Професионални серии за коса 146

• 57 790
  • 809
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На мен след хидратиращия шампоан и балсам на Morrocanoil косата ми стана по-суха от Сахара.
Но има момичета които казват че получават хидратация от нея, колкото инстранно да е това за мен.
Маската от серията е уникална но я няма в комплекта.
Ако косата е доста суха по-скоро ще препоръчам Joico Moisture surge

# 571
На мен след хидратиращия шампоан и балсам на Morrocanoil косата ми стана по-суха от Сахара.
Но има момичета които казват че получават хидратация от нея, колкото инстранно да е това за мен.
Маската от серията е уникална но я няма в комплекта.
Ако косата е доста суха по-скоро ще препоръчам Joico Moisture surge

Значи изобщо няма да рискувам. Не ми е суха косата- тънка, склонна към омазняване е.

# 572
  • София
Значи може да ти се отрази добре.
Моята е с мазни корени и сухи и късащи се дължини и краища (от изсветляване).
Когато предобря с продукти използвам останалото ми малко количество шампоан Morrocanoil за да поизсуша положението 😂
И защото обожавам аромата.
Но пък комплекта е с малки опаковки а олиото е хубаво, ако ти стиска не пречи да пробваш, може при теб да е по-добър ефекта.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 00:16 от Мélisande

# 573
Олиото е страхотно, да!
Слагай обаче по-малко щом косата ти е тънка. Отнема леко от обема ако прекалиш с количеството. Simple Smile

# 574
Вълшебството и мен ме изкушава от около месец да го забъркам, но не съм се наканила да поръчам продуктите, защото не съм сигурна в кои сайтове са читави етеричните масла (нямам навика да купувам). Ако някой сподели от къде поръчва компонентите, ще съм благодарна Simple Smile .

# 575
Аз използвам ЕМ на Дотера. Сигурна съм в тяхното качество и произход, но са доста скъпи.

# 576
  • Някъде там
Намерих си моето "чудо" за косата ми. Направо съм Heart Eyes в ефекта.

Маската плюс терапията, косата ми е с блясък и няма нужда от гребен или четка, подредена, мека, не мога да спра да я пипам.
Ще си взема и хидратиращия им шампоан Blush.
По късно ако желаете ще споделя състава.

# 577
И аз да изкажа възхищение от Вълшебството за коса на Магнолия Yellow Heart И аз нямах кой знае колко силно изразен косопад, но вече от две седмици редовна упортеба ми падат буквално по 5-6 косъма под душа и още толкова при сушене! А също го ползвам и за лице като първа стъпка на влажна кожа преди водните/хиалуронови серуми и също забелязвам положителен ефект! Благодаря на всички, които споделят опит, рецепти, мнения и всичко, с което сте ни така полезни! Flowers Hibiscus Yellow Heart

# 578
Ще помоля за малко помощ - имах косопад доста време и този път не взех най-сериозни мерки. Имам чувството, че вече косата ми не е толкова гъста колкото преди.
Чудя се между Kérastase Specifique Stimuliste, Kérastase Densifique Sérum Jeunesse и ампулите Genesis.
Тези от вас, които са ползвали някой от тези продукти, израства ли наистина нова коса от тях?

Magnollia, косата ти е много красива. Прочетох назад, че за растеж на нова коса препоръчваш спрея Денсифик. Този ли имаш предвид?
https://www.kerastase.com/products/densifique/serum-jeunesse
или Stimuliste на Керастас?

# 579
И аз да изкажа възхищение от Вълшебството за коса на Магнолия Yellow Heart И аз нямах кой знае колко силно изразен косопад, но вече от две седмици редовна упортеба ми падат буквално по 5-6 косъма под душа и още толкова при сушене! А също го ползвам и за лице като първа стъпка на влажна кожа преди водните/хиалуронови серуми и също забелязвам положителен ефект! Благодаря на всички, които споделят опит, рецепти, мнения и всичко, с което сте ни така полезни! Flowers Hibiscus Yellow Heart

Пийч, би ли споделила ти от къде си набави нужните съставки Hug

# 580
Пинки, почти всичко от ДМ взех, като някой от маслата ги имах от преди това, но са на фирма Ривана, която я има и в ДМ. Замених лавандуловата вода с такава от мента, както и не сложих масло от безсмъртниче, защото нямах, пък не ми се чакаше поръчка, но по-натам ще си взема. А самото мумийо взех от Берьозка (руските хранителни магазини) има го в пакетчета по 1 доза - 2 лв е. От същия магазин си взех и масло от репей с ви. А и Е, пак беше около 2-3 лв за който търси.

# 581
Ето от тук също може да намерите флорални води и масла
https://www.alteyaorganics.bg/

# 582
Ще помоля за малко помощ - имах косопад доста време и този път не взех най-сериозни мерки. Имам чувството, че вече косата ми не е толкова гъста колкото преди.
Чудя се между Kérastase Specifique Stimuliste, Kérastase Densifique Sérum Jeunesse и ампулите Genesis.
Тези от вас, които са ползвали някой от тези продукти, израства ли наистина нова коса от тях?
На мен ми расте много нова коса от спрея Целаген на Меди.Челото ми започна много да се стеснява,на моменти се плаша даже.Никне ми коса на места,където никога до сега не съм имала,и се сгъстява видимо.
Принцесата ме беше светнала за него Flowers Hibiscus
Сега съм заредила бутилчета от серума Сериоксил на Лореал,но просто от глезотия,не виждам какво повече може да направи за косата ми.Ще го пробвам и него

# 583
Vanessa, много ти благодаря Flowers Cherry Blossom

# 584
  • На черешатааа
Скрит текст:
Намерих си моето "чудо" за косата ми. Направо съм Heart Eyes в ефекта.

Маската плюс терапията, косата ми е с блясък и няма нужда от гребен или четка, подредена, мека, не мога да спра да я пипам.
Ще си взема и хидратиращия им шампоан Blush.
По късно ако желаете ще споделя състава.
Може ли линкове за продуктите? И дали са подходящи за руса коса- по вид долу горе като на принцесата. Благодаря предварително  Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт