Отговори
# 435
Керем на Хектор дали казва бебе?

# 436
Това е фенски изобретения, момичета. Няма качено такова стори от Керем..
Магийке остави ни моля ти се да си фантазираме! 😍😁. Ти като сънува Керем някой нещо каза ли ти! 😘🤗

# 437
  • Плевен / София
Магийке остави ни моля ти се да си фантазираме! 😍😁. Ти като сънува Керем някой нещо каза ли ти! 😘🤗
тц...

# 438
Само Налбантова, ама нея я няма. Тогава ви оставям, защото и на мен ми се иска да е реалност 😂💙

# 439
  • Пришълец
Смесихме едно хубаво плодовете със зеленчуците, ние сме хора с богато въображение Joy Joy Joy

# 440
Започнах интервюто, на 23та минута съм, засега нищо свързано с Керем.
Пита я за детството ѝ, сестра ѝ и задава някакви по-странни въпроси Joy
Пита я ,,Събуждала ли си се от собственото си хъркане", ,,Обличала ли си дрехите си, когато са били мръсни" (тук водещият се скара на редакторите и каза, че принцесите не се потяли, та колко мръсни можели да бъдат)
В момента са някакви по-идиотско-забавни въпроси, ако стигна до интересна част, ще преведа.
Питаха я ,,Колко време ти отнема, за да си направиш хубаво селфи?" и Ханде отговори ,, Зависи на кого ще го пращам" Joy
Питаха я дали псува- само 2 псувни използвала и само край близки приятели. Знаем ние близкия приятел, само дето той като каза, че Ханде псувала, Бамби отричаше  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 441
Не гледам, защото нищо не разбирам ...
И тази снимка, какво ли я питат, че е с такава физиономия.

Али,благодаря за превода!

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 22:03 от Виолета Цветанова_563417

# 442
# 443
Питат я с кого би предпочела да събира падналите на земята банкноти от 5 лири по време на къна геджеси в махалата Joy
Първо избра Бурджу пред Бурак, после други актьори, като дойде Керем избра него, но после в двубоя Керем срещу Бенедикт Къмбърбач, Ханде каза ,,Как може да причините това на някого?" и избра Бенедикт
После я накараха да избира между Пенелопе Круз и Гамзе, и Ханде избра Гамзе.
Накрая остана Том Харди

# 444
Казват, че ако били сложили тази снимка на Керем, нямало как да не го избере докрая. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 445
  • София
От Инстаграма на Керем, отговор без думи   

Да си я гледа докато са разделени   

# 446
  • София
Току-що попаднах на потвърдена информация, че Керем е летял днес за премиерата на филма си. Не знам къде ще е тя, но това е поводът. Предполагам скоро ще научим повече. Simple Smile

# 447
Ханде каза, че да си леля било нещо прекрасно, но много искала и да стане майка. Тя каза и че детето ѝ щяло да прилича на Мави, защото Мави била нейно копие.

# 448
  • Пришълец

Али,  много благодаря за превода. Не знам водещия защо така ми бърка в здравето, дори заради Ханде не го изтрайвам Rolling Eyes Joy

# 449
  • София
Адски мило е това, че е казала, че много иска да стане майка. Пожелавам й го! Да се случи тогава, когато поиска и открие правилния човек. Heart Само малко ще поспоря с нея - не се знае на кого ще прилича детето й, като се смесят гените, всичко е в майката природа. Ако Керем е бащата, нищо чудно да се пръкне някое русокосо с пъстри очи или рижаво. Кой знае... Heart Eyes
Ханде каза, че да си леля било нещо прекрасно, но много искала и да стане майка. Тя каза и че детето ѝ щяло да прилича на Мави, защото Мави била нейно копие.

Общи условия

Активация на акаунт