Професионални серии за коса 146

• 57 777
  • 809
  •   1
Отговори
# 615
Интересно защо от Алтея отговарят различно.

# 616
Скрит текст:
Аз съм съгласна, ако наистина стигат

Интересно Simple Smile. И аз след поста на Магнолия писах на Алтея Органикс и ми отговориха, че съдържанието е 24.86%.
Да и на мен ми отговориха, но на чата. А на Amelie е също толкова. 24% и нещо, но не помня точно колко.
Ако някой иска да си направим една поръчка от Алтея и да си поделим ( стигат ли продуктите за две Вълшебства)?
Супер! Надявам се някое от момичетата, което го е правило, да се включи, за да ни каже. Само за розовото масло не знам дали ще стигне, но ако трябва от него ще купим две или три, ако иска още някой да се включи. Тъкмо Алтея имат и намаление тази седмица.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 16:40 от bubanka

# 617
Да, би трябвало да стигне. Гледам, че се слагат 5 капчици. Но ако трябва и повече ще вземем.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 16:40 от bubanka

# 618
Момичета, а за розовото масло как да разберем дали е добро?🤔

# 619
А аз минавам да се похваля ☺
Миналата седмица се сдобих с CHI Deep Brilliance,останах с впечатление за балансирана серия -шампоана е хидратиращ,а маската протеинова. Измих косата в събота със Ш+ М и термо Екстеншънист ,на суха коса сложиш червената коприна на CHI. Държах я два дни вързана ,а днес изправих леко с преса и термо мъгла на Biosilk - а това е резултата  ☺ Много съм доволна и от резултата с пресата на GHD.

# 620
Много искам да си направя чудото и аз.

Нищо не разбирам от масла, не съм в България, но намерих продуктите на Алтея тук. Намирам в страницата лавандулово био олио. То дали е подходящи или трябва да пише етерично?

# 621
marigold аз мия през ден и не знам до колко съм критерий.При мен обемът зависи от шампоана и дали съм правила преуош на скалпа.Серума го ползвам през ден,след миене и щях да усетя ако замазваше.Виж тоя на Ланза ми омазнява почти веднага.
За обем мога да ти препоръчам преуоша на GG,винаги обем в изобилие получавам
https://www.growgorgeous.co.uk/volume-root-stimulating-primer/11927420.html

# 622
Благодаря ти, значи сигурно няма да ми утежнява и на мен.

# 623
  • Пловдив
Намерих си моето "чудо" за косата ми. Направо съм Heart Eyes в ефекта.

Маската плюс терапията, косата ми е с блясък и няма нужда от гребен или четка, подредена, мека, не мога да спра да я пипам.
Ще си взема и хидратиращия им шампоан Blush.
По късно ако желаете ще споделя състава.

Искрица, маскатахидратираща ли е и с какъв шампоан я комбинираш?
Някоя с изтощена коса ползвала ли е продуктите?

# 624
marigold аз мия през ден и не знам до колко съм критерий.При мен обемът зависи от шампоана и дали съм правила преуош на скалпа.Серума го ползвам през ден,след миене и щях да усетя ако замазваше.Виж тоя на Ланза ми омазнява почти веднага.
За обем мога да ти препоръчам преуоша на GG,винаги обем в изобилие получавам
https://www.growgorgeous.co.uk/volume-root-stimulating-primer/11927420.html

Този преуош на GG и аз го ползвам в момента и съм много доволна.

# 625
Момичета, искам да ви споделя опита си с Kerastase Genesis. Първия път сложих балсама на подсушена коса и останах под шапка около 1/2-1ч. След като измих, чувствах косата много суха. Следващия път го ползвах за няколко минути, както е указанието и резултата беше много по- добър. Бихте ли ми казали вие колко време седите с маските- по указанията или по- дълго. И конкретно с Kerastase Resistance masque force architect. На нея пише 5 мин- може ли да се стои повече под шапка?
Моля ви също да ме посъветвате този шампоан на Олиосета с какво мога да го комбинирам и дали е подходящ за измиване преди естилисайзер?

# 626
Привет! НА предишното миене на косата използвах Про лонгър ампули. Но косата ми стои твърда и със сухи краища. След нея не сложих нищо, но си мисля дали не трябва някаква хидратираща маска. По принцип не се разбирам с протеините или поне не ми харесва как стоят на косата ми.

# 627
За Kerastase специално знам, че колкото пише толкова се стои. Не се прекалява с времето

# 628
Привет! НА предишното миене на косата използвах Про лонгър ампули. Но косата ми стои твърда и със сухи краища. След нея не сложих нищо, но си мисля дали не трябва някаква хидратираща маска. По принцип не се разбирам с протеините или поне не ми харесва как стоят на косата ми.
Аз запечатвам с хидратиращ балсам и ми е супер, по принцип и аз не се разбирам много с протеин, но така ми е идеално!

# 629
Момичета, искам да ви споделя опита си с Kerastase Genesis. Първия път сложих балсама на подсушена коса и останах под шапка около 1/2-1ч. След като измих, чувствах косата много суха. Следващия път го ползвах за няколко минути, както е указанието и резултата беше много по- добър. Бихте ли ми казали вие колко време седите с маските- по указанията или по- дълго. И конкретно с Kerastase Resistance masque force architect. На нея пише 5 мин- може ли да се стои повече под шапка?
Моля ви също да ме посъветвате този шампоан на Олиосета с какво мога да го комбинирам и дали е подходящ за измиване преди естилисайзер?

За балсама не знам и не мога да кажа  ,но шампоана мога само да го похваля.
Много съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт