Отговори
# 150
  • София
Марги, Сис,
на същото се надявам и аз - че Серкан е изненадан, направо изумен от новината, но не, защото има съмнения, че той е бащата. Просто се чуди от кого е забременяла Селин и кога... Изневерила ли му е или?! Честно ви казвам, до последно ще се надявам след катастрофата да не е имало нищо между Селин и Серкан. Просто няма да мога да му го простя. Знам, че не помнеше Еда, знам, че реално не й е изневерявал, защото в неговата глава той беше във връзка със Селин, въобще не помнеше да е познавал Еда. Освен това се върна и заяви на всички, че е със Селин. Че даже и брак й предложи. Но... просто няма да мога да го приема. Романтичката в мен отказва да го приеме. Ще ми спукат розовия балон и вече любовта между моите хора няма да е така чиста и специална. Хаир!!! Олмаз!!! Frowning1

# 151
Марги, страхотна темичка мила, обаче никакъв кон, даже малко пони в поток не пускам! Сакън, наш Серки с кокошки не смесва продукти за кекс. Тя затова Селината такава вендуза му лепна на Дениз в хижата, та той щеше да седне върху тортата! Това хамиле няма да го бъде, каква интимност, той сякаш отваря фризер Серкан в най-студената зима, така интимничи с перушинката.

Чакам събота и развитието на #бебекимабебекняма и тогава ще си решавам психическото състояние.
Отказвам да приема, че е съгрешил. Няма да му простя, аз и все още не мога от 29 епизод насам.

# 152
  • София
Марги, пропуснах за благодаря за прекрасната нова тема, която си сътворила с малко помощ от приятел в лицето на Бро! Темата е повече от чудесна, надявам се да я изпълните с прекрасни мисли, коментари, снимки, поезия и преживявания покрай сериала, аз ще ви чета, а понякога може и да се включвам! Gift Heart

Хубава вечер, прекрасни момичета! Nature First Quarter Moon With Face

# 153
  • София
Обаче Селин я направиха голяма шаврантия. Първо е била със Серкан, тогава кекс е правен сто про. После беше с Ферит и там е имало кекс, сигурна съм. Живееха заедно. Wink След това пак се върна при Серкан. Тук стискам палци до кекс да не се е стигало. И докато е с наш Серко, поради факта, че е необичана и не са й давали кекс (моля се на всички богове), тя решава да го меси с Дениз. За турски сериал и турска героиня е много широко скроена. Grinning Евала на Биге обаче, че се е събрала и очевидно ще продължи с ролята. Heart

# 154
Ох,  много мъчно ми стана за Биге като я видях във фрага Sweat
Ханде май след сватбата е отишла да поснима малко на сета със същата рокля Joy а пък Серкан много щастлив на този кадър , там явно още не е разбрал новината.
Джерен и Мело ме кефят , жалко че Фифи я няма, всичко щеше да разбере за 5мин Joy

# 155
  • Пришълец
+1 Хоуп, да не ни показват такива спомени /ако имат/, ще минем и без тях Sweat Smile

nrgmama, както вече съм споделяла възползвам се от идеите ви, някои ще си ги разпознаят. Дано ви е уютно Kissing Heart

Ели, това за коня У Босфора не само за конкретната ситуация, за сценария като цяло напоследък. Чуждо изказване е, даже забравих във връзка с какво - изкефи ме и реших да го включа Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 22:05 от Маргарита Н.

