цвета)

Това е след

Положението е скандално ще ходя вързана
Като кача снимка цвета се променя реално е искрящо оранжево жълто

# 244
  • София
Принцеске, аз чакам да пробвам блондинското Шу от една мацка от форума, която аз запалих по профи козметиката. На нея много й допада. Аз не съм руса, де, но пак Шу лошо няма Blush та мисля да “принудя” късата ми вече коса да хареса и това Шу Joy
Рибите е крайно време да ми платят за рекламата на Напура, защото аз ги открих като продукти, аз ги рекламирам и съм СИГУРНА, че аз им увеличих продажбите от самото начало на предлягянето преди 6 години  и сега момичетата, които ги харесват редовно ги подновяват. Аз сигурно за това време съм дала поне 1500 лева за Напура. GrinningGrinningGrinning Но Напура си заслужават парите. Презентирането на Рибките куца в доста отношения. Проблема е, че голяма част от консултантите им не са подготвени да преценяват и предлагат подходящото. А не малка част от жените, които ползват добра козметика не са в темата ни и не са наясно.

И за да не е офтопик да кажа, че издирвам шампоан Алтерна Тен. Свърши ми, имам цял флакон от балсама, който си е като маска и половин маска. Сега ги ползвам или с Алтерна Оил или с Алтерна Репеар. Но шампоана е напълно уникален и незаменим за мен. Нямам  търпение да изваждат новите формули и да ги пускат. Да не говорим, че независимо, че е безсулфатен шампоан измива страхотно, не премина, и е тип преуош, защото е добре като се шампоанира косата да  се остави поне 5 минути на скалпа без да се отмива и да се масажира леко с възглавничките на пръстите..

Някой назад беше питал къде може да отиде за да му направят диагностика на косата и да му предложат продукти, които не са една марка. Да отговоря - никъде. Всеки фризьор работи с определен бранд, предлага и промотира продуктите, с които работи и не е наясно с другите марки и с възможностите им. Нерядко ме питат защо не отворя консултантско студио, в което да не предлагам продукти, ами след консултация на конкретния човек и косата му и съобразно  определен бюджет да му се изготви програма на грижа за косата и скалпа. Честно казано вече се замислям да  разширя дейността на кантората ми и освен адвокатски услуги да предлагам и консултации за косата JoyStuck Out Tongue Winking Eye И без това често ми пишат в страницата ми за съвети. Проблемът е, че една жена трябва да е наясно, че с една-две серии не може да постигне това, което иска. Но с комплект от продукти, на различни марки, може да постигне наистина страхотен ефект, стига да има търпението и нагласата, че изисква време. Сори не само профи продукти. Има доста масла и “домашни маски”, които могат да се приложат и съчетаят.

# 245
И за да не е офтопик да кажа, че издирвам шампоан Алтерна Тен. Свърши ми, имам цял флакон от балсама, който си е като маска и половин маска. Сега ги ползвам или с Алтерна Оил или с Алтерна Репеар. Но шампоана е напълно уникален и незаменим за мен. Нямам  търпение да изваждат новите формули и да ги пускат. Да не говорим, че независимо, че е безсулфатен шампоан измива страхотно, не премина, и е тип преуош, защото е добре като се шампоанира косата да  се остави поне 5 минути на скалпа без да се отмива и да се масажира леко с възглавничките на пръстите..
Ако имаш приятелка в Щатите и кажи да хвърля по едно око в TJMaxx, около Коледа при нас се появи 900 мл за смешни пари (смешни в сравнение със цените онлайн: https://sleekshop.com/products/alterna-ten-perfect-blend-shampoo … l?sku=aln71-31-oz)

Ако не успееш да си намериш ще търся начин да ти пратя от моя. За моята коса идва малко по-богат.

# 246
Mélisande,
На снимката при дневна светлина не изглежда толкова фатално. Какъв цвят и нюанси ще гониш при следващо боядисване и с какви продукти ще те правят?

# 247

Стопиха се косъмчетата на второто ползване! Много повече са от това което се вижда на снимката. Нотино ще уважат ли такава рекламация? Подозирам че тези четки не са оригинални. Това не е нормално за мен.

# 248
  • София
Mélisande,
На снимката при дневна светлина не изглежда толкова фатално. Какъв цвят и нюанси ще гониш при следващо боядисване и с какви продукти ще те правят?

Да защото при качване цвета на снимката става мн по блед и не знам как да я кача реално.
Аз гоня и харесвам само пепеливи отенъци и искам това от снимката, но от години се лутам по салоните и излизам или жълто руса или златно руса и за мен този цвят е несбъднат блян.
Нямам бели коси но имам червен пигмент мн силен
ще ме правят с блондор иначе мисля че няма как.

# 249
Искам да ви помоля за мнение по два въпроса :
1.Вирусът засегна и нашето семейство и забелязвам, че започнаха да падат повече косми. В момента съм до половинката на втора кутия Денсифик. Според вас има ли смисъл да ги ползвам в момента или да изчакам да премине вируса? Не знам дали дори и да слагам нещо на скалпа ще спаси косата или ще е безсмислено на този етап...?

2. Реших да пробвам Мароканойл и си купих от Makeup.bg хидратиращ мини комплект Ш, Б масло и маска + несесер и след около 5 дена буквите на шишето се отмиха. Така ли е при тази марка? За пръв път виждам да се отмие надписа на Б още повече на профи.

# 250
  • Варна
Магнолия подозирам,че една и съща фея на Шу имаме с теб Grinning. И мен ти ме запали по марката едно време както и по Напура. Това за консултациите въобще не е лоша идея. Много малко са хората с твоите познания и опит с продуктите.
 Решила съм да тествам и елексира, за който писа последно. Единствено не съм склонна да експериментирам с лавандуловата вода. Хич не го трая това нещо,направо ми се гади само като я помириша Cry. Дали не мога да я пропусна? И да я заменя със същото количество от лайка или розова?

misha_misha какво точно са ти предписали за проклетия вирус? Като видях с какви убийствени кортикостероиди тъпчат моя позната щях да припадна честно.
Виж елексира на Магнолия.

# 251
Отмиват се буквите, да. Аз имах подобен мини комплект и се случи същото. Нямам съмнения за оригиналността на комплекта.

# 252
Принцеса за сега пия само Колдрекс прахчета, витамини и един аспирин и тайно се надявам да мина по-леко с вируса и косопада. Ще пробвам така или иначе "вълшебството" на Магнолия, но се чудех дали има смисъл в момента да слагам каквото и да е? Не знам това, което ще пада дали може да бъде спасено с мазила или въобще да не ги хабя в момента?

Lale Lili успокои ме Blush

# 253
misha_misha, аз бях с ковид края на ноември, а от началото на ноември използвам спрей за косопад на Colistar, мъжки. Периода съвпадна точно със запознаването ми с профи козметиката за коса и косата ми мнооого се подобри. Косопада не съм забелязала да се засили, даже напротив

# 254
Аз още юли изкарах ковид, премина сравнително леко, но косопада след около месец беше много силен и плашещ. Четох научни изследвания, че 75% от пациентите претърпели ковид страдат от косопад.
Обяснявах си го с медикаментите първоначално, но косопад е и регистриран при пациенти с много леки форми, аз например приемах само витамини, авирон и нурофен. Верни помощници ми бяха Меди , Напура и ампулите на Керастаз с аминексил.
Проспала съм явно вълшебния елексир на Магнолия. Може ли някой да ме светне:hugs:

Общи условия

Активация на акаунт