Професионални серии за коса 146

• 57 947
  • 809
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
С последната поръчка взех да пробвам този серум
Има уникален и зарибяващ аромат,въпреки че се оказа че моята грива предпочита протеин Simple Smile

# 286
1. Любими финиши и термозащити.

През последната година "преоткрих" финишите на CHI - доволна съм както от CHI Silk Infusion, така и от CHI Shine Infusion Hair shine spray.
За термозащити не оставам без CHI Total Protect, Chi 44 Iron Guard Thermal Protection Spray, Kerastase Ciment Thermique Blow Dry Primer, Kerastase
Kerastase Extentioniste Thermique Blow Dry Primer, Pureology COLOR FANATIC MULTI-TASKING LEAVE-IN SPRAY. Имам и остатъци от класиката TIGI S Factor Flat Iron Shine Spray.

2. Смесвате ли продукти и успешни комбинации от които сте доволни.
Почнах да смесвам Еластисайзъра на ФК с масла, най-вече защото не ми се иска да ми гранясат маслата и с надеждата да свалят малко цвят от краищата ми. Друга смеска, която правя е да добавям от 2-та серума на Алтерна, които имам към балсами за да ги ползвам като маски.

Много полезен пост,благодаря!
Тъкмо си търся хубава термозащита и се чудех дали да пробвам нещо на Kerastase, а за CHI коприната подкрепям с всичките си ръце,уникален продукт!

# 287
Момичета, какво ви е мнението за парфюма за коса на Alfaparf, Sublime water?
Пак ще питам дали има отзиви, че се чудя дали да поръчам!

# 288
Докaто сте на тема CHI да попитам комплекта по-долу заслужава ли си? Никога не съм пробвала техни продукти, а имам желание. Косата ми е изрусена, поизтощена вече, с фин косъм и цъфтящи краища..
https://beautymall.bg/komplekt-shampoan-i-balsam-za-vseki-tip-kosa-chi-infra.html

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 13:33 от Stella D

# 289
Добро утро момичета, след някой ден ще стане месец от както ползвам шампоани те на Nugella&Sule, маската и ампулите, но понеже не разбирам какви са  протеинови, хидратиращи или балансирани, а ги редувам двата шампоана Ви моля за помощ ако може да ми помогнете. За финиш слагам от олиото на milkshake. Понеже като Ви чета казахте, че трябва да се запечатва. Но не знам дали изборът ми е правилен Thinking
Кои шампоани ползваш, според мен са повече хидратиращи освен шампоана им с кератин - Nugella&Sule Polynesia. Добре правиш според мен, аз ползвам шампоана с ектракт лук от комплекта за бърз ратеж F11, с едно спрейче, което предполагам е като ампулите и определено ги усещам хидратиращи, особенно маската. Слагам за финал Морканойл олиото за всеки тип, ще опитам и това на milkshake, че ми стана интересно.

# 290
Добро утро момичета, след някой ден ще стане месец от както ползвам шампоани те на Nugella&Sule, маската и ампулите, но понеже не разбирам какви са  протеинови, хидратиращи или балансирани, а ги редувам двата шампоана Ви моля за помощ ако може да ми помогнете. За финиш слагам от олиото на milkshake. Понеже като Ви чета казахте, че трябва да се запечатва. Но не знам дали изборът ми е правилен Thinking
Кои шампоани ползваш, според мен са повече хидратиращи освен шампоана им с кератин - Nugella&Sule Polynesia. Добре правиш според мен, аз ползвам шампоана с ектракт лук от комплекта за бърз ратеж F11, с едно спрейче, което предполагам е като ампулите и определено ги усещам хидратиращи, особенно маската. Слагам за финал Морканойл олиото за всеки тип, ще опитам и това на milkshake, че ми стана интересно.
Благодаря, че ми отговори.
Ползвам шампоана за растеж и с кератин, като редувам 2 пъти с единия, 2 пъти с другия. Ампулите имам от всички видове, до сега съм използвала с кератин и против косопад. Blush

# 291
Докaто сте на тема CHI да попитам комплекта по-долу заслужава ли си? Никога не съм пробвала техни продукти, а имам желание. Косата ми е изрусена, поизтощена вече, с фин косъм и цъфтящи краища..
https://beautymall.bg/komplekt-shampoan-i-balsam-za-vseki-tip-kosa-chi-infra.html

Ползвала съм ги заедно с Кератиновия спрей,който препоръчвам,косата сякаш стана по-здрава след него,за шампоана не съм критерий,тъй като съм с много чуствителен скалп и почти никакъв шампоан не ми понася..
т.е  с кератиновия спрей и коприната няма да сбъркате,за останалите два продукта не мога да дам адекватно мнение.

