казват че тук се чува смеха на Керем

А пред вид на това ,че трябва да има още епизоди могат да разтягат локуми,но дано бъдат със стойностни неща -да има забавни моменти, пътувания,много хумор и любов между Еда и Серкан и да не забиват в драми и тягостни моменти. Все пак жанра е ромкомедия!
Лично аз не бих искала Еда да замине,защото това не е решение на проблема. Тя трябва да се изправи лице в лице с проблемната ситуация и с помощта на приятелките си , както и разбира се заедно със Серкан да го разрешат.
Писаха в групата и за друг възможен вариант-появата на бивша любима на г-н Болат от чужбина. Според мен стига толкова "любими" и ревност - Селин,Балджа , а при Еда - фалшивия "любим" Дениз...Мисля,че си изиграха ролите и изпяха песента. Нека е нещо ново ,различно ... има разни възможности за това.
За образованието на Еда някои момичета бяха писали,че трябва да го завърши. Напълно съм съгласна с това,но при условие,че продължават да са заедно със Серкан. Той би могъл да организира работата си и от чужбина.Всичко може , стига да има въображение на СЦ. Могат да ни покажат и вариант-заедно в Италия,романтика на друго място, а защо не и в дълго отлаганото пътуване до Париж.....
Препоръчани теми