Отговори
# 390
# 391
Цитат
Ето това никога няма да разбера...Защо Серкан е такъв всеопрощаващ, когато се отнася за Селин, а Еда винаги отнасяше упреци от него.....

Това е текст на Гости. Който вълнува всъщност повечето от нас.

Освен подробните и систематизирани разсъждения на Кукличка по този въпрос, с които съм съгласна, бих добавила само едно мое мнение: За Серкан Селин е като по-малка сестра, приел е от малък, че е умна, хубава и т.н. и счита за свой дълг да я защитава. Преди няколко теми бях писала, че Серкан винаги отваря вратата на колата за Селин, а за Еда в повечето случаи - не, което като двоен стандарт на кавалер не толерирам. Но съзнавам, че Серкан приема Еда за равна. Тя може да спори с него, може да налага мнението си,  да го провокира, открито да му казва, когато не е съгласна с него и пр. Тоест Еда освен любима е и негов равностоен партньор и във фирмата, и в живота. Затова той си позволява и да я упреква открито, но после и открито понася всичкия "бой", който заслужава. Няма нищо прикрито, още по-малко "подчинено" в техните взаимоотношения...

# 392
  • Кърджали
Къде пък тръгна това диване?
Съгкасна съм и с Кукличка и с Мари...

# 393
Май наистина отиват някъде екипа. Не са само снимките на летището, вече са в самолета.... Smirk

Добрата новина е, че Керем е в самолета, което значи, че Серкан ще пътува с Еда нанякъде... явно не я е изпуснал да си замине.

# 394
# 395
# 396
  • София
А може Керем да отива някъде с Гюнфер? Което да няма общо със сериала... Thinking

# 397
  • Кърджали
Имаше техника на летището, Ханде беше там, хора от сета. Няма па всички групово да го изпращат, все едно е първият човек, заминаващ на Марс
Макар че след снимките е възможно да замине, ама то човек снимки няма ли, Хандемик няма ли си... А да не прави така

# 398
  • София
Да, може да са снимали на летището сцени за сериала, а сега Керем да лети с Гюнфер за някакъв негов ангажимент. Предполагам само. Защото друг от екипа не си е качил сники от самолета. А и Ханде май си е вкъщи, съдейки по последното й стори... Wink

# 399
Напълно възможно е да са снимали сцената и Гюнфер с Керем да летят за някъде по работа, разбира се.
Хандеми си е у тях и празнува днешния ден.

# 400
Нашите май са женени Wink От сета

# 401
Да, може да са снимали на летището сцени за сериала, а сега Керем да лети с Гюнфер за някакъв негов ангажимент. Предполагам само. Защото друг от екипа не си е качил сники от самолета. А и Ханде май си е вкъщи, съдейки по последното й стори... Wink

Което е най-вероятно.

Но може тя да се е снимала днес сутринта и сега да пуска сторито, защото иска да си мислим, че си е вкъщи, а не в самолета. Sweat Smile
В туитър провериха всички полети в последните 2 часа. До Италия нямало. Smile

# 402
Оооо, дали??? 🤯🤯🤯🤯

# 403
И аз си помислих същото, нали се надлъгваме Wink
Но може тя да се е снимала днес сутринта и сега да пуска сторито, защото иска да си мислим, че си е вкъщи, а не в самолета. Sweat Smile
В туитър провериха всички полети в последните 2 часа. До Италия нямало. Smile
И Керем е № 1 според Адба Wink

# 404
Нашите или той и Селин 🤔
Момичета, благодаря за палеца, помогнахте, бях доста напрегната.

Общи условия

Активация на акаунт