Професионални серии за коса 146

• 57 789
  • 809
  •   1
Отговори
# 600
Намерих био розова вода, масло таману, лайкова вода, масло от безсмъртниче ( 5мл) другите са по 50-60мл. В какво съотношение да смеся и достатъчно продукти ли са?
Мумийо има по сайтове 13-15лв дали ще става? Пише смолиста консистенция, разтваря ли се в другите съствки ?

# 601
Много благодаря

# 602
Момичета, какво мислите за тези продукти?

# 603
Vanessa, Целаген на Меди дали няма да ми сплеска косата? Тя в момента не е в най-обемния си период.

# 604
Момичета , да се включа и аз  с коментар по темата. От няколко месеца използвам серията на Kerastase за косопад . Първо пробвах шампоана Kerastase Specifique / белия /  и много ми хареса и имах голям ефект . Като ми свърши първата опаковка реших да пробвам и другия вариант , който го дават за косопад Kerastase Genesis / розовия за плътна коса / като в момента още се къпя с него и не съм много доволна , може би не ми пасва както другия . Много време исках да си поръчам и олиото от серията Chronologiste и от две седмици вече го имам като употребата му е напълно безполезна и отчитам дадените 80 лв. за хвърлени в коша .  Аромата е много хубав , но след 30 минути на косата изобщо не се усеща . Първоначално си помислих , че е от това , че пуша цигари и може би те са убили аромата , но в събота вечерта си измих косата , изсуших се и си легнах и на сутринта изобщо не ми миришеше и не се усещаше .
Другата марка, за която мога да дам  коментар е Keune , в салона фризьорката ми работи с тях  и след измиване винаги ми слага една мус пяна на косата, която мирише супер , та реших да си я поръчам и нея и съм много доволна , а също така и от балсама им за боядисана коса color brillianz .

# 605
PeachHoney,така ли изглежда твоето мумио което си взела от Берьозка ,че като отида да знам какво да търся

# 606
  • София
Намерих био розова вода, масло таману, лайкова вода, масло от безсмъртниче ( 5мл) другите са по 50-60мл. В какво съотношение да смеся и достатъчно продукти ли са?
Мумийо има по сайтове 13-15лв дали ще става? Пише смолиста консистенция, разтваря ли се в другите съствки ?

Всичко е подробно описано в блога на Магнолия, можете да го прочетете там
https://m.facebook.com/HairHolic.it/

# 607
Здравейте, може ли някой да ми каже как е страницата на Магнолия. Прочетох нейните мнения в темата и силно ме впечатли. Благодаря предварително Blush

# 608
Здравейте, може ли някой да ми каже как е страницата на Магнолия. Прочетох нейните мнения в темата и силно ме впечатли. Благодаря предварително Blush
Писах сега на Алтея какво е съдържанието на Нерил Ацетат в маслото от безсмъртниче, което предлагат. Дано да е подходящо, тъй като наистина ми е по - удобно да поръчам всичко от един сайт. Не ми се плаща цената на маслото на Дотера.
Редактирам се:
Алтея Органикс
Алтея Органикс

Добре дошли на нашия сайт! Ако имате нужда от съдействие, просто отговорете на това съобщение. Ние сме онлайн и сме готови да помогнем.

Здравейте, бихте ли ми казали какво е процентното съдържание на Нерил Ацетат в предлаганото от Вас масло от безсмъртниче?

Здравейте!
За съжаление не можем да предоставим такава информация.

# 609
Писах сега на Алтея какво е съдържанието на Нерил Ацетат в маслото от безсмъртниче, което предлагат. Дано да е подходящо, тъй като наистина ми е по - удобно да поръчам всичко от един сайт. Не ми се плаща цената на маслото на Дотера.
Редактирам се:
Алтея Органикс
Алтея Органикс

Добре дошли на нашия сайт! Ако имате нужда от съдействие, просто отговорете на това съобщение. Ние сме онлайн и сме готови да помогнем.

Здравейте, бихте ли ми казали какво е процентното съдържание на Нерил Ацетат в предлаганото от Вас масло от безсмъртниче?

Здравейте!
Тези пък! На мен Amelie ми отговориха веднага. Във олх също намерих масла от производител и те ми върнаха за състав на всичко, което попитах. Много са им добри цените, но Нерил Ацетате е 13.8, което май не е добър вариант.
Ако може някой да каже дали поне това на розата е ок.

# 610
  • София
И аз се заинтригувах от предложението на Магнолия. При мен косопада не спира. Наистина не знам какво да правя. Според близките ми е в резултат на професионалната козметика, която използвам
 Все едно ако мия косата с шампоан Здраве всичко ще е наред. 

Имам доста масла на Дотера, но тамяна е много скъп. Ще потърся отливка.

Алтея много се излагат. Много!

# 611
В това на Амели колко е?

Редактирам се:
Алтея Органикс
Алтея Органикс

Здравейте!
Тези пък! На мен Amelie ми отговориха веднага. Във олх също намерих масла от производител и те ми върнаха за състав на всичко, което попитах. Много са им добри цените, но Нерил Ацетате е 13.8, което май не е добър вариант.
Ако може някой да каже дали поне това на розата е ок.

# 612
Интересно Simple Smile. И аз след поста на Магнолия писах на Алтея Органикс и ми отговориха, че съдържанието е 24.86%.

# 613
Интересно Simple Smile. И аз след поста на Магнолия писах на Алтея Органикс и ми отговориха, че съдържанието е 24.86%.
Да и на мен ми отговориха, но на чата. А на Amelie е също толкова. 24% и нещо, но не помня точно колко.
Ако някой иска да си направим една поръчка от Алтея и да си поделим ( стигат ли продуктите за две Вълшебства)?

# 614
Аз съм съгласна, ако наистина стигат

Да и на мен ми отговориха, но на чата. А на Amelie е също толкова. 24% и нещо, но не помня точно колко.
Ако някой иска да си направим една поръчка от Алтея и да си поделим ( стигат ли продуктите за две Вълшебства)?

Общи условия

Активация на акаунт