💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 59 422
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Берлин
Aida_N, под признание имам предвид потвърждение, лично потвърждение. Явно не разбираш какво пиша.
Предаването си е точно каквото е необходимо на българския зрител, показва колкото този зрител може "да смели". Маркетинговото проучване е показало какво ще се продава и оттам идва изборът на участниците. Всяко предаване, което съм гледала напоследък, повтаря типажите от предния сезон. На това не съм гледала от миналата година (само откъслечни няколко минути), но не вярвам да е по-различно. А за навирането на нестандартна сексуалност, не съм видяла такива стремежи у хомосексуалните, които познавам. Всеки живее живота си както го разбира.

# 1 156
  • Sofia
AIDA_N, Естествено, че се търси популярност, да се покажем по тИлИвизора, пък все някой може да ни забележи (една Зайнеб е живото доказателство за това). Също така има достатъчно хора, за които чуждото мнение (включително и непознати) е изключително важно. Хора всякакви! Simple Smile Участието на Тяна и мъж е ясно - рекламата по ТВ-то струва много пари, отворила й се е възможност да си рекламира бизнеса, при това напълно безплатно, естествено, че ще се възползва. Не мога да разбера, какво прави млад и надявам се обещаващ доктор там? Освен, ако не е от втория тип.

# 1 157
  • Далечният изток
И как коментирате предаване, което не сте гледали?!
Много добре разбирам.
Можем да коментираме точно това предаване, което в момента гледаме. Не съм се изказвала никога против която и да е от двойките. Има си продукция, която е преценила, че тези типажи ще бъдат интересни, и те са интересни, щом ги коментираме.
А за хомосексуалните, нямам изобщо предвид конкретни хора, казвам го по принцип само и единствено с оглед на тези, които се показват по разни предавания. Изобщо нямам предвид в живота кой с кого, как, каква му е ориентацията. Нали коментираме тв предаване?!

# 1 158
Кой какво демонстрира според мен
- докторът и Милена колко са сексуални
- Дедо, че още (му) става
- Тяна колко добре е дресирала Иво
- Поли какъв плейбой се е кротнал заради нея

# 1 159
  • SF
Ние сме малко на принципа Угодия няма.
Ако вкарат гей двойка, ще почнем да разсъждаваме какво искат да ни кажат авторите на предаването и има ли тя почва в такова предаване, какво гледат децата ни, доколко е полезно то....
Сега понеже няма гей двойка, разсъждаваме по темата колко би било интересно, ако вкарат и такава...

# 1 160

Аз лично предпочитам да няма еднополови участия. Нямам против ориентацията на хората, дразни ме навирането и опита да убедят останалите в нещо си, малко са ми като ромите, хем искат да са различни, хем са обидчиви, та мерси, добре че са ни спестили такива двойки.

И това ще е едно доста разпространено мнение, когато пийпъл метриите започнат да проучват аудиториите.

Но ще има и много по-по-крайни мения.

Това е една от най-често срещаните форми на ‘прикрита хомофобия’.
„Нямам против хомосексуалните, но нека по никакъв начин не демонстрират любовта си в публичното пространство“

Псевдотолерантността е смешна. По-добре човек открито да заяви „Смятам, че този тип ориентация е отклонение от нормата и не желая да се афишира по никакъв начин, защото за мен е ненормално“, отколкото да се смучат от пръсти оправдавания.

Опасявам се, че ако от продукцията решат да включат хомосексуална двойка, ще заложат на нещо ‘скандално и провокативно’ - не знам защо си представям мъже тип Кулагин. Не ми се ще предаването да се превърне в нова версия на VIP Brother с интриги, спорове, кавги... Изкуствените диалози ми стигат.

# 1 161
  • SF
Не на всеки човек му е по-добре открито да заявява каквото и да било.
Хората имат различен начин на изразяване и на излагане на позицията си. И различна сила на желанието да го правят. Не може под диктовка да се структурират изречения и да се коригират изказвания.
Бъдете толерантни и към тези, които са избрали пък да покажат своята псевдотолерантност.

# 1 162
Когато коментирах си представих нещо като Кулагин по 2
Ха, JustAHuman, също го е споменала това човече. Ами ето, една и съща асоциация изниква вероятно на много хора...

# 1 163
Добре, де, чисто от гледна точка на играта как точно си представяте да вкарат еднополова двойка? (Не се заяждам, наистина ми е интересно)

Едните игри са “женски”, а другите “мъжки”. Няма как и двамата от двойката да играят само единия ден с техния си пол, няма как и да са разпределени както останалите, защото все за някого няма да е справедливо.

# 1 164
Кой какво демонстрира според мен
- докторът и Милена колко са сексуални
- Дедо, че още (му) става
- Тяна колко добре е дресирала Иво
- Поли какъв плейбой се е кротнал заради нея
Ха ха  ха
Много точно!
🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 165
  • SF
Мохамед няма нито визията, нито манталитета, нито кинтите на плейбой.
Много мъже се кефят да се самонаричат плейбой и да се изфукат колко много жени са ги търсили, защото са голи майстори на спорта.

# 1 166
Дедо ,както го наричат по -горе ми беше много пренавит.Жена му също.Той сякаш да покаже ,че може да е на 57 ,но е далеч по-оправен от младите .Прави всичко като тях ,че и по -добре ,въпреки годините си.Жена му и тя ,много нахъсани и много пренавити.Не успях да ги възприема

# 1 167
На Дедо прическата последните дни къртеше, точно сякаш да покажат колко младее беше с една шепа гел и иглички като ученик, ми не му отиваше...

# 1 168
Мохамед няма нито визията, нито манталитета, нито кинтите на плейбой.
Много мъже се кефят да се самонаричат плейбой и да се изфукат колко много жени са ги търсили, защото са голи майстори на спорта.

Тъкмо това си коментирахме вкъщи за Мохамед. Нито е супер красавец, нито би ме привлякъл с нещо. Факт е, че няма някакви притенции, ама ниговата Поли е много дразнеща. Бива самочувствие, че може всичко, ама нейното е в повече. И, още нещо-третира мъжа си като кученце вързано на каишка, "браво, моето моче", "давай, моето момче" ......ужас.
Вече не знам на коя двойка симпатизирам.

# 1 169
  • SF
Тя и да се усети, какво да промени в себе си?

Общи условия

Активация на акаунт