Професионални серии за коса 146

• 57 816
  • 809
  •   1
Отговори
# 585
Намерих си моето "чудо" за косата ми. Направо съм Heart Eyes в ефекта.

Маската плюс терапията, косата ми е с блясък и няма нужда от гребен или четка, подредена, мека, не мога да спра да я пипам.
Ще си взема и хидратиращия им шампоан Blush.
По късно ако желаете ще споделя състава.
Коя е тази марка и откъде поръча?

# 586
  • София
Намерих си моето "чудо" за косата ми. Направо съм Heart Eyes в ефекта.

Маската плюс терапията, косата ми е с блясък и няма нужда от гребен или четка, подредена, мека, не мога да спра да я пипам.
Ще си взема и хидратиращия им шампоан Blush.
По късно ако желаете ще споделя състава.
Коя е тази марка и откъде поръча?

Сравнително нова марка на Арлен - eleven.
https://www.arlen.bg/brand/178/eleven.html
Аз я разгледах, но не съм поръчала още нищо.

И да не съм офф топик - беше коментирано по-назад в темите за Меди целаген, че при някои дами спира да се усеща ефекта на "горещ лед" и аз бях една от тях. Но беше коментирано също, че е необходим масаж - нещо бях пропуснала този съвет и последните ми ползвания след нанасяне масажирам и пак ми пламва главата. Значи си е имало значение. Благодаря 💐

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 17:52 от Acquadigioia

# 587
  • Някъде там
Както написа Аcquadigioia, марката е Eleven Australia.
Поръчах от Арлен.
Косата ми е тънка, права, боядисвана в тъмната гама корени 5.01, дължини 6 - ца  със смес от 7 - ца.
Не е изтощена.
Състава на продуктите
на спрей терапията

Описанието му :
For all hair types Miracle Spray Hair Treatment is a leave-in treatment that delivers 11 benefits your hair will LOVE .

This unique all-in-one treatment works to:
1. Add shine, smoothness and softness
2. Control frizz & flyaways
3. Moisturise
4. Strengthen fragile hair
5. Prevent split ends
6. Detangle & create manageability
7. Protect against heat styling
8. Enhance natural body
9. Repair dry damaged hair
10.Protect hair colour with UVA & UVB filters
11.Prevent sun damage

Featuring a fresh new Melon Fragrance, Miracle Spray Hair Treatment is a must-have for all hair types.

Vegan Friendly Gluten Free
INGREDIENTS -
Water (Aqua) (Eau), Isododecane, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Panthenol, Biotin, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Portulaca Oleracea Extract, Nymphaea Alba Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Quinoa, Sorbitol, Trideceth-5, Trideceth-10, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Amodimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Benzophenone-4, Acetic Acid, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Linalool, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

На маската : Water (Aqua) (Eau), Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Panthenol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Morus Alba Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Nymphaea Alba Root Extract, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin, Sorbitol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Betaine, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, 1,2-Butanediol, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Amodimethicone, Dimethiconol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Red 33 Lake (CI 17200), Yellow 6 (CI 15985), Yellow 5 (CI 19140).
Сега очаквам шампоана за хидратация.

# 588
Момичета, а дали е съвместимо шампоана на Напура стамиген и маската на Напура С9 ?

# 589
Благодаря за помощта за маслата Blush! Поръчах си, вторник трябва да пристигнат.
Преди седмица се боядисах с Вела Колестон, като за първи път пробвах тази боя, и направо си чувствам скалпа изгорен. Сигурно аз съм си виновна, стоях 1 час вместо указаните 40 мин, но за първи път ми се получава такава реакция от боя, боядисвам се от 20 години все в тъмни цветове и скалпът ми не е чувствителен.
Надявам се вълшебството и за това да помогне, макар че основно ще го забъркам заради отзивите за обем.

# 590
Благодаря за помощта за маслата Blush! Поръчах си, вторник трябва да пристигнат.
Преди седмица се боядисах с Вела Колестон, като за първи път пробвах тази боя, и направо си чувствам скалпа изгорен. Сигурно аз съм си виновна, стоях 1 час вместо указаните 40 мин, но за първи път ми се получава такава реакция от боя, боядисвам се от 20 години все в тъмни цветове и скалпът ми не е чувствителен.
Надявам се вълшебството и за това да помогне, макар че основно ще го забъркам заради отзивите за обем.
На кои масла се спряхте?
Момичета, имате ли впечатления от тази маска: Мицеларна маска за боядисана коса Schwarzkopf Professional Color Freeze, както и деугите продукти от серията?

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 21:02 от OliaMirchovska

# 591
Аз сега да питам има ли някоя мадама с отзив за "VH by Vladislava" ? Не е професионална серия, но ме заинтригува Thinking

# 592
  • София

Magnollia, косата ти е много красива. Прочетох назад, че за растеж на нова коса препоръчваш спрея Денсифик. Този ли имаш предвид?
https://www.kerastase.com/products/densifique/serum-jeunesse
или Stimuliste на Керастас?
Това е серума, за който говорех. Той и ампулите от серията имат в състава си Стемоксидин, който доказано намалява косопада и събужда спящи фоликули.

————————
По отношение на маслата за моето Вълшебство на Алтея са хубави, но не видях в описанието на маслото от безсмъртниче състав и по-точно посочване на количеството на Нерил ацетат. Можете да направите запитване до тях (аз редовно правя запитвания до производителите на различни марки за техни продукти, та вярвам, че ще ви отговорят на мейл) какво е количеството Нерил Ацетат.
Иначе за другите продукти - достатъчно е да ся качествени масла. Можете да замените флоралните води с такива, каквито на вас ви харесват. Но без Мумийото не става. За скалп можете да включите и масло от розмарин, от черен пипер, етерично масло от Сейнт Томас (то е страхотно против косопад и за хубава коса). Безсмъртничето просто е уникално като състав и действие. По-назад съм пуснала линк към масло от безсмъртниче, което е много добро и с посочен състав, но не искам да правя реклами.

Сега като гледам колко дълга съм направила статията за Вълшебството направо се чудя дали някоя въобще я е прочел Joy  Joy  Joy

# 593
Аз в Алтея не видях масло от безсмъртниче а само вода?
Магнолия, Ако може пак линк,не съм видяла кога си пуснала .

# 594
Аз също реших да си направя Вълшебството. Маслото от безсмъртниче ще получа до 10 дни, а всичко останало във вторник. Мога ли да приготвя Вълшебството без него и по-късно да го добавя?

Поръчах препоръчаното от Магнолия масло от безсмъртниче:

# 595
Здравейте! Как и колко често се използва Вълшебството?

# 596
Magnollia, благодаря!

# 597
  • София
Аз също реших да си направя Вълшебството. Маслото от безсмъртниче ще получа до 10 дни, а всичко останало във вторник. Мога ли да приготвя Вълшебството без него и по-късно да го добавя?

Поръчах препоръчаното от Магнолия масло от безсмъртниче:

Разбира се, че можеш. Стига да имаш Мумийо и флорална вода, другото може и в “движение” да добавяш.
Това е маслото, което аз ползвам. На Дотера е великолепно, както и всичките им масла, имам някои, но е екстремно скъпо - ако не греша към 250 лева.

Coco milk, Диди го е споделила след твоя пост. Аз го купувам от Франция, защото там е с около 25-30% по евтино отколкото в България. Въобще в този сайт (продуктите са френски) всичко е хубаво. От Френския сайт над 60€ е безплатна доставката до България, като пристига за около 10 дни.

Здравейте! Как и колко често се използва Вълшебството?
Всеки ден сутрин и вечер първоначално, а след 2 седмици по веднъж на ден, когато искаш, след месец маже 2-3 пъти седмично. Няма някакво предписание, понеже си е мое изобретение и казвам аз как го ползвах. Сега всеки ден сутрин и вечер слагам на лице, шия, деколте, но в скалпа от време на време. Както искаш ти.
Добре е да е в шишенце с пулверизатор. Пръскаш 10-тина пъти в скалпа да се навлажни леко, навеждаш глава и правиш масаж няколко минутки. Изсъхва и не омазнява.

И за да не е Офтопик да отговоря на някой по-назад беше питал дали може да ползва шампоан Стамиген с кератиновата маска на Напура - може, без проблем. Всички шампоани от марката се комбинират прекрасно с всички маски.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 00:50 от Мagnollia

# 598
Благодаря Magnollia 🤗

# 599
Магнолия, прочела съм статията за Вълшебството поне 10 пъти😄 И всеки път възниква нов въпрос и се връщам да я чета отново! Страхотна е страницата ти! Благодаря ти, че ни помагаш толкова!

Общи условия

Активация на акаунт