Отговори
# 180
  • София
Мерси за преводите Али, Алекс. Избрах ви тези Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ми харесва на тях, но дори не знам от фотосесия ли са, реклама, отпреди колко време....

Марги, надявам се да не греша, по спомени снимките на Керем Бурсин са някъде от есента на 2018 година, мисля че бяха от октомври месец! Не си спомням със сигурност дали Диди или друго момиче ги е качвало в темата, но съм ги виждала със сигурност! Heart Eyes

P.S. Редактирам се, защото със закъснение видях снимката в спойлер от поста на lady laura! Чудесни сакъзи, поздравления за цветната градина!

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 23:51 от nrgmama

# 181
Благодаря за превода!

На мен фрага ми хареса. Радвам се, че Еда няма да си остави коня. Дано до края на епизода въпроса се изясни.
Радвам се да видя Биге и все пак се надявам героинята ѝ да не се задържи още дълго. Така и така с Дениз имат самолетни билети, да стягат куфарите и да заминават!

Керем се е вкопчил така в Ханде защото е стъпал на подвижната платформа на камерата, която не е много голяма, и може да падне. А за нещо повече...само те си знаят

Joy Joy Joy
Ами като не е много стабилна платформата, какво търси там Керем!!! Rolling Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще пребие и себе си и главната героиня....и после пак ортопетична яка! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
Благодаря за превода!

Керем се е вкопчил така в Ханде защото е стъпал на подвижната платформа на камерата, която не е много голяма, и може да падне. А за нещо повече...само те си знаят
Да бе, да не падне, той откога е паднал в капана на тези големи очи! 😍😍😍

# 183
  • Пришълец
nrgmama, благодаря, беше ми любопитно. Наскоро ги видях за пръв път, а едната често започнах да я размятам в темата.

Лаура, правилно отбелязах вчера в стихчето на Слънцето, че ти и БлагаВест до доказване на противното вярвате в ХанКер. Sweat Smile МоЙте мисли успяха хубаво да ги объркат, не смея да предполагам. Joy
Зарадва ме със спойлера и вече знаеш какъв въпрос ще последва - дали е от твоите. Този път ме изпревари с отговора. Sweat Smile Heart Eyes Красота!

# 184
  • София
Ако Ханде е умно момиче, а според мен тя е разумна, то трябва вече да е оценила Керем като човек. Това е нейният мъж. Това е човекът, който ще я обича и ще трепери за нея. Такива женкари като Мурат-2 ги има под път и над път. Само ще си сложи таралеж в гащите с него. Ще и се нарадва и ще кацне на следващата красавица.
На нея и трябва сериозен човек, с когото наистана да се допълват.

# 185
Е, Благавест, е това е приказка! 🤗❤️
Да живеят, младоженците! 😂🎊🎉

# 186
  • София
Е, Благавест, е това е приказка! 🤗❤️
Да живеят, младоженците! 😂🎊🎉
Дай Боже!  Аз ще съм най-щастливият човек, ако това стане. Ако изпусне Керем направо няма да й го простя, нищо че ми е любимка. Все едно е моя дъщеря, толкова искам да е щастлива и да си намери вярната половинка. Защото самата Ханде е много стойностен човек и заслужава също такъв до себе си. А за мен това е Керем.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 09:33 от БлагаВест

# 187
Страхотна нова къщичка .🥰
На Марги и всички момичета допринесли за нея, благодаря!

Няма да се ядосвам 😉, до последно ще вярвам, че между Серкан и Селин не е имало интимност след катастрофата. Тя ще си остане само с онези избождащи очите ми преплетени пръсти и една прегръдка пред камината.
Ханде е прелестна, чакам с нетърпение интервюто от предаването.
Толкова много ги искам заедно в живота.
На Алекс и Али, благодаря за преводите.
Болните момичета да се възстановяват бързо 😊.

# 188
Ето фрага с бг субтитри Hug Отново се извинявам за забавянето!
https://ok.ru/video/2209798228492  

Марги, малко късно, но благодаря за новата тема Heart Flowers Bouquet

Благодаря!

# 189
  • Монтана
Али, невероятна си! Какво ти закъснение?!!! Благодарни да сме за труда и усилията ти!
Бъди здрава!

# 190
  • София
Ето фрага с бг субтитри Hug Отново се извинявам за забавянето!
https://ok.ru/video/2209798228492  

Марги, малко късно, но благодаря за новата тема Heart Flowers Bouquet

На Алекс и Али, искрена благодарност за експресните преводи, които правят за нас и един виртуален букет за тях!

Спокойни сънища! Sleeping

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 02:28 от nrgmama

# 191
  • София
Сега се сетих великата пиарка дали отново няма да използва медиите за натиск върху Серкан за своята бременност.Сега си повторих 20 еп.и там видяла само свалените пръстени пусна журналистите да създадат новина която и харесва.Сега залога е много по голям,значи и натиска трябва да е по силен,как Серкан  и  оозоставя бременната си годеница,Всеки живее както умее,и нашта перушанка така,с лъжи с изопачаване на факти  и тя в сянка да бере плодовете на гадориите си/

# 192
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 193
Добро утро и успешен ден на всички момичета!

# 194

Добро утро, момичета!
Пожелавам ви усмихнат и ползотворен зимно-пролетен ден! 💛
Мен фрага снощи много ме обърка и все още е така. Серкан, държащ изследванията на Селин, невярващ на видяното... не ми вдъхва изобщо нсдежда..
Радвам се все пак, че няма да има раздяла на ЕдСер 💛 За това ви донесох тези гифчета.

Общи условия

Активация на акаунт