Любители на Котки - Тема 157

• 31 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • на брега на морето
След това тъпчене, мъркане  и потрепване си чисти пишлето и заспива.
Какво ли е това?
Пролет е все пак, любовта се носи из въздуха Blush

# 181
Aila, витамините как ги добавяш към суровото месо?

# 182
  • София
Блечонито ми изглеждаше изключително нещастен сутринта, докато се приготвяхме да излизаме. Имах чувство, че всеки момент ще ревне...

Легна на пуловера ми и не ми го даваше.
Вижте го колко ми е скръбно момчето (така не му се стои затворен вече...)

# 183
  • София
Aila, витамините как ги добавяш към суровото месо?
Те са готов комплекс - Felini Complete. На прах са и имат мерителна лъжичка. Слагам малко по-малко, защото яде и суха храна, която е достатъчно обогатена. Поръсвам или когато ги нарежа и замразя или след като размразя, леко  размесвам с месото и му го давам. Не му пречи или е свикнал. Но не отказва суровото месо, за разлика от Анимонда консерва или паучове и  на други марки. Преди това ядеше и консерви с удоволствие. Почнах да ги нося за котките на село или зад блока, за да не ги хвърлям. Искаше ми се да изяде и бульона от кокалите и месото след варенето , но ударих на камък.
Суха храна яде всякаква, като и там има предпочитания. Ако му смеся няколко вида, примерно на Feringa Kitten и други винаги изяжда първо другите и тези малкитие на Feringa ги оставя и след време изяжда и тях.

# 184
Здравейте,

Вижте на какво попаднах, легла за животинки,  много са сладки :
https://www.facebook.com/104003518443999/posts/116014073909610/

# 185
Здравейте,

Вижте на какво попаднах, легла за животинки,  много са сладки :
https://www.facebook.com/104003518443999/posts/116014073909610/
Наистина са много симпатични и на съвсем дора цена. Но Мъри вече си има легло.
Май не са успели да намерят плат с десен на кучета и котки би било доста по-подходящо.

# 186
  • Варна
Пиратя и аз мисля, че пролетта го е развълнувала. Защо ме търсиш, покажи тоз хубавец, ще се радваме да го видим Simple Smile
Мил ми е той, помня как се събрахте Simple Smile

# 187
Преди малко видях нещо уникално по новините по БТВ. В Измир улична котка си донесла и двете болни котета сама във ветеринарна клиника. Били с възпаление на очите. Всички заедно с майката са дадени за осиновяване.
Вече е качено видеото. Късо е, но наистина е уникално!
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/ulichna-kotka-sama-z … arna-klinika.html

# 188
Здравейте! Котето ми напоследък си измени режима и цял следобед и вечер спи. Колкото и да го будим, да пробваме с играчки да го разиграем, не става. През нощта обаче почва да вилнее и да вдига шум. Не можем да спим от него. Моля за помощ, понеже бях чела в предните теми за подобни случаи мелатонин ли давахте на котките и действа ли?

# 189
  • София
На припек върху масата

Не можах да я науча да не се качва там, това е любимото ѝ място. Когато някой се храни, идва задължително да му прави компания, дори и да е заспала или да се е заиграла. Слагах тиксо, вода, премествах, прелъгвах....вече се примирих, макар че съм изключително против. Ако знаете някой изпитан метод, споделете.
Предишният ни котарак никога не е стъпвал на масата, без да се налага да го уча или наказвам. Даже при скачане от високо правеше невероятни пируети, за да не я докосне. Може би се е качвал само нощем или когато е оставал сам и не го виждаме. Котката на майка ми също не ходи по масата, дори и да има оставена храна.

# 190
Ето как минава работният ден на колежката ми в домашния офис 😃

# 191
  • Варна
Много е натоварена, гледам hahaha

# 192
Направо е за ожалване 😅

# 193
Едно време бабите казваха - сложи учебника под възглавницата нощем.
Тази работеща колежка да на ма лаптоп под възглавницата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
MarietaYo, колежката се е специализирала в убедително просене на храна. Номерът й минава почти винаги 😃

Общи условия

Активация на акаунт