# 292
  • Някъде там
Магнолия, благодаря ти. Поръчах си розовите ампули, цената им е топ.
Чудя се мога ли да ги прилагам заедно с напура за израстване на косата?

# 293

Ползвала съм ги заедно с Кератиновия спрей,който препоръчвам,косата сякаш стана по-здрава след него,за шампоана не съм критерий,тъй като съм с много чуствителен скалп и почти никакъв шампоан не ми понася..
т.е  с кератиновия спрей и коприната няма да сбъркате,за останалите два продукта не мога да дам адекватно мнение.
Stella, според мен на вашата коса могат да и допаднат - моята е редовно боядисване, поизтощена вече, с фин косъм и често цъфтящи краища и си ги харесвам много.

# 294
Момичета, здравейте. Не съм писала отдавна. Откакто почнах работа и съм "занемарила" грижите. Гледам да измия набързо косата и това е. Ни преуоши, ни висене с маска в банята, ни терапевтична преса. Слава Богу, косата ми не е почнала да цъфти. Удържам положението, а вече над 5м не съм я подстригвала.  Тези дни ще ида само за лек козметичен ефект.

Гледам да използвам цели серии. Това, което не съм се сещала е да смесвам досега е олио с крем. Което за мен се оказа работещо. Иначе олио (една камара имам) в какъвто и да е протокол, винаги ми омазняват.

За новата М на Олаплекс. Не съм гледала състава, но подозирам че ще е 1 към 1 с този на Б. Нали наскоро писах, че сравнявах състава и 1 = 0, а 2 = 3. Вероятно количествено съставките са разминаващо се съотношение. Но за мен беше крайно разочароващо да го открия Fearful . Занапред бих подновявала само 1 и 2.

За Дайсън- аз се отказах от комплекта точно, защото моята коса не задържа къдрици и заглаждането с четка. Взех си само сешоара и е ТОП за мен. Пробвах го всеки ден дърпайки с четка. Сигурно в продължение на месец. Никакви поражения нямах по дължините. Косата ми е тънка, рядка и хвърчаща. А с него, изправена седи жилава и подвижна. Сега работя от нас и само духвам така или иначе. Но да, изправена с четка и запечатана със студена струя си има жесток блясък.  

Четките за изправяне на Olivia Garden. Тази с глигански косъм ми е супер за изправяне. Другата ми заплита и къса косата. Имах една по-голяма от makeup- върнах я. След това взех по-малък размер от Notino, но така си седи. Ползвам само с естествения косъм. А е толкова хвалена и в темата, и в интернет, и в ревютата в youtube.

Ш на Алтерна тен не съм виждала, но аз имам Б и за мен е излишно скъп и с нищо не впечатлява. За продуктите на Шу мога да кажа същото. Все повече се убеждавам, че много хвалени продукти тук са крайно непасващи на моята коса.

Ето например хвалените Лореал ампули за косопад имат точно 0 ефект при мен. Също така и водата на  ФК. Косата ми буквално си и капе, и не расте.

От Керастас Инициалист, серума Ресистънс и ампули/серум на Генезис имах забележителен ефект. Сега съм решила да зарежа Лореал и ФК, докъдето съм ги докарала и премина на двата вида ампули на Напура.   Искрено се надявам да имам положителен ефект от тях. И занапред ще подновявам само горните 3.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 20:10 от kotenze_84

# 295
Здравейте, момичета. Може ли да ми помогнете с насоки коя серия на Loreal Professional да взема? (или нещо на подобна +/- цена).
Косата ми е доста дълга, но тънка. Поддържам балеаж от години, което пък я прави доста изтощена и със сухи краища.
В момента използвам златната серия на Doori, но ми се иска да мина на нещо още по-добро.

# 296
Kotenze_84 моля те сподели снимка на четката с глигански косъм на Olivia Garden ❤️

# 297
Въпрос - за първи път поръчвам от Нотино, зарибихте ме с розовите ампули на Матрикс. Защо ми добавя някакви 2 лева към поръчката ? За какво ги плащам тези 2 лева Flushed
Одтелно, защо е толкова бавен този сайт, то докато ми зареди нещо...и накрая бам 2 лева, след толкоз мъки..ми изнервих се

# 298
Мисля, че ги добавят като такса за наложен платеж.

# 299
Ако плащате по интернет, с карта, няма добавени два лева... Много е тъпо!

Общи условия

Активация на акаунт