# 156
  • София
Селин има нужда не от медицински грижи ,а от психиатрични.Сегаспоред мен още не е бременна иначе защо ще са и нужни тези 300 дни в които Еда и Серкан да не се оженят.Но ако си мисли ,че Серкан ума нужда от подпис с Еда за да и бере градината ,така както с нея чакаше да подпише  и е крива сметката.Серкан обаче вече много ме дразни,абе тя твоя и на Еда живот се опита да открадне,а ти и прощаваш и акциите и оставяш.Всички приказки как е баща на детето ,когато и дасе зачене на Селин ,Серкан си заслужава,но страданията на Еда  продължават.Както писах и фиктивен брак не лесно се прощава,и Серкан го споменава,а пък да чакаш дете от Селин трябва да преглътнеш не само предадената си любов ,но и това да си единствената майка на децата му.Колкото и да го обича ,не смятам ,че Еда би простила толкова лесно.
И какво във фрага,отново момичетата се опитват   да изловят манипулаторката Селин ,а Серкан се чуди  на бременността и.Май след катастрофата не само спомените си бе забравил ,но и продължава да е забравил характера си на деен ,аналитичен и принципен човек.Може би не съм права да искам да видя една любов която е преодоляла умът и се е запазила чиста от други благодарение на сърцата.в които е била.Възможно е Селин  да си е точно за робота Болат,да и се извинява прощава и пренебрегва.
 И както преди Еда му каза,,Имало ме е и преди теб,ще ме има и след теб,но ти нямаш нищо с което да ме замениш,, Серкан да осъзнае как губи и се задейства или да си остава със Селин.

# 157
Съжалявам, момичета, имах малко работа и едва сега видях фрага. Отивам да слагам субтитри, дори не съм го изгледала още Hug

# 158
Ето нещо по приятно. Ханде е в шоуто на Ибрахим Селим (не го знам кой е).

Красотичка Flowers Rose

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 22:14 от midnight__sun

# 159
Да се включа в мистерията: Щъркел донесе бебе!!!...., пардон друго пернато...

Такаа! След като Дениз се нареди на опашката за забременител ,...е ясно защо искаше Селин за 300 дни  Дениз да е женен за Еда! За да не може да... ожени за бременната от него Селин. Затова Селин не искаше Серкан да знае за бременността й, защото...няма какво да си спомни. Но при  неразтрогнат брак, ситуациятя е такава: Налице е Еда женена за Дениз, налице е бременна Селин и какво следва: Серкан ...трябва да се ожени за бременната Селин, от благородство...
Пфуу, гади ми се...

# 160
Ето фрага с бг субтитри Hug Отново се извинявам за забавянето!
https://ok.ru/video/2209798228492  

Марги, малко късно, но благодаря за новата тема Heart Flowers Bouquet

# 161
Надявам се втория фраг да ни отвори малко повече вратичката. Надявам се Серкан да разкрие лъжите на тая змия, а сигурно бебето ще от Дениз, ако беше от Серкан тя отдавна да се възползвала от това а не да се крие като мишка.
От сета:

Красивата Мело

Явно Ханде е била в някакво предаване?

Керем толкова здраво държи Ханде някой да не му я отмъкне, и как иначе такава е красавица

А това от нов чат ли им е? Кога са го правили?

# 162
Ей така стоя и гледам тази муцинка, която прави Ханде.

Как може всичко да й ходи на тази чаровна Ханде...

# 163
  • Плевен / София
Да се включа в мистерията: Щъркел донесе бебе!!!...., пардон друго пернато...

Такаа! След като Дениз се нареди на опашката за забременител ,...е ясно защо искаше Селин за 300 дни  Дениз да е женен за Еда! За да не може да... ожени за бременната от него Селин. Затова Селин не искаше Серкан да знае за бременността й, защото...няма какво да си спомни. Но при  неразтрогнат брак, ситуациятя е такава: Налице е Еда женена за Дениз, налице е бременна Селин и какво следва: Серкан ...трябва да се ожени за бременната Селин, от благородство...
Пфуу, гади ми се...
И на мен....В това няма нищо благородно....Да се ожениш за жена, която те е лъгала винаги, когато си е гонила интереса....
Така както Селин се опитва да им открадне живота и любовта на Серкан и Еда....така в един друг сериал тази вечер една психопатка открадна 5 години от живота на една майка и съпруга....И като си помисля, че в реалният живот има такива жени ме е срам, че съм жена....

# 164
Чета в туитър, че искала деца и че била намерила единственият човек, с когото може да се види като семейство. Като качат интервюто ще се разбере колко е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт