Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са училищата за бременни и какви теми се обсъждат в тях?
Какви са преживяванията на бъдещите майки с различни продукти за бременни?
Какви са препоръките за прием на витамини по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са училищата за бременни и какви теми се обсъждат в тях?
Във форумите се споменават няколко училища за бременни, като един от тях предлага лекции по различни теми, рисуване на корема и снимки. Друго училище включва лекции за посещения в болница, изследвания и обиколки на родилното отделение. Освен това има училище в Шейново с 3-4 лекции, водени от психолог. Всички училища изискват предварително записване и плащане за участие.
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки с различни продукти за бременни?
-
Какви са препоръките за прием на витамини по време на бременност?
Препоръчително е да се приемат витамини от естествени източници, като плодове и зеленчуци, тъй като има тенденция бебетата да се раждат с твърде много кости в някои случаи дори със затворена фонтанела. Витамините обикновено се предписват само когато са необходими, а лекарите съветват да не ги приемате без необходимост.
-
Какви са препоръките за мазане по време на бременност?
-
Какви са симптомите и препоръките за болка в гърдите по време на бременност?

))След лекцията ходихме на кафе.Побъбрихме си едно хубаво с другите момичета и се прибрахме.

на мама Aya и от мен, макар и със закъснение! Желая ти много здраве, щастие, любов, разбирателство и лека бременност и догодина два сладура-ето такива
Кога се връща доктора ти от отпуска - много съм любопитна, дали ще си имаме още едни близначета тук. Желая ти успешна бременност и послебременност
пък италиански не разбирам
Но съдейки по картинките на кутийките би трябвало да мога спокойно да си го ползвам от сега.

Но вчера не съм повръщала, само ми беше лошо.
На док съм чак на 25.10. и нямам тръпение пак да видя беби

. Само дано бебето да се метне на него!